Samenwerkingscircuit

Samenwerkingscircuit

Het samenwerkingscircuit is een introductieprogramma voor het voortgezet onderwijs en grote groepen. De groep wordt verdeeld in subgroepen of gaat met de eigen klas langs 6 uitdagende teambuildingsactiviteiten.

Op elke locatie van het samenwerkingscircuit staat een instructeur die de klas of groep prikkelt om samen het beste uit de groep te halen.

Wat voor activiteiten heeft het samenwerkingscircuit?

We hebben een heleboel uitdagende opdrachten en in overleg kunnen we een passend programma samenstellen. Zo stellen we een ideaal programma samen voor jouw groep. Een greep uit onze uitdagingen:

  • Lopende A
  • Spinnenweb
  • Chagrijnenspel
  • Parachute
  • Slackline uitdaging
  • Survival
  • Zeiltje vouwen
  • Peddelkring

Kledingadvies

Draag kleding wat tegen een stootje kan en wat vies mag worden. In principe wordt je niet nat tijdens de activiteiten maar bij mooi weer gebeurt er wel eens wat onverwachts. Bij 25° noord kun je je omkleden en er zijn douches aanwezig.

Feestelijke afsluiting

Er zijn mogelijkheden om het samenwerkingscircuit uit te breiden met wat eten en drinken. We hebben hiervoor een aantal opties.

  • Kampvuurplezier €4,50 p.p. onbeperkt ranja, broodje bakken boven kampvuur met knakworst en marshmallows en koekjes maken samen smores.
  • Snackplezier € 4,50 p.p. onbeperkt ranja, puntzak patat, snack.

Details Samenwerkingscircuit

Tijdsduur: 3,5 uur
Vanaf 25 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €12,95 p.p.

Geschikt voor: Scholen

Leer elkaar goed kennen tijdens het Samenwerkingscircuit

Zin gekregen in het Samenwerkingscircuit?

Details Introductiedag

Tijdsduur: 3,5 uur
Vanaf 25 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €17,45 p.p.

Geschikt voor: Scholen

 

Wat ga je doen?

9:30 12:30 – Samenwerkingscircuit: Het samenwerkingscircuit is een introductieprogramma voor het voortgezet onderwijs. De mentor loopt samen met de groep langs 6 uitdagende teambuildingsactiviteiten. De activiteiten zijn voor iedereen goed te doen maar er is zeker sprake van een positieve uitdaging! Op elke locatie staat een instructeur die de klas prikkelt om samen het beste uit de groep te halen. Het is mogelijk om na afloop om te kleden en warm te douchen.

15:00 15:45 – Picknicken met een puntzak patat en snack en ranja

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Eten en drinken

Je kunt extra eten bestellen, zoals een puntzak patat en snack of zelf een broodje bakken boven het kampvuur en smores. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan.


Begeleiders

In het arrangement is aan het eind 45 minuten gereserveerd voor gebruik van een gezellig picknickplek, ranja drinken en omkleden en douchen.  In deze periode valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen instructeurs vanuit 25 Graden Noord aanwezig.

Begeleiders mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties.