Activiteiten Drenthe

Activiteiten Drenthe

Originele activiteiten Drenthe?

Je vindt ze bij 25 Graden Noord!

Ben je op zoek naar originele activiteiten in Drenthe? Dan ben je bij 25 Graden Noord aan het juiste adres! Wij organiseren de leukste, gezelligste en meest bijzondere groepsuitjes voor groepen van 12 tot 250 personen.

Losse activiteiten in Drenthe

25° Noord heeft verschillende activiteiten die je los kan boeken. Je kunt in de vakantie bij ons  kanoën en suppen. Mocht je bij ons overnachten dan kan je met je groep ook activiteiten per uur bij ons afnemen zoals klimmen, boogschieten of ga voor een echte speleologie ervaring met een lampje op je hoofd in de speleobox. Daarnaast hebben we heel veel leuke groepsuitjes van een Expeditie Robinson tot een soepexpeditie. Bij ons kan het allemaal. We hebben activiteiten voor volwassenen en kinderen en voor volwassenen die zich even weer kind willen voelen. Activiteiten in de natuur, door de modder en tussen de bomen en activiteiten binnen of overdekt. Maar waar het ook is en wat je ook doet, veiligheid staat bij ons altijd voorop. Alle begeleiders zijn BHV’ers en weten dus wat ze moeten doen in verschillende situaties. Bovendien laten wij jullie nooit iets doen dat we zelf niet zouden doen of wat we gewoon te gevaarlijk vinden. Het moet voor iedereen een onvergetelijke dag worden, op een positieve manier.

Suppen in Drenthe, Hunze uniek teamuitje
Survivalrun, teambuilding activiteiten outdoor schoolreisje budget schoolkamp

Activiteiten arrangementen

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een compleet arrangement, waarbij wij alles tot in de puntjes voor je regelen, tot en met het eten en drinken. We hebben een ruimte keuze uit arrangementen maar als je zelf wensen hebt mag je dat altijd aangeven. In overleg is veel mogelijk. Voor iedereen is een arrangement, maar je mag altijd contact opnemen voor een arrangement op maat. Wij denken graag met je mee!

Compleet genieten

Wil je de ervaring helemaal compleet maken? Na het uitje kan je bij ons heerlijk eten. We verzorgen een barbecue, een uitgebreid buffet of royale lunch, het enige dat je hoeft te doen is een bord pakken en opscheppen. Kijk hier voor alle mogelijkheden qua eten en drinken. Wil je ook blijven overnachten? Dat kan! Wij hebben verschillende groepsaccommodaties en natuurhuisjes. We hebben plek van 44 (Noordhuis) tot vier (natuurhuisjes, knusse huisjes met een privé terras) personen.

Activiteiten Drenthe