Survival schoolreisje

Survival schoolreisje

De survival schoolreisje is actief genieten!

De survival schoolreis is een absolute topper onder de schoolreizen. De survival is een ontzettend leuk en sportief schoolreisje. Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden. Een schoolreisje vol uitdagingen en avonturen als hindernisbanen, tunnels, netten, modderswing en spannende swingovers.

Hoe verloopt een survival schoolreisje

Hoe uitdagend ook, plezier is het allerbelangrijkste tijdens dit schoolreisje. Het programma wordt altijd aangepast aan de leeftijd en mogelijkheden van de deelnemers. Iedereen kan meedoen! De kinderen gaan met een enthousiaste instructeur de survivalroute verkennen. Ze komen van alles tegen onderweg en schoon het einde halen gaat zeker niet lukken. De begeleide survival duurt ongeveer 2 uur daarna krijgen jullie een pauzeplek toegewezen en kunnen de kinderen vrij spelen bij de zwemplas en survival hindernissen. Na afloop kun je vrij zwemmen in de plas of je kunt kajakken met eigen begeleiding (zwemvesten zijn verplicht en liggen voor jullie klaar). Zo wordt het een hele dag vol actie en plezier!

Afhankelijk van de leeftijd, motorische ontwikkeling van de deelnemers en de wensen van de school wordt een parcours samengesteld. Onze ervaren instructeurs zorgen dat elke deelnemer op het eigen niveau wordt uitgedaagd. Daarbij is winnen niet belangrijk: plezier staat voorop!

Eten en drinken tijdens survival schoolreisje

Dit schoolreisje is exclusief eten en drinken.

Je kunt nog een groter feest maken door te kiezen voor het pakket snackplezier. In het pakket snackplezier zit een puntzak patat, snack en ranja. Of kies voor kampvuurplezier waarbij een broodje bakken boven het kampvuur met een knakworst en smores maken.

Ook blijven overnachten?

25° Noord heeft 2 groepsaccommodaties. Het Noordhuis voor 25-45 personen en de Noordhuisjes voor 10-14 personen. Dus je kunt je schoolreisje ook uitbreiden naar een meerdaags schoolkamp.

Details Survival schoolreisje

Tijdsduur: 4 uur
Vanaf 15 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €13,75 p.p.

Geschikt voor: Scholen

Vies worden mag tijdens de survival

Zin gekregen in het Survival schoolreisje?

Details Survival schoolreisje

Tijdsduur: 2,5 tot 4,5 uur
Vanaf 15 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €16,50 p.p.
Inclusief broodje bakken en ranja

Geschikt voor: Scholen

 

Wat ga je doen?

9:30 12:30 – Survival

12:30 13:00 – Picknicken met een puntzak patat en snack

13.00-15.00 – vrij spelen

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Eten en drinken

Je kunt extra eten bestellen, zoals versgebakken patat of zelf een broodje bakken boven het kampvuur. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan.


Begeleiders

In het arrangement is aan het eind 120 minuten gereserveerd voor gebruik van een gezellig picknickplek, ranja drinken en omkleden en douchen.  In deze periode valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen instructeurs vanuit 25 Graden Noord aanwezig.

Begeleiders mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties.