Schoolreis
actieve dag

Samen buiten bezig zijn. Het is niet alleen goed voor de gezondheid van het individu maar ook heel goed voor het groepsgevoel.

Schoolreis actieve dag

Schoolreis actieve dag | Beleef een actieve dag met je hele schoolklas!
Op deze dag draait alles om lekker samen zijn in de buitenlucht op een actieve manier. Tijdens deze dag ga je verschillende begeleide en onbegeleide activiteiten doen. Jullie krijgen als groep een eigen zitplek waar je de hele dag naar toe terug kunt komen. Op ons vier hectare groot natuur speelterrein zijn survivalbanen, een plas, bos, sportveld en nog veel meer te ontdekken. Heerlijk in de natuur, plezier maken, uitdagingen aangaan en samenwerken. We bieden verschillende begeleide en onbegeleide activiteiten aan waarbij er voor iedere groep wel wat leuks tussen zit! Het programma bevat 2 begeleide activiteiten en dan kun je zelf nog kiezen uit verschillende activiteiten met eigen begeleiding.

Tijdens de actieve dag mogen jullie gebruik maken van ons terrein op bijvoorbeeld de picknickplek voor een lekkere lunch. Of daag jezelf en elkaar uit op de survivalbaan! Er is ook de mogelijkheid om gewoon lekker te voetballen op het grasveld of bijvoorbeeld te zwemmen in onze zwemvijver.

We regelen de schoolreis graag voor je tot in de puntjes. Een lekkere maaltijd en onbeperkt ranja zetten we graag voor jullie klaar.

Kortom; mogelijkheid tot een all-in klassenuitje waarbij de klassen het nog tijden over deze dag zullen hebben!

Liever een hele week bij ons op kamp? Dat kan natuurlijk ook. Kijk hier bij al onze mogelijkheden voor een schoolkamp.

Schoolreis – Actieve dag
16-250 kinderen. Je kunt je arrangement nog uitbreiden met snackplezier.

Tijdens de actieve dag kies je 2 begeleide activiteiten uit zoals boogschieten, klimmen, samenwerkingsopdrachten, speleologie in de speleobox.

Daarnaast zetten we in overleg een aantal activiteiten klaar zoals: vlotbouwen en varen, kajakken, kubb, zwemmen in de plas en survival. Natuurlijk zijn zwemvesten verplicht tijdens kajakken en vlotbouwen en varen.

Je kunt heerlijk vertoeven op ons vier hectare groot buitenspeelterrein. Je krijgt met je groep een eigen plek toegewezen waar je ook zelf wat mag drinken of wat mag eten.

vanaf € 13,75 per kind (vanaf 25 kinderen)

schoolreis actieve dag

hele jaar door te boeken

vanaf 15 personen

Schoolreis actieve dag

Een impressie van wat er te doen is bij 25° noord

Offerte aanvragen

Contactgegevens: