Grote Groepen

Arrangement

Grote Groepen Arrangement

Grote groepen arrangement | Eigenlijk zoals de naam al zegt is dit een arrangement voor grote groepen. Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina. Kies bijvoorbeeld voor een kanotocht, schietroulette, meerkamp en handel en wandel. We hebben tal van mogelijkheden. In overleg maken we voor jouw groep een geheel passend programma op maat.

Hebben jullie de ruimte voor een grote groepen arrangement?

Wij hebben een 4 hectare groot terrein met ruim voldoende parkeergelegenheid en elektrische laadpalen. We hebben 4 terrassen en 2 binnenruimtes die we allemaal samen kunnen combineren. Dus er is genoeg zitgelegenheid en plek om gezellig bij te kletsen. Je kiest voor een heerlijke boerenlunch, barbecue of een ander buffet. Alleen pizza’s bakken kunnen we voor maximaal 60 personen tegelijk maar een combinatie van barbecue en pizza’s zou natuurlijk wel kunnen. Jullie wensen en dan zorgen we samen voor een geslaagd uitje. Hoe groter de groep, hoe meer activiteiten wij kunnen inzetten om de deelnemers van jouw dagje uit te kunnen vermaken. Het aantal activiteiten is dus afhankelijk van jouw groepsgrootte. Voor de grootte van jouw groep zorgen wij voor genoeg begeleiding zodat jouw dagje uit soepel verloopt.

Details Grote Groepen Arrangement

Tijdsduur: 2,5 tot 5 uur
Vanaf 25 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €50,-
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

Gezellig met zo’n groep!

Wat staat er op het menu?

Dit uitje is alleen te boeken in een arrangement met onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij 25 graden noord ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’.

We voorzien je ook regelmatig van een versnapering, zo is er bij warm weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er om vragen) en bij heel koud weer kan je een warm tussendoortje verwachten.

Bij de pagina eten en drinken zie je alle mogelijke opties.

Zin gekregen in het Grote Groepen Arrangement?

Grote Groepen Arrangement

Tijdsduur: 2,5 tot 5 uur
Vanaf 25 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €50,- p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

 

Wat ga je doen?

Een overzicht van dit programma is nog niet beschikbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Drinken tijdens uitje

Koffie, Thee en water uit de kraan
Sappen: Jus ‘d Orange en Appelsap
Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Rivella, Spa rood, bavaria IPA 0.0%, Amstel Radler 0%
Alcoholisch: bier en wijn (rood, rosé, half droge witte wijn)
In de winter hebben we warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake of taart buffet

Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake en hun eigen mok. Je krijgt bij ons je eigen emaille mok die je kunt bijvullen met koffie/thee. Na afloop mag je deze mok dan ook naar huis meenemen.
Je kunt ook kiezen voor een taartbuffet. Dan staat er een buffet met huisgemaakte taartjes en dan mag je ook rustig meerdere stukjes proeven, het is tenslotte maar 1 keer feest


Wat als het regent?

We hebben heel veel overdekte zitplaatsen en warme fleecedekens dus het weer is nooit een spelbreker. We hebben een overdekte barbecue en vele activiteiten zijn overdekt zoals onze schietbaan voor het boogschieten, klimwand en speleobox. Ook heel veel Meerkamp en Expeditie Robinson spellen kunnen we overdekt aanbieden. Wij denken in mogelijkheden en tussen de buien door is er altijd ruimte voor de zon.


Overnachten

Wil je na een dagje uit hier komen overnachten? Dat kan! We hebben verschillende groepsaccommodaties en natuurhuisjes om even heerlijk weg te kunnen dromen. Bekijk hier de mogelijkheden en beschikbaarheid van de huisjes.