Introductiedag

Introductiedag

Een introductiedag in Drenthe voor middelbaar, hoger en voorgezet onderwijs. Ontdek een dag vol avontuur en teambuilding tijdens een introductiedag! Wij hebben verschillende mogelijkheden voor een introductieprogramma voor het onderwijs of grote groepen. Ben je klaar om je grenzen te verleggen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en onvergetelijke herinneringen te maken? Wij bieden een unieke ervaring op ons 4 hectare groot buiten speel natuur terrein waar jongeren verschillende activiteiten kunnen beleven. De teamopdrachten kunnen variëren en ook vooraf besproken worden met de opleiding. Zo kan er goed gekeken worden welke activiteiten het beste bij de groep leerlingen passen.

Samenwerkingscircuit als introductiedag

Tijdens het samenwerkingscircuit wordt de groep onderverdeeld in subgroepen of gaat per klas op stap.  Ligt de nadruk op samenwerken en elkaar leren kennen misschien is het samenwerkingscircuit een geschikte activiteit.

Outdoor introductiedag

Bij de outdoor introductiedag leer je elkaar actief kennen! De één zal direct in zijn element zijn terwijl de ander stoer uit zijn comfortzone stapt. Op onze 4 hectare grote locatie 25 graden Noord in Drouwenerveen bieden wij een outdoor introductieprogramma aan.

Even weg van de tablet en smartphone, midden in de Drentse natuur en samen aangewezen zijn op het uitvoeren van diverse outdoor opdrachten brengt het beste in je nieuwe leerlingen naar boven. Alles is nieuw en iedereen staat voor dezelfde opdracht. Dit is een unieke formule en levert al jaren een succesvolle start van menig schooljaar.

Leerkrachten koppelen terug dat ze goed kunnen zien welke leerlingen het voortouw nemen, nog even de kat uit de boom kijken of juist voor overleg kiezen. Gedurende de dag kan je de klas zien vormen en voor een hechte band zorgen.

Van tevoren bespreken we de doelen van de introductiedag. Gaat het om samenwerken, elkaar leren kennen of een combinatie. We maken dan een programma op maat. Een voorbeeld van zo’n programma is dat de klas voor uitdagingen gezet wordt als een kanotocht, peddelkring, bruggen bouwen, vlotbouwen en varen of leer je op elkaar vertrouwen met het klimmen en zekeren.

Introductiedag

Welke introductiedag je ook kiest wij vinden het belangrijk om te zorgen voor een goede teamgeest. We bieden veel activiteiten aan in een spannende competitie, maar indien gewenst kunnen de activiteiten ook geheel vrijblijvend ter kennismaking beoefend worden. Van klimmen en boogschieten tot vlotbouwen en varen, en samenwerkingsspelen om de teambuilding te bevorderen. Onze enthousiaste instructeurs zorgen voor een veilige en uitdagende omgeving waarin iedereen zich kan ontwikkelen en plezier kan hebben.

Een goede introductiedag draait om samen een heerlijke dag beleven. In onze ogen is dat actief, buiten en samen. Wij hebben bij 25° Noord heel veel mogelijkheden voor scholen

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. Bij sommige activiteiten kun je nat worden en is droge kleding geen overbodige luxe. Er zijn bij 25° noord kleedkamers met douches aanwezig.

 

Voorbeeldactiviteiten tijdens een introductiedag

Wij bieden heel veel activiteiten aan op ons terrein waaruit je kunt kiezen. O.a. survivallen, klimmen, boogschieten, kanoën, kajakken op de plas, zwemmen, speleologie in de speleobox, slacklinen, suppen en nog veel meer.

Wat voor introductiedag of schooluitje wil je doen?

Bushcraft voor scholen

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Expeditie Robinson schoolreis

Een avontuurlijke dag waarbij in teams allerlei proeven worden uitgevoerd.

Outdoor introductiedag

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Samenwerkingscircuit

Het samenwerkingscircuit is een introductieprogramma voor het voortgezet onderwijs en grote groepen.

Schoolreis actieve dag

Heerlijk actief met de klas met vier activiteiten naar keuze en dan heerlijk afsluiten met een broodje bakken of een puntzak patat.

Survival schoolreisje

Een ontzettend leuke schoolreis waarbij vies worden mag! Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden.

Een goede start van het schooljaar!

Offerte aanvragen