Activiteiten Outdoor Drenthe

Activiteiten Outdoor Drenthe

Bij 25 Graden Noord ben je aan het juiste adres!

Ben je een echt buitenmens en op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ben je juist bijna nooit buiten en wil je graag ontdekken wat de natuur te bieden heeft? Kies voor één van de outdoor activiteiten van 25 Graden Noord! Wij hebben de leukste, spannendste en bijzondere activiteiten outdoor in Drenthe!

Wij organiseren activiteiten voor jong en oud en voor groepen van acht tot 250 personen. Dat kunnen losse outdoor (maar ook indoor) activiteiten zijn, en arrangementen.

Nog langer genieten van alle toffe activiteiten? Boek een natuurhuisje of overnacht met je groep in onze bijzondere groepsaccommodatie.

Leven in de natuur

Wat dacht je bijvoorbeeld van bushcraften? Deze activiteit duurt anderhalf tot acht uur, afhankelijk voor het programma dat je kiest. Altijd al willen leren hoe je vuur maakt? Hoe jij je kan oriënteren in de natuur zodat je de weg naar huis (of een andere bestemming) vindt? Wat eetbaar is in een bos en wat je beter kan laten staan? Tijdens deze outdoor activiteit leer je daar alles over. Zeer geschikt als familiedag, bedrijfsuitje of vriendenuitje (minimale leeftijd twaalf jaar).

Vuurtje maken bushcraft voor scholen
Kanoën in Drenthe kanotochten

Meanderen door het landschap

Outdoor in Drenthe in een kano? Met de kano (of sup) ontdek je Drenthe vanaf het water van de Hunze. Je meandert door het Drentse landschap, hoort de vogels en ziet sporen van de bever en otter. Met een huifwagen word je naar het startpunt gebracht, daarna stap je over in de kano (Canadese kano voor drie volwassenen of twee volwassenen en twee kinderen, een tweepersoons kano, een eenpersoons kano of een eenpersoons wildwater kajak). Je kan kiezen voor een rondje van ongeveer een uur, maar kan ook langere tochten maken.

Survival

Avontuurlijk type? Wij hebben verschillende survivalparcours met hindernissen die variëren van touwbruggen tot kruipen door de modder. Dat maakt deze activiteit geschikt voor volwassenen en kinderen, en ook voor de minder sportieve deelnemer is het prima te doen. Bovendien kan je zelf kiezen hoe modderig je wordt!

Kinderfeestje, survival, klimmen en klauteren, kinderfeestje buiten survival schoolreisje

Compleet genieten activiteiten outdoor Drenthe

Ook zin in actief outdoor in Drenthe?

Bij 25° Noord kan je al je energie lekker in de vrije natuur kwijt!

Activiteiten outdoor Drenthe