Kinderfeestjes

Je leukste kinderfeestje vier je bij 25° Noord!

Kinderfeestjes

Een compleet verzorgd kinderfeestje vier je bij 25° noord! Uitdagende avonturen, heerlijk eten en drinken en vooral heel veel plezier! Je hoeft niets meer te doen. Neem gerust de cadeautjes mee om ze vooraf uit te pakken, wel zo gemakkelijk.

Kinderfeestjes zijn het hele jaar te boeken

Onze kinderfeestjes zijn het hele jaar te boeken maar sommige feestjes zijn het leukst in het donker en dus het beste tussen oktober en maart te vieren. We beginnen een feestje altijd met een ontvangst met ranja en een zakje chips. Voor de ouders staat er koffie en thee klaar en ook tijdens het feestje kun je je mok bijvullen. Bij de ontvangst is het mogelijk om cadeautjes uit te pakken.

Standaard kost het feestje €19,- p.p. (minimaal 10 kinderen). Dit is inclusief ranja en een zakje chips en na afloop kampvuurplezier of snackplezier. De activiteiten duren 2 uur en de tijd voor het eten en douchen komt hier nog bij op.

Compleet kinderfeestje

Je begint met ranja en een zakje chips. Voor de volwassenen die meegaan als begeleider is er een lekker kopje koffie of thee. Dan gaan we los met leuke activiteiten zoals de speleobox, een monsterspeurtocht, schatzoeken, klimmen, survival, kajakken op de plas of boogschieten. Na afloop kun je kiezen uit snackplezier of kampvuurplezier.

Feestelijke afsluiting

Hongerig geworden van alle avonturen? Na afloop kun je kiezen uit een aantal opties voor een heerlijk feestmaal.

  • Kampvuurplezier: onbeperkt ranja, broodje bakken boven kampvuur met knakworst en marshmallows en koekjes maken samen smores.
  • Snackplezier: onbeperkt ranja, puntzak patat, snack.

Plezier voor iedereen

Kinderfeestjes bij 25° Noord zijn super spannend en actief en plezier staat altijd voorop. We passen de feestjes altijd aan naar de groep qua leeftijd en sportiviteit. Wij zorgen dat iedereen in feeststemming weer naar huis gaat.

Wat doen de ouders ondertussen?

Wij begeleiden het kinderfeestje. Als ouder kun je genieten van de grote glimlach van de kinderen. De ouders genieten van een kop koffie of thee. Wij zetten bij ontvangst de ranja en chips klaar en na een kwartier komt de instructeur jullie halen voor de activiteiten. Na afloop kun je kiezen voor een pakket met eten en drinken of je gaat weer naar huis. Mocht je gebruik maken van de douches dan gaan we ervan uit dat de ouders controleren dat het netjes wordt achter gelaten voor de volgende groep.

Uitgelichte kinderfeestjes

Dwaallichtfeestje

Ga op zoek naar het dwaallicht dat flikkert in de donkere avond. Kan jij dit lichtje doven zonder te worden gespot?

Kinderfeestje Mix & Match

Tijdens het kinderfeestje Mix & Match kies je zelf de activiteiten, zoals kanoën, klimmen, boogschieten, survival, speurtocht of speleobox.

Klim en klauterfeestje

Met een klim en klauterfeestje ga je de hoogte in op de klimwand en daarna bedwing je de survivalroute. Vies worden tijdens dit feestje mag.

Monsterlijk leuk feestje

Tijdens het monsterlijk leuk feestje ga jij de monsters voeren en daarna op zoek naar de schat tijdens de monsterspeurtocht.

Schat zoek feestje

Tijdens het schat zoek feestje ga je met een hoofdlamp door de tunnels kruipen op zoek naar aanwijzingen, daarna ga je op jacht naar de schat.

Survivalfeestje

Het Survivalfeestje is een stoer kinderfeestje waar je wel vies van word maar vooral heel veel plezier hebt door overal doorheen te klimmen.