Schoolreis
actieve dag

Samen buiten bezig zijn. Het is niet alleen goed voor de gezondheid van het individu maar ook heel goed voor het groepsgevoel.

Schoolreis actieve dag

Actief bezig zijn met de hele klas!
Op deze dag draait alles om lekker samen zijn in de buitenlucht op een actieve manier. We bieden verschillende begeleide activiteiten aan waarbij er voor iedere groep wel wat leuks tussen zit!

Tijdens de actieve dag mogen jullie gebruik maken van ons terrein op bijvoorbeeld de picknickplek voor een lekkere lunch. Of daag jezelf en elkaar uit op de survivalbaan! Er is ook de mogelijkheid om gewoon lekker te voetballen op het grasveld of bijvoorbeeld te zwemmen in onze zwemvijver.

We regelen de schoolreis graag voor je tot in de puntjes. Een lekkere maaltijd en onbeperkt ranja zetten we graag voor jullie klaar.

Kortom; mogelijkheid tot een all-in klassenuitje waarbij de klassen het nog tijden over deze dag zullen hebben!

Schoolreis – Actieve dag
16-250 kinderen inclusief onbeperkt ranja en broodje bakken of een puntzak patat.

Tijdens de actieve dag kies je 3 keuze activiteiten uit. Daarna mag je nog vrij survivallen en zwemmen bij de zwemvijvers.

3 keuze activiteiten naar keuze; boogschieten, klimmen, survival, samenwerkingsopdrachten, kanoën op de zwemvijver, vlotbouwen en varen, speleologie in de speleobox.

vanaf € 16,50 per kind. 

Actief schoolreisje

Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Offerte aanvragen

Contactgegevens: