Vergaderlocatie
Drenthe

Vergaderlocatie Drenthe

Je zoekt een unieke vergaderlocatie Drenthe. Zoek niet verder je hebt 25° Noord gevonden.

Ruime vergaderlocatie in Drenthe

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Drenthe? Op onze locatie goed bereikbaar via de N33 en N34 kun je uitstekend terecht om te vergaderen. We hebben op 4 hectare natuurlijk terrein een ruime en gezellig locatie met diverse ruimtes die heel geschikt zijn voor vergaderen, trainingen en workshops. Als je graag van tevoren zou willen kijken dan ben je van harte welkom om de vergaderzalen te bekijken, de sfeer te proeven en alle mogelijkheden te overleggen. Wij maken graag een programma op maat voor jullie bijeenkomst.

25° Noord  biedt een ongedwongen vergaderlocatie in Zuidoost Drenthe. Centraal gelegen voor zowel provincie Groningen als Drenthe. Alle verschillende vergaderruimtes zijn te gebruiken voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops. Afhankelijk van het doel en de wensen van jullie bijeenkomst.

Unieke vergaderlocatie Drenthe

Voor een unieke locatie raden we onze loods aan. Je bent dan helemaal op jezelf met je groep. Wij zorgen dat alles klaar staat. Er is de mogelijkheid om drinken uit de koelkast te halen en koffie en thee te zetten. Wij zorgen natuurlijk voor lekkere en gezonde versnaperingen.

Zakelijk vergaderen

De groepsaccommodatie is doordeweeks regelmatig beschikbaar voor grotere vergadergroepen. In theateropstelling is er plaats voor 50 personen maar in een u vorm is er plaats voor 25 personen. Er is een beamer met scherm aanwezig net als een whiteboard en flipover. Het is zeker mogelijk om de zakelijke bijeenkomst uit te breiden met een teambuilding activiteit, lunch of diner.

Kleinschalig vergaderen

Voor een kleine groep is onze recreatieruimte beschikbaar en deze ruimte is ook heel geschikt voor een workshop. Er is een vast scherm en beamer en voor een workshop is 14 personen het maximale en voor een vergadering 20 personen.

Vergaderlocatie Drenthe

Offerte aanvragen

Contactgegevens: