Scholen

Voor een schoolreis, schoolkamp, introductiedag of een meerdaags avontuurlijk programma zijn jullie bij 25° noord aan het juiste adres.

Actieve en educatieve programma’s voor scholen

Kampen en uitjes voor scholen

Het terrein van 25° Noord bestaat uit 4 hectare avontuur en daarom uitermate geschikt voor scholen. We hebben introductiedagen, educatieve activiteiten en arrangementen gericht op het voortgezet onderwijs. De basisscholen weten ons al jaren te vinden voor een outdoor schoolreisje of een schoolkamp voor groep 8.

Maatwerk is mogelijk

Hieronder vind je een aantal activiteiten en standaard arrangementen. Deze hebben zich bewezen en zijn al jarenlang een succes. Maar wil je nu een combinatie van cultuur en outdoor dan maken we graag een programma geheel op maat. standaard programma’s waar al jarenlang veel plezier aan wordt beleefd, maar wij stellen ook graag een maatwerk programma samen. . Bel of mail ons met vragen, goede plannen en gekke ideeën, dan maken wij er gezamenlijk een werkweek, schoolreis of introductiekamp van om nooit te vergeten!

 

Plezier staat voorop

Hoe uitdagend ook, plezier is het allerbelangrijkste tijdens een schooluitje in Drenthe. Het programma wordt altijd aangepast aan de leeftijd en mogelijkheden van de deelnemers. Iedereen kan meedoen!

Snel navigeren

Schooluitjes voor basisscholen

Survival schoolreis

Een ontzettend leuke schoolreis waarbij vies worden mag! Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden.

Expeditie Robinson schoolreis

Een avontuurlijke dag waarbij in teams allerlei proeven worden uitgevoerd.

Schoolreis actieve dag

Heerlijk actief met de klas met vier activiteiten naar keuze en dan heerlijk afsluiten met een broodje bakken of een puntzak patat.

Arrangementen voor het voortgezet onderwijs

Introductiedag, sportdag of klassenuitje met een klas ga je regelmatig op pad. Bij 25° Noord hebben we meerdere arrangementen samengesteld maar een op maat programma kunnen wij ook verzorgen.

Arrangementen voor het voortgezet onderwijs

Samenwerkingscircuit

Het samenwerkingscircuit is een introductieprogramma voor het voortgezet onderwijs en grote groepen.

Introductiedag

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Schoolreis actieve dag

Heerlijk actief met de klas met vier activiteiten naar keuze en dan heerlijk afsluiten met een broodje bakken of een puntzak patat.

Educatieve arrangementen

De combinatie van stoere outdooractiviteiten lenen zich uitstekend in combinatie met natuureducatie en een stuk geschiedenis. We zijn gevestigd in het Unesco Global Geopark de Hondsrug. Dit is een uniek gebied waar de ruggen en dalen in de ijstijden zijn gevormd.

Educatieve activiteiten

Schoolkampen

Op zoek naar een accommodatie voor een schoolkamp? Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak zodat je het terrein helemaal niet af hoeft!

Schoolkampen

Workshop: leer

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Survival schoolkamp

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.

Fotogalerij schoolreisjes