Drenthe quiz

Hoe goed ken jij Drenthe Quiz?

De Drenthe quiz is een leuke avond of middag waar jullie kennis over Drenthe uitgebreid wordt getest. De vragenrondes gaan over geschiedenis, dialect, bekende Drenten, Drentse gewoontes en algemene kennis over Drenthe. Kortom een echt Drentse quiz met leuke Drentse quizvragen. Tussendoor komen er bijzondere Drentse opdrachten voorbij. Wij verklappen nog niet teveel maar keien en hunebedden en iets met bruine bonen…. Kortom ook al denk je veel over Drenthe te weten het kan toch altijd nog anders lopen.

Teams tijdens de Drenthe quiz.

Je wordt opgedeeld in teams net als in een pubquiz. Onder het genot van een hapje en een drankje komen er verschillende rondes voorbij. Natuurlijk zijn er ook pauzes waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld en tactieken worden gedeeld.

Alvast oefenen met wat leuke quizvragen over Drenthe voor de Drenthe quiz

We hebben een blog geschreven met 20 quizvragen over Drenthe. Dan kun je alvast oefenen en en we verklappen ook dat er 2 vragen uit de quiz ook opgenomen zijn in onze Drenthe quiz. Kijk hier voor deze blog.

Details Drenthe quiz

Tijdsduur: 4 uur
Vanaf 15 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €37,50 p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

Wie weet het meeste van Drenthe Quiz?

Zin gekregen in Drenthe quiz?

Pubquiz

Tijdsduur: 4 uur
Vanaf 15 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €37,50 p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

 

Wat ga je doen?

13:00 17:00 – Drenthequiz. test je kennis en doe hilarische opdrachten over en in Drenthe

15:30 16:30 – luxe borrelplank en bittergarnituur met verschillende sausjes

 

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Alle arrangementen bij 25 graden Noord zijn inclusief onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. 

We voorzien je ook regelmatig van een versnapering, zo is er bij warm weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er om vragen). 

Bij de pagina eten en drinken zie je alle mogelijke opties.

Hapjes en drinken

Drinken tijdens uitje

water uit de kraan
Sappen: Jus ‘d Orange en Appelsap
Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Rivella, Spa rood, bavaria IPA 0.0%, Amstel Radler 0%
Alcoholisch: bier en wijn (rood, rosé, half droge witte wijn)
In de winter hebben we warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake of taart buffet

Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake en hun eigen mok. Je krijgt bij ons je eigen emaille mok die je kunt bijvullen met koffie/thee. Na afloop mag je deze mok dan ook naar huis meenemen.
Je kunt ook kiezen voor een taartbuffet. Dan staat er een buffet met huisgemaakte taartjes en dan mag je ook rustig meerdere stukjes proeven, het is tenslotte maar 1 keer feest


Wat als het regent?

We hebben heel veel overdekte zitplaatsen en warme fleecedekens dus het weer is nooit een spelbreker. We hebben een overdekte barbecue en vele activiteiten zijn overdekt zoals onze schietbaan voor het boogschieten, klimwand en speleobox. Ook heel veel Meerkamp en Expeditie Robinson spellen kunnen we overdekt aanbieden. Wij denken in mogelijkheden en tussen de buien door is er altijd ruimte voor de zon.


Overnachten

Wil je na een dagje uit hier komen overnachten? Dat kan! We hebben verschillende groepsaccommodaties en natuurhuisjes om even heerlijk weg te kunnen dromen. Bekijk hier de mogelijkheden en beschikbaarheid van de huisjes.