Schooluitje

Schooluitje

Een schooluitje in Drenthe draait om samen een heerlijke dag beleven. In onze ogen is dat actief, buiten en samen. Wij hebben bij 25° Noord heel veel mogelijkheden voor de leukste schooluitjes.

 

Veel keuze uit activiteiten tijdens een schooluitje

Wij bieden heel veel activiteiten aan op ons terrein waaruit je kunt kiezen. O.a. survivallen, klimmen, boogschieten, kanoën, kajakken op de plas, zwemmen, speleologie in de speleobox, slacklinen, suppen en nog veel meer.

Survival schooluitje

De survival schoolreis is een absolute topper onder de schoolreizen. De survival is een ontzettend leuk en sportief schoolreisje. Met diverse opdrachten moet je de survivalbanen bedwingen. Voor een extra uitdaging kunnen we materialen meegeven die mee over het parcours gaan. Samenwerking kan centraal staan maar het kan ook lekker spelen en ravotten zijn. Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden. Een schoolreisje vol uitdagingen en avonturen als hindernisbanen, tunnels, netten, modderswing en spannende swingovers.

Schooluitje actieve dag

Je kiest 2 (of bij een grote groep meer) begeleide activiteiten zoals klimmen, boogschieten, speleobox, vlotbouwen en varen, samenwerkingsspelen, kajakken op de plas etc.

Na of voor de begeleide activiteiten mogen jullie gebruik maken van ons terrein op bijvoorbeeld de picknickplek voor een lekkere lunch. Of daag jezelf en elkaar uit op de survivalbaan! Er is ook de mogelijkheid om gewoon lekker te voetballen op het grasveld of bijvoorbeeld te zwemmen in onze eigen zwemplas.

We regelen de schoolreis graag voor je tot in de puntjes. Zo kun je de schoolreis uitbreiden met snackplezier of kampvuurplezier. Bij kampvuurplezier ga je een broodje met knakworst bereiden boven kampvuur en eet je heerlijke smores. Bij het snackplezier zit een puntzak patat en een snack. Ranja zit zowel bij kampvuurplezier als snackplezier er bij in.

Op deze actieve dag draait alles om lekker samen zijn in de buitenlucht. We bieden verschillende activiteiten aan waarbij er voor iedere groep wel wat leuks tussen zit! Kortom; mogelijkheid tot een all-in klassenuitje waarbij de klassen het nog tijden over deze dag zullen hebben!

Plezier staat voorop

Hoe uitdagend ook, plezier is het allerbelangrijkste tijdens een schooluitje. Het programma wordt altijd aangepast aan de leeftijd en mogelijkheden van de deelnemers. Iedereen kan meedoen!

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij 25° Noord kleedkamers met douches aanwezig.

Wat voor schooluitje wil je doen?

Bushcraft voor scholen

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Expeditie Robinson schoolreis

Een avontuurlijke dag waarbij in teams allerlei proeven worden uitgevoerd.

Outdoor introductiedag

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Samenwerkingscircuit

Het samenwerkingscircuit is een introductieprogramma voor het voortgezet onderwijs en grote groepen.

Schoolreis actieve dag

Heerlijk actief met de klas met vier activiteiten naar keuze en dan heerlijk afsluiten met een broodje bakken of een puntzak patat.

Survival schoolreisje

Een ontzettend leuke schoolreis waarbij vies worden mag! Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden.

Een schooluitje is supergezellig!

Offerte aanvragen