Vergaderen in de Drentse natuur

Vergaderen in de Drentse natuur

Afgelopen jaren hebben we veel online moeten vergaderen via Zoom en/of Teams. Alhoewel er geen lange rij stond voor het koffiezetapparaat kende het ook vele nadelen. Met af en toe een technische belemmering en het gebrek aan sociale contacten is het weer tijd om fysiek met elkaar af te spreken.

Wat dacht je van vergaderen in de Drentse natuur?

Voordelen van vergaderen in de natuur.

Vergaderen wordt over het algemeen gedaan in een kantoorpand waar er een lange rij voor het koffiezetapparaat staat en ieder zijn of haar eigen vaste plek heeft. Vergaderen in de natuur kent vele voordelen. Wellicht is wel een van de belangrijkste voordelen dat er meer inspiratie en creativiteit naar boven komt bij de medewerkers. Door een nieuwe omgeving en extra prikkelingen komt er weer nieuwe energie naar boven. En het is natuurlijk superleuk om in de natuur te zijn!

Bijzondere locatie

25 Graden Noord ligt midden in de Drentse natuur, een unieke plek om jouw vergadering te houden. Wat dacht je van een creatieve sessie op stropakjes in de schuur of in de bushhut? Ook is er buiten op het terrein van vier hectare ook altijd wel een mooi plekje te vinden, hierdoor kun je ideaal genieten van het vogelgekwetter op de achtergrond en een heerlijk zonnetje.

Ook hebben wij een binnenruimte waar al het technische apparatuur aanwezig is, denk hierbij bijvoorbeeld aan een beamer voor een presentatie. Tussentijds regelen wij de koffie en thee voor jullie met een lekkere versnapering. Daarnaast is het mogelijk om bij ons te lunchen of te dineren tijdens een dag vergaderen.

Actieve onderbreking

Tussen de presentaties en het vergaderen door is ontspanning ook héél belangrijk. Bij 25 Graden Noord is het mogelijk om tussen het vergaderen door actieve activiteiten in te plannen, denk hierbij aan bijvoorbeeld boogschieten, een pub quiz of een soepexpeditie waardoor de lunch ook al direct gereed is. Het voordeel van tussentijds activiteiten doen is dat iedereen de gehele dag er met volle focus tegenaan kan én het is ook nog eens leuk! Vergaderen bij 25 Graden Noord staat in het teken van actief en efficiënt vergaderen in de natuur. Hierdoor maakt iedereen een frisse en geïnspireerde dag mee.
Wil jij vergaderen in de Drentse natuur bij 25 Graden Noord? Bij ons is het mogelijk om je dag helemaal zelf naar wens samen te stellen. Op deze manier kunnen wij er samen voor zorgen de vergadering zo efficiënt mogelijk verloopt. Meer weten wat bij ons kan? Neem dan contact met ons op.

Meer blogberichten

10 redenen waarom je elk jaar een bedrijfsuitje zou moeten organiseren

Wil jij speleologie in Drenthe ervaren? Hoe ziet onze speleobox er van binnen uit? Ontdek de 160 meter lange speleobox bij 25 Graden Noord.

Waarom een schooluitje belangrijk is

Wil jij speleologie in Drenthe ervaren? Hoe ziet onze speleobox er van binnen uit? Ontdek de 160 meter lange speleobox bij 25 Graden Noord.

Ontdek de Drentse natuur!

Jaar in jaar uit heeft de Drentse natuur zich ontwikkeld tot de dag van vandaag. Ontdek de Drentse natuur en haar bijzonderheden!