Winteruitjes

Winteruitjes in Drenthe

Winter 25° Noord

Winteruitjes | Ook in de koudere maanden kun je ongedwongen komen genieten van verschillende activiteiten waar iedereen aan mee kan doen, jong en oud! Je wordt met je groep ontvangen een eigen terras waar je wordt ontvangen door een enthousiast team die jullie een warm ontvangst verzorgd.

De winteruitjes hebben arrangementen met een vaste prijs per persoon. Activiteiten, eten en vrij drinken zijn hierbij inbegrepen. We helpen je graag om een programma op maat te maken. In combinatie met een warm, knapperend vuur, fijne lichtjes op het terras en stoere schapenvachten zorgen we ervoor dat de wintersfeer er goed in zit.

Wat voor activiteiten kun je doen in de winter?

Avontuur in het donker leent zich uitstekend voor de donkere wintermaanden. Doe leuke spelletjes, leer vuur maken of ga boogschieten. Vooraf bepalen we samen wat voor activiteiten we gaan doen en we maken er een gezellige avond van met warme hapjes en dranken.

De soepexpeditie is nog zo’n activiteit die zich goed leent in de winter. Als je deze activiteit in het donker wilt doen dan hebben wij hoofdlampjes want de raadsel moeten nog wel steeds opgelost worden op het terrein. Daarna weer lekker warm worden rond een kampvuur en de zelfgemaakte soep.

Bushcraft kun je ook doen met je groep. Leer vuur maken, een lepel snijden of werken met een mes. Ieder vuurtje die je zelf gemaakt hebt is weer een overwinning.

Je kunt ook kiezen voor creatieve activiteiten zoals een workshop lederen heuptas of lederen buidel maken. Een workshop tekenen of een linoleum snijden en drukken.

Koud? Met warme choco, glühwein, soepje, muts en sjaal gebeurt je niets. Vier de winter bij 25 Graden Noord!

winteruitjes | Koud? Nee hoor, je bent gewoon je trui vergeten!

Winteruitjes

Avontuur in het donker

Een activiteitenprogramma na zonsondergang. Wij zorgen voor warme fleecedekens en een knusse en gezellige sfeer.

Bushcraft

Bushcraft is niet overleven maar leven met de natuur. We hebben tal van leuke onderdelen om voor jouw groep een leuke dag te verzorgen.

Drenthe quiz

Tijdens de Drenthe Quiz probeer je met je team zoveel mogelijk rondes te winnen. ludieke vragen en onverwachte opdrachten zorgen voor veel hilariteit.

Handel en Wandel

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Offerte aanvragen