Samenwerkingscircuit

Samenwerkingscircuit

Het samenwerkingscircuit is een introductieprogramma voor het voortgezet onderwijs en grote groepen. De groep wordt verdeeld in subgroepen of gaat met de eigen klas langs 6 uitdagende teambuildingsactiviteiten.

Op elke locatie van het samenwerkingscircuit staat een instructeur die de klas of groep prikkelt om samen het beste uit de groep te halen.

Wat voor activiteiten heeft het samenwerkingscircuit?

We hebben een heleboel uitdagende opdrachten en in overleg kunnen we een passend programma samenstellen. Zo stellen we een ideaal programma samen voor jouw groep. Een greep uit onze uitdagingen:

  • Lopende A
  • Spinnenweb
  • Chagrijnenspel
  • Parachute
  • Slackline uitdaging
  • Survival
  • Zeiltje vouwen
  • Peddelkring

Kledingadvies

Draag kleding wat tegen een stootje kan en wat vies mag worden. In principe wordt je niet nat tijdens de activiteiten maar bij mooi weer gebeurt er wel eens wat onverwachts. Bij 25° noord kun je je omkleden en er zijn douches aanwezig.

Feestelijke afsluiting

Er zijn mogelijkheden om het samenwerkingscircuit uit te breiden met wat eten en drinken. We hebben hiervoor een aantal opties.

  • Kampvuurplezier €4,- p.p. onbeperkt ranja, broodje bakken boven kampvuur met knakworst en marshmallows en koekjes maken samen smores.
  • Snackplezier € 4,- p.p. onbeperkt ranja, puntzak patat, snack.

Details Samenwerkingscircuit

Tijdsduur: 3,5 uur
Vanaf 25 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €17,50 p.p.
Inclusief ranja en snack

Geschikt voor: Scholen

Leer elkaar goed kennen tijdens het Samenwerkingscircuit

Wat staat er op het menu?

Menukaart

OntbijtLunchGroepenmaaltijden

Drents ontbijt (vanaf 12 personen) €12,50 p.p.

Uitgebreid ontbijt met diverse soorten brood en warme broodjes, gekookt eitje, diverse belegsoorten, vruchtensappen, koffie/thee.

Lunch in het veen €7,95 p.p.

Een simpele lunch waar een vroegere veenarbeider zijn hart voor zou ophalen. Heerlijk je handen om een warme huisgemaakte soep vouwen. Wat voor soepje erin zit is steeds weer afwachten of je geeft van tevoren een stille hint. In de mok kan een echte paddenstoelensoep, mosterdsoep, tomatensoep, groentesoep of een verassend lekkere wildpluksoep zitten. Daarbij serveren we warm stokbrood met een huisgemaakte kruidenboter. Dan is de maag weer vol voor het zwaardere werk.

 

Boerenlunch €13,75 p.p.

Een boerenlunch staat gelijk aan bourgondisch genieten. Een boer heeft na een ochtend flinke werken op de boerderij een gezonde trek. Daarom staat de tafel gedekt met een huisgemaakte soep, een frisse maaltijdsalade, vers fruit en belegde ronde wagenwiel broden. Een wit of bruin bolletje met een kroket mag natuurlijk niet ontbreken. 

Bij de lunch moet natuurlijk ook iets zitten om de dorst te lessen dus staat er appelsap en sinaasappelsap uit de tap en muntwater. Hopelijk is je buik dan weer goed gevuld voor het middagprogramma.

 

Picknickmand €13,75 p.p.

Een heerlijk gevulde picknickmand om zowel onderweg als op locatie heerlijk van te genieten.
De picknickmand is gevuld met vers fruit, een zoete lekkernij en belegde broodjes. Als drinken hebben we verfrissend muntwater en een heerlijke sapje.
In de picknickmand zit uiteraard borden en bestek en de afwas doen wij.

Groepenmaaltijd patat, snack, appelmoes en ijsje (vanaf 12 personen) €5,95 p.p.

