Vergaderen in de Drentse natuur

Vergaderen in de Drentse natuur

Afgelopen jaren hebben we veel online moeten vergaderen via Zoom en/of Teams. Alhoewel er geen lange rij stond voor het koffiezetapparaat kende het ook vele nadelen. Met af en toe een technische belemmering en het gebrek aan sociale contacten is het weer tijd om fysiek met elkaar af te spreken.

Wat dacht je van vergaderen in de Drentse natuur?

Voordelen van vergaderen in de natuur.

Vergaderen wordt over het algemeen gedaan in een kantoorpand waar er een lange rij voor het koffiezetapparaat staat en ieder zijn of haar eigen vaste plek heeft. Vergaderen in de natuur kent vele voordelen. Wellicht is wel een van de belangrijkste voordelen dat er meer inspiratie en creativiteit naar boven komt bij de medewerkers. Door een nieuwe omgeving en extra prikkelingen komt er weer nieuwe energie naar boven. En het is natuurlijk superleuk om in de natuur te zijn!

Bijzondere locatie

25 Graden Noord ligt midden in de Drentse natuur, een unieke plek om jouw vergadering te houden. We hebben 3 vergaderruimtes zodat je ook met een grotere groep op verschillende plekken een workshop kan houden of kan vergaderen. In onze grootste ruimte kun je in theateropstelling met ruim 50 personen deelnemen. In vergaderopstelling is het maximale wat binnen kan zitten in de grootste ruimte rond de 25 personen. Maar onze buitenruimte van 4 hectare biedt veel mogelijkheden. Wat dacht je van een creatieve sessie zitten op het grasveld of in het zand bij de grote waterpartij of in de bushhut? Er is altijd wel een mooi plekje te vinden, hierdoor kun je ideaal genieten van het vogelgekwetter op de achtergrond en een heerlijk zonnetje.

In al onze binnenruimtes is technische apparatuur aanwezig, denk hierbij bijvoorbeeld aan een beamer voor een presentatie, flipover en whiteboard. Tussentijds regelen wij de koffie en thee voor jullie met een lekkere versnapering. Daarnaast is het mogelijk om bij ons te lunchen of te dineren tijdens een dag vergaderen.

Actieve onderbreking

Tussen de presentaties en het vergaderen door is ontspanning ook héél belangrijk. Bij 25 Graden Noord is het mogelijk om tussen het vergaderen door actieve activiteiten in te plannen, denk hierbij aan bijvoorbeeld boogschieten, een pub quiz of een soepexpeditie waardoor de lunch ook al direct gereed is. Het voordeel van tussentijds activiteiten doen is dat iedereen de gehele dag er met volle focus tegenaan kan én het is ook nog eens leuk! Vergaderen bij 25 Graden Noord staat in het teken van actief en efficiënt vergaderen in de natuur. Hierdoor maakt iedereen een frisse en geïnspireerde dag mee.
Wil jij vergaderen in de Drentse natuur bij 25 Graden Noord? Bij ons is het mogelijk om je dag helemaal zelf naar wens samen te stellen. Op deze manier kunnen wij er samen voor zorgen de vergadering zo efficiënt mogelijk verloopt. Meer weten wat bij ons kan? Neem dan contact met ons op.

Meer blogberichten

Groepsuitjes voor elk soort weer

Op zoek naar groepsuitjes die geschikt zijn voor elk soort weer? Bij 25 Graden Noord is dit mogelijk! Zit jouw ideale groepsuitje ertussen?

Met je vrienden op pad in Drenthe

Drenthe is een perfecte plek om met je vrienden op pad te gaan. We geven je wat tips om bij ons te doen om een gezellige dag te beleven!

Vier de herfst in Drenthe

Ook in de herfst is het leuk om naar buiten te gaan. We geven je een aantal tips om de herfst in Drenthe te vieren!