Meerkamp

Meerkamp

Bij aankomst worden jullie op een ludieke manier onderverdeeld in teams, waar de strijd met elkaar wordt aangegaan. Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

We hebben verschillende spellen die elke keer weer andere kwaliteiten aanspreken dus deze activiteit is heel geschikt voor de hele familie of team collega’s. Het is vooral leuk voor groepen die het leuk vinden om een competitieve strijd met elkaar aan te gaan. In de strijd wordt er nog wel eens bewust of onbewust een ander team afgeleid.

De spellen tijdens het meerkamp zijn voor iedereen goed te doen. Een meerkamp bestaat uit 6 tot 8 spellen. Heb je een bepaalde voorkeur geef dat dan vooral aan! Bij slecht weer hebben we heel veel spellen overdekt.

Wij leveren altijd maatwerk met een meerkamp dus beschrijf je groep en wij maken een passend programma waarbij iedereen mee kan doen en veel plezier heeft.

Aan het einde van de roulette volgt het allesbepalende eindspel. Het eindspel zet vaak de hele tussenstand weer op de kop. Kiest je groep voor een badeendenrace, spijkerslaan of wordt het brein aan het werk gezet met de scrabbleletters.

Deze spellen bieden we aan tijdens het meerkamp:

          Gatenlabyrint 1 bak, 8 touwen en een knikker wie haalt de highscore
          Constructie bouwen gekleurde blokken en een toren en wie bouwt het na
          Voetjes van de vloer bouw met palen en touw een constructie
          Tangram wat je met een vierkant wel niet kan maken
          Boogschieten
          Letterdraaien Met de letterhesjes zoveel mogelijk woorden maken
          Vuurproef wie laat als eerste het touwtje doorbranden
          Frisbeeregen een verfrissend spel en wie krijgt het meeste water in de emmer
          Blaaspijpschieten
          Chagrijnenspel een aantal voorwerpen en een afstand, wie raakt de grond niet aan?
          Dark life een brancard en geblinddoekte dragers, als dat maar goed komt
          Windbuksschieten
          Jenga wie haalt de onderste steen naar boven
          Verknoeien water verplaatsen met buizen
          Hoefijzerwerpen
          Spijkersslaan
          Badeendenrace we verklappen niets maar je wordt nat en is hilarisch
          Scrabble eindspel

Details Meerkamp

Tijdsduur: 5 uur
Vanaf 10 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €50,- p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

Heerlijk buiten zijn!

Wat staat er op het menu?

Alle arrangementen bij 25 graden Noord zijn inclusief onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. 

We voorzien je ook regelmatig van een versnapering, zo is er bij warm weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er om vragen). Bekijk de gehele menukaart hieronder.

Menukaart

LunchBarbecueBuffet

Lunch in het veen €7,95 p.p.

Een simpele lunch waar een vroegere veenarbeider zijn hart voor zou ophalen. Heerlijk je handen om een warme huisgemaakte soep vouwen. Wat voor soepje erin zit is steeds weer afwachten of je geeft van tevoren een stille hint. In de mok kan een echte paddenstoelensoep, mosterdsoep, tomatensoep, groentesoep of een verassend lekkere wildpluksoep zitten. Daarbij serveren we warm stokbrood met een huisgemaakte kruidenboter. Dan is de maag weer vol voor het zwaardere werk.

 

Boerenlunch €12,50 p.p.

Een boerenlunch staat gelijk aan bourgondisch genieten. Een boer heeft na een ochtend flinke werken op de boerderij een gezonde trek. Daarom staat de tafel gedekt met een huisgemaakte soep, een frisse maaltijdsalade, vers fruit en belegde ronde wagenwiel broden. Een wit of bruin bolletje met een kroket mag natuurlijk niet ontbreken. 

Bij de lunch moet natuurlijk ook iets zitten om de dorst te lessen dus staat er appelsap en sinaasappelsap uit de tap en muntwater. Hopelijk is je buik dan weer goed gevuld voor het middagprogramma.

Barbecue 25° Noord €17,95 p.p.

