Kinderfeestje winter

Je leukste kinderfeestje winter vier je bij 25° Noord!

Kinderfeestje winter

Juist een kinderfeestje winter bij 25° Noord! In de winter is het vroeg donker en daarom kun je het dwaallicht feest alleen in de winter vieren. Een spannend spel in het donker met het uitblazen van een kaarsje en probeer niet te gevangen worden in het licht. Of wat dacht je van een kampvuurfeestje, met zijn allen rond het kampvuur marsmallows eten en broodjes bakken terwijl we erachter komen wie de weerwolf is!

Een compleet verzorgd kinderfeestje vier je bij 25° noord! Uitdagende avonturen, heerlijk eten en drinken en vooral heel veel plezier! Je hoeft niets meer te doen. Neem gerust de cadeautjes mee om ze vooraf uit te pakken, wel zo gemakkelijk.

Kinderfeestje winter

Onze kinderfeestjes zijn het hele jaar te boeken maar sommige feestjes zijn het leukst in het donker en dus het beste tussen oktober en maart te vieren. We beginnen een feestje altijd met een ontvangst met ranja. Bij de ontvangst is het mogelijk om cadeautjes uit te pakken of zelf iets lekkers mee te nemen.

Standaard kost het feestje €12,50 p.p. (minimaal 8 kinderen) en het duurt 2 uur. Eventueel kun je het feestje uitbreiden met een feestelijke afsluiting.

Feestelijke afsluiting kinderfeestje winter

Hongerig geworden van alle avonturen? Na afloop kun je kiezen uit een aantal opties voor een heerlijk feestmaal.

  • Kampvuurplezier €4,- p.p. onbeperkt ranja, broodje bakken boven kampvuur met knakworst en marshmallows en koekjes maken samen smores.
  • Snackplezier € 4,- p.p. onbeperkt ranja, puntzak patat, snack.
  • Compleet plezier €6,50 p.p. onbeperkt ranja, cake versieren, puntzak patat en snack.

Plezier voor iedereen

Kinderfeestjes bij 25° Noord zijn super spannend en actief en plezier staat altijd voorop. We passen de feestjes altijd aan naar de groep qua leeftijd en sportiviteit. Wij zorgen dat iedereen in feeststemming weer naar huis gaat.

Wat doen de ouders ondertussen?

Wij begeleiden het kinderfeestje winter. Als ouder kun je genieten van de grote glimlach van de kinderen. De ouders genieten meestal van een kop koffie of thee. Wij zetten bij ontvangst de ranja klaar en na een kwartier komt de instructeur jullie halen voor de activiteiten. Na afloop kun je kiezen voor een pakket met eten en drinken of je gaat weer naar huis. Mocht je gebruik maken van de douches dan gaan we ervan uit dat de ouders controleren dat het netjes wordt achter gelaten voor de volgende groep.

Uitgelichte kinderfeestje winter

Dwaallichtfeestje

Ga op zoek naar het dwaallicht dat flikkert in de donkere avond. Kan jij dit lichtje doven zonder te worden gespot?

Kinderfeestje Mix & Match

Tijdens het kinderfeestje Mix & Match kies je zelf de activiteiten, zoals kanoën, klimmen, boogschieten, survival, speurtocht of speleobox.

Klim en klauterfeestje

Met een klim en klauterfeestje ga je de hoogte in op de klimwand en daarna bedwing je de survivalroute. Vies worden tijdens dit feestje mag.

Monsterlijk leuk feestje

Tijdens het monsterlijk leuk feestje ga jij de monsters voeren en daarna op zoek naar de schat tijdens de monsterspeurtocht.

Schat zoek feestje

Tijdens het schat zoek feestje ga je met een hoofdlamp door de tunnels kruipen op zoek naar aanwijzingen, daarna ga je op jacht naar de schat.

Survivalfeestje

Het Survivalfeestje is een stoer kinderfeestje waar je wel vies van word maar vooral heel veel plezier hebt door overal doorheen te klimmen.