Groepsuitje Drenthe

Groepsuitje Drenthe

Het leukste groepsuitje Drenthe vind je bij 25° Noord.

Op een ongedwongen manier gezellig samenkomen. Dat hoort echt bij 25° Noord. Wij houden van het organiseren van leuke groepsuitjes. In overleg maken wij een programma voor jouw groep op maat.  We hebben diverse in- en outdoor groepsuitjes voor iedereen. Activiteiten, eten en vrij drinken gedurende de dag zijn inbegrepen!

Wil jij een actief uitje kies dan voor Expeditie Robinson of een meerkamp. Een uitje waarbij iedereen mee kan doen? Kies dan voor de soepexpeditie of bushcraft. Maar we hebben nog veel meer arrangementen die geschikt zijn voor jouw familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

In de winter kun je ook uitsteken bij ons terecht en hebben we warme uitjes. Onder het genot van warme chocolademelk of glühwein en knapperende haardvuurtjes doe je de leukste winteractiviteiten. Een locatie waar je prima terecht kunt als het buiten kouder en donkerder wordt.

Verschillende arrangementen voor jouw groepsuitje Drenthe

Bij 25 graden noord hebben wij arrangementen voor verschillende groepen. Ben je nu heel sportief en actief of liever recreatief en alle tijd voor elkaar. We hebben altijd iets passends. Hieronder vind je tal van arrangementen en mogelijkheden maar vind je niet wat je zoekt of je heb een heel tof idee bel of mail ons en wij denken met je mee!

Ruim terrein voor groepsuitje Drenthe

We zien buiten als een hele grote speeltuin. Wij delen graag onze passie en plezier voor buiten. Wij zorgen dat iedereen in de groep het naar zijn zin heeft en dan is voor ons de dag geslaagd.

25 Graden Noord heeft 4 hectare eigen terrein en is de ideale locatie voor een ongedwongen uitje.  Een gezellige familiedag, een robuust teamuitje of een stoer vrijgezellenfeest. Bij ons heb je meer dan voldoende mogelijkheden om je uitje een succes te laten zijn. Zowel actieve als recreatieve bedrijfsuitjes. We zorgen er altijd voor dat iedereen mee doet met het uitje.

Groepsuitje Drenthe

Samen genieten!

Offerte aanvragen