Expeditie

Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson | Je zit in de bushhut en kijkt om je heen en je voelt de spanning van een eilandraad. Dan hoor je: Welkom bij Expeditie Robinson.

Jullie gaan op deze dag de strijd met elkaar aan tijdens de unieke proeven van deze expeditie. Bij sommige proeven draait het om kracht en uithoudingsvermogen. Andere proeven zijn strategisch en vereisen slim nadenken. Tijdens de expeditie wordt je ingedeeld in kampen en jij probeert zoveel mogelijk kralen te verdienen. Tijdens teamopdrachten, proeven en een stemronden kom jij erachter of jij een echte Robinson bent.

Wat doe je tijdens Expeditie Robinson

Je wordt opgedeeld in een kamp noord, zuid, oost of west en in dit kamp ga je de strijd met elkaar aan. Soms is het handig om heel sterk te zijn, soms is het beter om een goede strategie te hebben. Wie heeft het meeste geduld en is goed in puzzelen? We kunnen deze activiteit aanpassen aan de groep omdat we wel 30 verschillende proeven hebben. Dus we kunnen het uitje aanpassen op het weer of het nu koud en nat weer is of zo warm dat ijsjes smelten. Daarnaast passen we het uitje aan op de groep. Jij beschrijft je groep en wij makken een passende expeditie. We hebben heel veel proeven dus wij zorgen dat jouw uitje een unieke beleving is. Op deze dag ga je in ieder geval vuur maken, schieten en spannende proeven met puzzels zullen niet ontbreken. Welk kamp komt het verst en wie verdient de meeste punten en wie mag uiteindelijk de finale spelen?

Expeditie Robinson uitbreiden met …

Of je nu graag na afloop wat wil eten of wil beginnen met een vergadering en lunch. Wij hebben tal van mogelijkheden voor eten en drinken, vergaderen en nog vele andere activiteiten. We kunnen deze activiteit aanpassen aan de groep. We hebben heel veel proeven dus wij zorgen dat jouw uitje een unieke beleving is.

Overnachten na een Expeditie Robinson

Wil je dit uitje graag doen met je team of vrijgezellenfeest dan is het misschien leuk om na afloop te overnachten in de Noordhuisjes voor 14 personen of Het noordhuis voor maximaal 45 personen. Ook hebben we natuurhuisjes en camperplekken.

 

Details Expeditie Robinson

Tijdsduur: 3,5 uur
Vanaf 12 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €53,25 p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

Uitdagende proeven!

Wat staat er op het menu?

Alle arrangementen bij 25 graden Noord zijn inclusief onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’.

We voorzien je ook regelmatig van een versnapering, zo is er bij warm weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er om vragen). Bekijk de gehele menukaart hieronder.

Bij de pagina eten en drinken zie je alle mogelijke opties.

Zin gekregen in Expeditie Robinson?

Expeditie Robinson

Tijdsduur: 3,5 uur activiteit + nog tijd voor barbecuen
Vanaf 12 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €65,25 p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

 

Wat ga je doen?

13:00 13:45 – Ontvangst met koffie en thee

13:45 16:00 – Expeditie Robinson: Tijdens deze sportieve dag strijdt je als team en als individu tegen elkaar. Voor de verschillende spelonderdelen zijn verschillende capaciteiten nodig. Al bij de eerste opdracht stijgt de spanning want die activiteit beslist bij wie je in het team terecht komt.

17:00 18:30 – Barbecue buffet

 

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Drinken tijdens uitje

Water uit de kraan
Sappen: Jus ‘d Orange en Appelsap
Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Rivella, Spa rood, bavaria IPA 0.0%, Amstel Radler 0%
Alcoholisch: bier, radler en wijn (rood, rosé, half droge witte wijn)
In de winter hebben we warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake of taart buffet

Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake en hun eigen mok. Je krijgt bij ons je eigen emaille mok die je kunt bijvullen met koffie/thee. Na afloop mag je deze mok dan ook naar huis meenemen.
Je kunt ook kiezen voor een taartbuffet. Dan staat er een buffet met huisgemaakte taartjes en dan mag je ook rustig meerdere stukjes proeven, het is tenslotte maar 1 keer feest


Wat als het regent?

We hebben heel veel overdekte zitplaatsen en warme fleecedekens dus het weer is nooit een spelbreker. We hebben een overdekte barbecue en vele activiteiten zijn overdekt zoals onze schietbaan voor het boogschieten, klimwand en speleobox. Ook heel veel Meerkamp en Expeditie Robinson spellen kunnen we overdekt aanbieden. Wij denken in mogelijkheden en tussen de buien door is er altijd ruimte voor de zon.


Overnachten

Wil je na een dagje uit hier komen overnachten? Dat kan! We hebben verschillende groepsaccommodaties en natuurhuisjes om even heerlijk weg te kunnen dromen. Bekijk hier de mogelijkheden en beschikbaarheid van de huisjes.