Barbecue 25° Noord is echt een bourgondische barbecue. We hebben 8 soorten vlees (4 stukken vlees p.p.) die geleverd wordt door onze lokale slager. Naast het vlees op de barbecue kun je heerlijk gemarineerde champignonspiesjes en verse ananas met kaneel roosteren.  

Bij de barbecue serveren we ambachtelijk brood van de bakker met huisgemaakte kruidenboter. Er is vers fruit of vruchtenbowl afhankelijk van het seizoen en 2 mooie salades ook weer wisselend in het seizoen.

Boerenburgerbuffet €13,50 p.p.

Een heerlijk gekruide verse runderburger op een stevige bol met allerlei lekkere verse toppings en sauzen met patat en salade.

 

Oosters buffet €16,50 p.p.

Een Oosters buffet is een buffet uit verschillende windstreken. We hebben nasi, bami en witte rijst. Je kunt dit heerlijk aanvullen met kip in satésaus, pittige garnalen in citroen lemongras, beef teriyaki,  perzik in zoetzure saus en groenteloempia’s. 

Een frisse salade en verschillende soorten kroepoek mogen natuurlijk niet ontbreken. We sluiten af met een ouderwets lekker toetje.

 

Snackbuffet €9,- p.p.

Een buffet vol met snacks. Jong en oud wordt enthousiast van patat.

We hebben een buffet voor je klaar staan met patat en krokante snacks zoals kroket, frikandel, kaassoufflé, kipcorn en bamischijven. We vullen tijdens het buffet de snacks verder aan naar behoefte. Ook hebben we bruine en witte bolletjes, hamburgers en die kun je naar wens nog gezond beleggen met sla, tomaat en een plakje komkommer. Natuurlijk mogen mayonaise, ketchup, mosterd en curry niet ontbreken.

 

Stamppotbuffet €19,25

Heerlijk stamppot buffet met 3 verschillende stamppotten, diverse tafelzuren, gehaktballen met jus, speklappen, spekjes, rookworst en na afloop een ouderwets lekker toetje.


Zin gekregen in het Meerkamp?

Bushcraft

Tijdsduur: 5 uur
Vanaf 10 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €50,- p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

 

Wat ga je doen?

13:00 13:30 – Ontvangst met koffie en thee

13:30 15:30 – Meerkamp: Bij de verschillende spellen kom je steeds tegenover een ander team te staan. Wie de meeste spellen wint heeft nog niet gewonnen want we eindigen met een finale eindspel waaraan alle teams meedoen.

16:30 18:30 – Barbecue buffet

 

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Drinken tijdens uitje

Koffie, Thee en water uit de kraan
Sappen: Jus ‘d Orange en Appelsap
Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Rivella, Spa rood, bavaria IPA 0.0%, Amstel Radler 0%
Alcoholisch: bier en wijn (rood, rosé, half droge witte wijn)
In de winter hebben we warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake of taart buffet

Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake en hun eigen mok. Je krijgt bij ons je eigen emaille mok die je kunt bijvullen met koffie/thee. Na afloop mag je deze mok dan ook naar huis meenemen.
Je kunt ook kiezen voor een taartbuffet. Dan staat er een buffet met huisgemaakte taartjes en dan mag je ook rustig meerdere stukjes proeven, het is tenslotte maar 1 keer feest


Wat als het regent?

We hebben heel veel overdekte zitplaatsen en warme fleecedekens dus het weer is nooit een spelbreker. We hebben een overdekte barbecue en vele activiteiten zijn overdekt zoals onze schietbaan voor het boogschieten, klimwand en speleobox. Ook heel veel Meerkamp en Expeditie Robinson spellen kunnen we overdekt aanbieden. Wij denken in mogelijkheden en tussen de buien door is er altijd ruimte voor de zon.


Overnachten

Wil je na een dagje uit hier komen overnachten? Dat kan! We hebben verschillende groepsaccommodaties en natuurhuisjes om even heerlijk weg te kunnen dromen. Bekijk hier de mogelijkheden en beschikbaarheid van de huisjes.