Na een dag heerlijke buiten vertoeven genieten van patat. Dan eindigt de dag zeker als een topdag.  Er is genoeg patat voor iedereen. Iedereen mag een snack kiezen en we hebben de keuze uit frikandel, kroket en kipcorn en voor de vegetariërs is er ook keuze uit een kaassoufflé of bami schijf. De appelmoes mag natuurlijk niet ontbreken. Na afloop hebben we een waterijsje als toetje. 

 

Groepenmaaltijd Macaroni (vanaf 12 personen) €7,95 p.p.

Onze macaroni is bekend en beroemd.  We serveren een goed vullende macaroni maaltijd met salade. Na afloop hebben we een heerlijke vlaflip voor jullie klaarstaan.

 

Groepenmaaltijd nasi en bami (vanaf 12 personen) €7,95 p.p.

Een heerlijke maaltijd met nasi, bami en witte rijst. Daarbij serveren we kipsaté, salade en kroepoek. Na afloop hebben we vruchtenyoghurt.

 

Groepenmaaltijd Wraps (vanaf 12 personen) €7,95 p.p.

Wraps die je zelf mag vullen met heerlijke ingrediënten. We hebben een grote stapel wraps klaar staan die gevuld mogen worden. We hebben een heerlijke gekruide gehakt bonenmengsel en we hebben een gekruide vegetarische bonen, maïs en groentemengsel. Verder mag je de wraps vullen met sla, komkommer, tomaat, geraspte kaas. We hebben ook salsasaus net dat beetje extra. Desgewenst kunnen we rekening houden met allergieën en dieetwensen. Na afloop hebben we een heerlijke vlaflip voor jullie klaarstaan.

 

Groepenmaaltijd aardappels, vlees en groente (vanaf 12 personen) €9,95

Een heerlijke maaltijd met gehaktbal met jus en gekookte aardappelen.

We serveren 3 soorten groente: spinazie, rode kool en doperwtjes met wortels. Zo is er altijd een groente die iedereen lust. Voor de variatie hebben we ook nog aardappelkroketjes, mayonaise en de appelmoes mag niet ontbreken. 

Na afloop hebben we een heerlijke vlaflip voor jullie klaarstaan. 

 

Groepenmaaltijd Barbecue (vanaf 12 personen) €12,50 p.p.

De barbecue maaltijd voor groepen is een simpele barbecue met 4 soorten vlees (3 stuks per persoon). We hebben knakworstjes, junior spies, hamburgers en frikandellen spiesjes. 

Bij de barbecue serveren we rundvleessalade en aardappelsalade en patatjes met saus mogen niet ontbreken. Daarnaast hebben we voldoende stokbrood met kruidenboter.

Afhankelijk van het seizoen hebben we vers fruit of vruchtenbowl.


Zin gekregen in het Samenwerkingscircuit?

Details Introductiedag

Tijdsduur: 3,5 uur
Vanaf 25 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €17,50 p.p.
Inclusief ranja en een snack

Geschikt voor: Scholen

 

Wat ga je doen?

9:30 12:30 – Samenwerkingscircuit: Het samenwerkingscircuit is een introductieprogramma voor het voortgezet onderwijs. De mentor loopt samen met de groep langs 6 uitdagende teambuildingsactiviteiten. De activiteiten zijn voor iedereen goed te doen maar er is zeker sprake van een positieve uitdaging! Op elke locatie staat een instructeur die de klas prikkelt om samen het beste uit de groep te halen. Het is mogelijk om na afloop om te kleden en warm te douchen.

15:00 15:45 – Picknicken

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Eten en drinken

De schoolreisjes zijn inclusief een keer ranja drinken en een zakje chips. Dit kan worden vervangen door een appel.

Je kunt extra eten bestellen, zoals versgebakken patat of zelf een broodje bakken boven het kampvuur. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan.


Begeleiders

In het arrangement is aan het eind 45 minuten gereserveerd voor gebruik van een gezellig picknickplek, ranja drinken en omkleden en douchen.  In deze periode valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen instructeurs vanuit 25 Graden Noord aanwezig.

Begeleiders mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties.