Drentse spelletjes

Drentse spelletjes

Gezelligheid en ongedwongenheid met een gezellige spelletjesmiddag of avond. Met een scorekaart loop je langs de verschillende Drentse spellen. Met sommige spellen haal je een teamresultaat en andere spellen draait het om je eigen vaardigheden.

Wij hebben alles voor je klaargelegd en bij ieder spel ligt een duidelijke spelbeschrijving. Mocht je er onverhoopt toch niet uitkomen dan kun je altijd iemand van team 25° noord aanspreken. Soms gaat het er fanatiek om weg en stiekem wordt er ook wel eens valsgespeeld. De ene is gewoon iets fanatieker als de ander maar een leuke dag gegarandeerd.

Na afloop worden de scoreformulieren ingeleverd en de tussenstand bekend gemaakt.  Eventueel kun je het arrangement uitbreiden met een kennisquiz ter afsluiting. Soms wordt de tussenstand compleet teniet gedaan.

 

Deze spellen staan voor je klaar:

  • Sjoelen
  • Schuifbiljart
  • 7 dagen in de week
  • Kruiswoordraadsel
  • Trekbiljart
  • Kat en muis
  • Tollebak
  • Jenga
  • Dobbelspel

De spelletjes zijn leuk voor jong en oud en speel je vooral op ons gezellige terras of in de winter in de groepsaccommodatie.

Deze activiteit is prima uit te breiden met andere activiteiten en een maaltijd tot een dag vullend programma. Kijk op onze website of vraag ons naar de mogelijkheden.

Details Drentse spelletjes

Tijdsduur: 1 uur
Periode: gehele jaar

Deze activiteit is alleen te boeken in een compleet arrangement inclusief eten en vrij drinken.

Ouderwets genieten!

Onze groepsuitjes met Drentse spelletjes

Avontuur in het donker

Een activiteitenprogramma na zonsondergang. Wij zorgen voor warme fleecedekens en een knusse en gezellige sfeer.

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.

Bushcraft voor scholen

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Drenthe quiz

Tijdens de Drenthe Quiz probeer je met je team zoveel mogelijk rondes te winnen. ludieke vragen en onverwachte opdrachten zorgen voor veel hilariteit.

Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Zwemmen, survivallen of klimmen. Op vier hectare terrein kan alles!

Grote Groepen Arrangement

Een speciaal arrangement voor grote groepen. Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina.

Handel en Wandel

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Ongedwongen dag

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Rumoer in het Moeras

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Survival schoolkamp

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Verjaardagsfeest

Met het verjaardagsfeest maken we er een ongedwongen dag van en zetten de jarige in het zonnetje. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Workshop: leer

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Workshop: Linoleum drukken

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Offerte aanvragen

Contactgegevens: