Vriendenuitje

Vriendenuitje

Vriendenuitje

Wij verzorgen complete all-in vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes in Drenthe. Wij zorgen voor een ongedwongen en hartelijke sfeer en jullie kiezen het programma zoals een Expeditie Robinson, High Tea Challenge, stoere survival of een soepexpeditie.

Sportief of lachwekkend vriendenuitje

Je kunt zelf bepalen of je gaat voor een hilarisch thema of een sportieve invulling. Tijdens de pubquiz kom je de meeste rare vragenronden en opdrachtenronden tegen. Of je gaat voor de high tea challenge die we ook kunnen vervangen voor de high beer challenge of the high wine challenge. Het is maar waar je voor kiest.

Een sportieve invulling is ook mogelijk door te kiezen voor de survivalroute waarbij je voor tal van uitdagingen wordt gezet. Eén ding is zeker; je blijft zeker niet schoon. Onderlinge strijd en spannende proeven vind je bij Expeditie Robinson.

Humor met actie tijdens je vriendenuitje

Wij hebben de meest uiteenlopende activiteiten voor vriendenuitjes in ons assortiment. Allerlei combinaties zijn mogelijk. Het meest geboekt is onze Expeditie Robinson en de high tea Challenge. Heb je zelf een thema of goede ideeën kom dan eens langs en dan maken we samen het programma op maat.

Alles onder 1 dak voor een vriendenuitje

25° Noord heeft alles voor eten & drinken, overnachten en activiteiten onder 1 dak. Dat is dan ook de reden dat ons terrein zich uitstekend leent voor vrijgezellenfeesten. Vanaf de koffieontvangst en activiteiten tot en met een afsluitende barbecue. We maken van deze dag(en) een onvergetelijke belevenis. Wanneer er een vast budget is kunnen we kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn of kom gewoon langs voor een kop koffie.

Onze vriendenuitjes op een rij

Avontuur in het donker

Een activiteitenprogramma na zonsondergang. Wij zorgen voor warme fleecedekens en een knusse en gezellige sfeer.

Bushcraft

Bushcraft is niet overleven maar leven met de natuur. We hebben tal van leuke onderdelen om voor jouw groep een leuke dag te verzorgen.

Expeditie Robinson

Spannende proeven, vuur maken en survival. Wie is de echte Robinson in jullie groep?

Grote Groepen Arrangement

Een speciaal arrangement voor grote groepen. Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina.

High Tea Challenge

De High Tea Challenge is genieten van een heerlijke high tea en hilarische opdrachten. Een hele middag gezelligheid gegarandeerd!

Kanoën en Suppen met groepen

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Meerkamp

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Ongedwongen dag

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Pubquiz

Met je team probeer je zoveel mogelijk rondes te winnen. Onverwachte vragen en opdrachten zorgen voor veel hilariteit.

Schietroulette

Alles draait om mikgevoel. Tijdens deze activiteiten gaan we op allerlei manieren op de roos mikken.

Soepexpeditie

Welk team bereid de lekkerste soep en wordt winnaar van de soepexpeditie?

Survivalrun

De survival is een actief uitje vol plezier. Kies je voor een survival met modder tot achter de oren of ligt de nadruk meer op samenwerken?

Heerlijk samenkomen met vrienden

Offerte aanvragen