Schoolreisje

Schoolreisje

Een schoolreisje in Drenthe bij 25° Noord draait om samen een heerlijke dag in de buitenlucht beleven. Samen met je klasgenoten beleef je een topdag; actief, buiten en samen. Welke schoolreisje past bij jullie

 

Veel keuze uit activiteiten tijdens een schoolreisje

Wij bieden heel veel activiteiten aan op ons terrein waaruit je kunt kiezen. O.a. survivallen, klimmen, boogschieten, kanoën, kajakken op de plas, zwemmen, speleologie in de speleobox, slacklinen, suppen en nog veel meer.

Survival schoolreisje

De survival schoolreisje is een absolute topper onder de schoolreizen. De survival is een ontzettend leuk en sportief schoolreisje. Met diverse opdrachten moet je de survivalbanen bedwingen. Voor een extra uitdaging kunnen we materialen meegeven die mee over het parcours gaan. Samenwerking kan centraal staan maar het kan ook lekker spelen en ravotten zijn. Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden. Een schoolreisje vol uitdagingen en avonturen als hindernisbanen, tunnels, netten, modderswing en spannende swingovers.

Expeditie Robinson schoolreisje

Samen met je klasgenootjes expeditie Robinson beleven. Je start deze dag met een puzzel waarbij je onderverdeeld wordt in teams. Daarna ga je in teams (kampen) in een aantal uitdagende proeven tegen elkaar strijden. Uiteindelijk ga je met je kamp de finale in en de eerder proeven bepalen hoeveel voorsprong je krijgt. Het team wat als eerste het touw doorbrandt tijdens de vuurproef wint de Expeditie Robinson schoolreis. Maar aan het eind van de dag is iedereen een winnaar als je voor een lekkere puntzak patat zit te smikkelen.

Schoolreisje actieve dag

Actief bezig zijn met de hele klas!
Op deze dag draait alles om lekker samen zijn in de buitenlucht op een actieve manier. We bieden verschillende begeleide activiteiten aan waarbij er voor iedere groep wel wat leuks tussen zit! Je kiest uit 2 begeleide activiteiten zoals vlotbouwen en varen, klimmen, boogschieten, survival, speleobox of samenwerkingsspelen.

Tijdens de actieve dag mogen jullie gebruik maken van ons terrein op bijvoorbeeld de picknickplek voor een lekkere lunch. Of daag jezelf en elkaar uit op de survivalbaan! Er is ook de mogelijkheid om gewoon lekker te voetballen op het grasveld of bijvoorbeeld te zwemmen in onze eigen zwemplas.

We regelen de schoolreis graag voor je tot in de puntjes. Snackplezier met een puntzak patat, snack en ranja zetten we graag voor jullie klaar.

Kortom; mogelijkheid tot een all-in klassenuitje waarbij de klassen het nog tijden over deze dag zullen hebben!

Plezier staat voorop

Hoe uitdagend ook, plezier is het allerbelangrijkste tijdens een schooluitje. Het programma wordt altijd aangepast aan de leeftijd en mogelijkheden van de deelnemers. Iedereen kan meedoen!

Kledingadvies

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij 25° Noord kleedkamers met douches aanwezig.

Wat voor schoolreisje wil je doen?

Bushcraft voor scholen

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Expeditie Robinson schoolreis

Een avontuurlijke dag waarbij in teams allerlei proeven worden uitgevoerd.

Outdoor introductiedag

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Samenwerkingscircuit

Het samenwerkingscircuit is een introductieprogramma voor het voortgezet onderwijs en grote groepen.

Schoolreis actieve dag

Heerlijk actief met de klas met vier activiteiten naar keuze en dan heerlijk afsluiten met een broodje bakken of een puntzak patat.

Survival schoolreisje

Een ontzettend leuke schoolreis waarbij vies worden mag! Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden.

Een schoolreisje blijft je hele leven bij!

Offerte aanvragen