Monsterlijk leuk feestje

Monsterlijk leuk feestje

Een monsterlijk leuk feestje is het hele jaar te boeken.

Een monsterlijk leuk feestje! Je begint met het voeren van onze hongerige monsters. In de grote verlichte monden kan heel wat in! Aangepast naar leeftijd gaan we ook wel eens monsters schieten met pijl en boog. Daarna ga je op zoek naar alle monsters op het terrein en los je het monster raadsel op. Wanneer de code gekraakt is kun je de monsterschat openen.

Het monsterlijk leuk feestje is geschikt voor jonge kinderen

Dit feestje is vooral leuk voor de jonge kinderen vanaf 5 jaar tot een jaar of 8. Als je dit graag met wat oudere kinderen wil doen dan vervangen we het monsters voeren voor boogschieten op monsters. Maar voor oudere kinderen raden we eerder het schat zoek feestje aan of het klim en klauterfeest. Tijdens dit feestje kunnen kinderen vies worden maar ze worden niet nat. Mochten de kinderen dit wel heel graag willen dan raden we aan om voor het survivalfeestje te kiezen.

Details Monsterlijk leuk feestje

Tijdsduur: 2 uur
Vanaf 10 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €14,50 p.p.
Inclusief ontvangst met ranja en zakje chips

Op zoek naar de monsters!

Wat staat er op het menu?

Hongerig geworden van alle leuke activiteiten? Na afloop kun je kiezen uit een aantal opties voor een heerlijk feestmaal.

Menukaart

Feestelijke afsluiting

Kampvuurplezier €4,50 p.p.

Onbeperkt ranja, broodje bakken boven kampvuur met knakworst en marshmallows en koekjes maken samen smores. (let op; dit is geen avondvullende maaltijd maar een snack.)

 

Snackplezier € 4,50 p.p.

Onbeperkt ranja, puntzak patat, snack.

 


Zin gekregen in het Monsterlijk leuk feestje?

Reserveer het feestje

Details Monsterlijk leuk feestje

Tijdsduur: 2 uur
Vanaf 10 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €14,- p.p.
Inclusief ontvangst met ranja

 

Wat ga je doen?

12:00 12:15 – Ontvangst met ranja en zakje chips

12:15 14:00 – Monsterlijk leuk feestje: Je begint met het voeren van onze monsters. In grote verlichte monden kan heel wat in! Daarna ga je op zoek naar alle monsters op ons terrein en los je het monsterraadsel op. Dan krijg je de cijfercode om de monsterschat te openen. In de monsterschat zit een monsterlijk lekkere verrassing!

14:00 14:30 – Snackplezier: een puntzak patat met saus en snack met een glaasje ranja

 

Koffie en thee voor de (groot) ouders en begeleiders

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Aanvullende informatie

Wat doen de ouders ondertussen?

Ouders en begeleiders mogen meedoen!

Wij begeleiden het kinderfeestje. Als ouder kun je genieten van de grote glimlach van de kinderen. Het leuke aan 25 Graden Noord is dat de ouders en begeleiders ook mee mogen doen met het kinderfeestje. Je bent namelijk nooit te oud om buiten te spelen! Denk eraan; als je meedoet, laat dan de witte schoenen in de kast.

 

Ik heb minder dan 10 kinderen die meekunnen, wat nu?

We kunnen ons voorstellen dat het nog best lastig kan zijn om 10 kinderen bij elkaar te krijgen voor een kinderfeestje.  Het is daarom wel mogelijk om met minder dan 10 kinderen te komen. We moeten hier dan wel het bedrag van 10 kinderen voor rekenen. Heb je hier verdere vragen over? Neem dan contact met ons op!

Andere leuke feestjes:

Survivalfeestje

Het Survivalfeestje is een stoer kinderfeestje waar je wel vies van word maar vooral heel veel plezier hebt door overal doorheen te klimmen.

Schat zoek feestje

Tijdens het schat zoek feestje ga je met een hoofdlamp door de tunnels kruipen op zoek naar aanwijzingen, daarna ga je op jacht naar de schat.

Kubb

Kubb een zweeds werpspel waarbij je onderhands met een werpstok de kubbs omgooit.

Klootschieten

Klootschieten een spel waarbij je met een lood verzwaarde kloot in zo’n min mogelijk onderhandse worpen een route aflegt.