Kajakken

Kajakken

kajakken

We hebben 15 verschillende wildwaterkajaks klaar liggen.  Peddels en zwemvesten (verplicht) zijn aanwezig. De vijver is groot genoeg om met 15 personen te kunnen kajakken en ook goed te kunnen sturen want dat is nogal een uitdaging in een wildwaterkajak. Het zijn hele wendbare bootjes die je al kunt sturen door iets naar links of rechts te hangen of in te draaien met je lichaam. Doordat ze heel wendbaar zijn, zijn ze ook instabiel en zullen ze snel omgaan.

Dit maakt het leuk om met elkaar een potje kajakpolo te spelen of om een estafette te doen, veel plezier gegarandeerd. De estafette is ook wel eens onderdeel van een meerkamp. Kinderen kunnen deze activiteit ook doen als bijvoorbeeld een onderdeel van een kinderfeestje.

Deze activiteit is alleen te boeken als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief vrij drinken. Vanaf €32,50 p.p.

René en Gezina  hebben beide ervaring met eskimoteren en mocht je een groep hebben die graag de beginselen van het eskimoteren wil leren dan zijn daar mogelijkheden voor. Dit doen we alleen van mei t/m oktober en op hele koude dagen is het niet mogelijk aangezien de instructeurs zeker bij de eerste keren in het water zijn om te begeleiden. We nemen je stap voor stap mee zodat het veilig en vertrouwd gebeurt. Eskimoteren leer je niet zomaar er is veel oefening voor vereist maar we kunnen je zeker de beginselen ervaren en soms zit er iemand tussen die het binnen een uur onder de knie heeft maar dat zijn wel de uitzonderingen.

Mocht je bij ons overnachten met een groep dan kan deze activiteit afgenomen worden in overleg. Informeer naar de mogelijkheden.

Kajakken

Offerte aanvragen