Schooluitjes

Schooluitje

Een schooluitje in Drenthe draait om samen een heerlijke dag beleven. In onze ogen is dat actief, buiten en samen. Wij hebben bij 25° Noord heel veel mogelijkheden voor de leukste schooluitjes.

 

Veel keuze uit activiteiten tijdens een schooluitje

Wij bieden heel veel activiteiten aan op ons terrein waaruit je kunt kiezen. O.a. survivallen, klimmen, boogschieten, kanoën, speleologie in de speleobox, slacklinen, suppen en nog veel meer.

Survival schoolreis

De survival schoolreis is een absolute topper onder de schoolreizen. De survival is een ontzettend leuk en sportief schoolreisje. Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden. Een schoolreisje vol uitdagingen en avonturen als hindernisbanen, tunnels, netten, modderswing en spannende swingovers.

Schoolreis actieve dag

Actief bezig zijn met de hele klas!
Op deze dag draait alles om lekker samen zijn in de buitenlucht op een actieve manier. We bieden verschillende begeleide activiteiten aan waarbij er voor iedere groep wel wat leuks tussen zit!

Tijdens de actieve dag mogen jullie gebruik maken van ons terrein op bijvoorbeeld de picknickplek voor een lekkere lunch. Of daag jezelf en elkaar uit op de survivalbaan! Er is ook de mogelijkheid om gewoon lekker te voetballen op het grasveld of bijvoorbeeld te zwemmen in onze eigen zwemplas.

We regelen de schoolreis graag voor je tot in de puntjes. Een lekkere maaltijd en onbeperkt ranja zetten we graag voor jullie klaar.

Kortom; mogelijkheid tot een all-in klassenuitje waarbij de klassen het nog tijden over deze dag zullen hebben!

Plezier staat voorop

Hoe uitdagend ook, plezier is het allerbelangrijkste tijdens een schooluitje. Het programma wordt altijd aangepast aan de leeftijd en mogelijkheden van de deelnemers. Iedereen kan meedoen!

Wat voor schooluitje wil je doen?

Expeditie Robinson schoolreis

Een avontuurlijke dag waarbij in teams allerlei proeven worden uitgevoerd.

Introductiedag

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Samenwerkingscircuit

Het samenwerkingscircuit is een introductieprogramma voor het voortgezet onderwijs en grote groepen.

Schoolreis actieve dag

Heerlijk actief met de klas met vier activiteiten naar keuze en dan heerlijk afsluiten met een broodje bakken of een puntzak patat.

Survival schoolreis

Een ontzettend leuke schoolreis waarbij vies worden mag! Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden.

Een schooluitje is supergezellig!

Offerte aanvragen

Liever op schoolkamp?