Kinderfeestje buiten

Kinderfeestje buiten

Met 25 Graden Noord wordt het een dag om nooit te vergeten!

Je bent maar één keer per jaar jarig. Daar wil je de leukste dag van het jaar van maken. Dat vinden wij ook! Daarom vier jij je compleet verzorgde kinderfeestje bij 25 Graden Noord, met uitdagende avonturen, drinken en een lekker snack. En de leukste kinderfeestjes zijn buiten!

Verjaardagsfeestje van top tot teen

We beginnen het feestje altijd met ontvangst met ranja. Je kan dan ook cadeautjes uitpakken als je die mee hebt genomen. Daarna gaan we een door jullie gekozen activiteit doen. We passen de feestjes altijd aan naar de groep wat betreft leeftijd en sportiviteit. Ook staat veiligheid altijd voorop en we laten je nooit iets gevaarlijks doen. Al onze begeleiders zijn BHV’er en weten dus wat ze moeten doen in bepaalde situaties. Vind je iets een beetje eng? We dwingen je tot niets. Het belangrijkste voor ons is dat je een leuke en gezellige dag hebt en in een feeststemming weer naar huis gaat.

originele Kinderfeestje, survival, klimmen en klauteren schoolreisje budget schoolkamp survival schoolreisje
kinderfeestje, survival route

Themafeestje

Je kan bij ons kiezen uit diverse thema’s, zoals Expeditie Robinson, een klim- en klauter feestje, een schat zoek feestje, survivalfeestje en dwaallichtfeestje. Ook hebben we een mix en match, waarbij je zelf de activiteiten kiest zoals kanoën, een speurtocht of klimmen. Kies je iets waar je lekker modderig van wordt? Je kan bij ons altijd gebruik maken van de douches.

Feestje in het donker

Je kan bij ons het hele jaar door kinderfeestjes buiten boeken, maar sommige feestjes zijn het leukste in het donker. Deze kinderfeestjes buiten zijn het beste tussen oktober en maart te vieren.

Kinderfeestje winter Dwaallicht, Dwaallichtfeestje

Kinderfeestjes duren ongeveer twee uur. Honger na afloop? We hebben diverse opties voor een lekker hapje eten aan het einde van de dag (tegen een meerprijs).

Kies ook voor een kinderfeestje buiten en boek je avontuur bij 25 Graden Noord!

Een dag om nooit te vergeten

Ontdek alle kinderfeestjes!

Survivalfeestje

Het Survivalfeestje is een stoer kinderfeestje waar je wel vies van word maar vooral heel veel plezier hebt door overal doorheen te klimmen.

Schat zoek feestje

Tijdens het schat zoek feestje ga je met een hoofdlamp door de tunnels kruipen op zoek naar aanwijzingen, daarna ga je op jacht naar de schat.

Monsterlijk leuk feestje

Tijdens het monsterlijk leuk feestje ga jij de monsters voeren en daarna op zoek naar de schat tijdens de monsterspeurtocht.

Klim en klauterfeestje

Met een klim en klauterfeestje ga je de hoogte in op de klimwand en daarna bedwing je de survivalroute. Vies worden tijdens dit feestje mag.

Kinderfeestje Mix & Match

Tijdens het kinderfeestje Mix & Match kies je zelf de activiteiten, zoals kanoën, klimmen, boogschieten, survival, speurtocht of speleobox.

Dwaallichtfeestje

Ga op zoek naar het dwaallicht dat flikkert in de donkere avond. Kan jij dit lichtje doven zonder te worden gespot?