Zomer

activiteiten

Zomeractiviteiten

Woohoo! Het is zomer. Tijd voor de allerleukste zomeractiviteiten bij 25° Noord. Dit jaar kun je genieten van allerlei activiteiten op de Hunze. We starten bijna dagelijks bij korenmolen de juffer in Gasselternijveen.

Geniet van prachtige kanotochten door rivier de Hunze. Kom onderweg bevers tegen en prachtige libellen. De Hunze meandert weer natuurlijk zoals vroeger. De geluiden en overweldigende natuur; Je waant je in een compleet andere wereld. Er zijn zowel lange als korte kanotochten en ze zijn geschikt voor de hele familie. We hebben een aantal stabiele Canadese kano’s en zwemvesten in echt alle maten, waardoor zelfs de jongste kinderen prima mee kunnen.

Vind je kanoën niet genoeg uitdaging? Geen probleem! Je kunt ook suppen over de Hunze. Na een korte uitleg sta jij stabiel op de SUP en heb je een heel andere beleving op het water.

Onze zomeractiviteiten

Survival

Ga jij voor een survival door de modder, over het water of lekker droog? Daag jezelf uit om lekker buiten te komen spelen.

Suppen

Suppen in Drenthe kan heel goed op de Hunze. Het is leuk en de ideale workout.

Klimmen

Heerlijk klimmen en klauteren! Zowel op onze klimwand met een hele hoop routes voor beginners en gevorderden, als op onze Boulder wand.

Kanoën

Kanoën op de Hunze. Een prachtige rivier met natuurlijke meanders waar je genoeg sporen ziet van zowel de bever als de otter.

Zelf samenstellen

Natuurlijk kun je ook zelf een arrangement samenstellen met diverse mogelijkheden. Zo kun je rekening houden met je eigen budget!

Verjaardagsfeest

Met het verjaardagsfeest maken we er een ongedwongen dag van en zetten de jarige in het zonnetje. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Kanoën en Suppen met groepen

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

High Tea Challenge

De High Tea Challenge is genieten van een heerlijke high tea en hilarische opdrachten. Een hele middag gezelligheid gegarandeerd!

Grote Groepen Arrangement

Een speciaal arrangement voor grote groepen. Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina.

De leukste uitjes in de zomer

Offerte aanvragen