Monsterlijk leuk feestje

Monsterlijk leuk feestje

Een monsterlijk leuk feestje is het hele jaar te boeken.

Een monsterlijk leuk feestje! Je begint met het voeren van onze hongerige monsters. In de grote verlichte monden kan heel wat in! Aangepast naar leeftijd gaan we ook wel eens monsters schieten met pijl en boog. Daarna ga je op zoek naar alle monsters op het terrein en los je het monster raadsel op. Wanneer de code gekraakt is kun je de monsterschat openen.

Het monsterlijk leuk feestje is geschikt voor jonge kinderen

Dit feestje is vooral leuk voor de jonge kinderen vanaf 5 jaar tot een jaar of 8. Als je dit graag met wat oudere kinderen wil doen dan vervangen we het monsters voeren voor boogschieten op monsters.

Details Monsterlijk leuk feestje

Tijdsduur: 2 uur
Vanaf 8 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €12,50 p.p.
Inclusief ontvangst met ranja

Op zoek naar de monsters!

Wat staat er op het menu?

Hongerig geworden van alle leuke activiteiten? Na afloop kun je kiezen uit een aantal opties voor een heerlijk feestmaal.

Menukaart

Feestelijke afsluiting

Kampvuurplezier €4,- p.p.

Onbeperkt ranja, broodje bakken boven kampvuur met knakworst en marshmallows en koekjes maken samen smores. (let op; dit is geen avondvullende maaltijd maar een snack.)

 

Snackplezier € 4,- p.p.

Onbeperkt ranja, puntzak patat, snack. (let op; dit is geen avondvullende maaltijd maar een snack.)

 

Compleet plezier €6,50 p.p.

Onbeperkt ranja, cupcake versieren, puntzak patat en snack. (let op; dit is geen avondvullende maaltijd maar een snack.)


Zin gekregen in het Monsterlijk leuk feestje?

Details Monsterlijk leuk feestje

Tijdsduur: 2 uur
Vanaf 8 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €12,50 p.p.
Inclusief ontvangst met ranja

 

Wat ga je doen?

12:00 12:15 – Ontvangst met ranja

12:15 14:00 – Monsterlijk leuk feestje: Je begint met het voeren van onze monsters. In grote verlichte monden kan heel wat in! Daarna ga je op zoek naar alle monsters op ons terrein en los je het monsterraadsel op. Dan krijg je de cijfercode om de monsterschat te openen. In de monsterschat zit een monsterlijk lekkere verrassing!

14:00 14:30 – Compleet plezier: Cupcakes versieren, een puntzak patat met snacks en saus en onbeperkt ranja.

 

Koffie en thee voor de (groot) ouders en begeleiders

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Reserveer het feestje

Aanvullende informatie

Wat doen de ouders ondertussen?

Ouders en begeleiders mogen meedoen!

Wij begeleiden het kinderfeestje. Als ouder kun je genieten van de grote glimlach van de kinderen. Het leuke aan 25 Graden Noord is dat de ouders en begeleiders ook mee mogen doen met het kinderfeestje. Je bent namelijk nooit te oud om buiten te spelen! Denk eraan; als je meedoet, laat dan de witte schoenen in de kast.

 

Ik heb minder dan 8 kinderen die meekunnen, wat nu?

We kunnen ons voorstellen dat het nog best lastig kan zijn om 8 kinderen bij elkaar te krijgen voor een kinderfeestje.  Het is daarom wel mogelijk om met minder dan 8 kinderen te komen. We moeten hier dan wel het bedrag van 8 kinderen voor rekenen. Heb je hier verdere vragen over? Neem dan contact met ons op!

Andere leuke feestjes:

Survivalfeestje

Het Survivalfeestje is een stoer kinderfeestje waar je wel vies van word maar vooral heel veel plezier hebt door overal doorheen te klimmen.

Schat zoek feestje

Tijdens het schat zoek feestje ga je met een hoofdlamp door de tunnels kruipen op zoek naar aanwijzingen, daarna ga je op jacht naar de schat.

Klim en klauterfeestje

Met een klim en klauterfeestje ga je de hoogte in op de klimwand en daarna bedwing je de survivalroute. Vies worden tijdens dit feestje mag.

Kinderfeestje Mix & Match

Tijdens het kinderfeestje Mix & Match kies je zelf de activiteiten, zoals kanoën, klimmen, boogschieten, survival, speurtocht of speleobox.