Pubquiz

Hilariteit tijdens de Pubquiz

Lachen, gieren, brullen en onverwachte vragen tijdens de pubquiz. In teamverband krijgen jullie opdrachten en vragen voorgeschoteld. Aan het eind is één team de glorieuze winnaar!

Keuze uit verschillende pubquizzen.

Een pubquiz is een quiz die in een pub, bar of café wordt gehouden. Onder het genot van een hapje en een drankje komen er verschillende rondes voorbij en deze zijn omlijst met muziek.

Wij hebben 2 verschillende pubquizzen voor jouw groep klaar staan.

De Drenthe pubquiz

Weet jij alles van de mooiste provincie van Nederland? Met rondes over het Drentse dialect, hilarische Drentse opdrachten met onder andere keien en bruine bonen. Kortom je kennis over en in Drenthe wordt uitgebreid getest met de nodige lachsalvo’s.

Pubquiz algemeen

Geen thema maar tijdens deze quiz krijg je rare vragen voorgeschoteld. In teams strijd je tegen elkaar om zoveel mogelijk rondes te winnen. Tijdens deze oergezellige pubquiz komen diverse rondes voorbij met themas als: natuur, pandaberen, muziek, sport, film, mannen/vrouwen, letterdraaien, film, televisie, pandaberen etc. Dus niet alleen kennisrondes maar ook opdrachten kun je verwachten zoals geblinddoekt kleien en letterdraaien. Tussen de rondes door is er alle tijd voor een hapje en drankje.

Na afloop blijven slapen?

Wil je onbezorgd wat drinken en nog langer van het avondje genieten. Blijf overnachten in één van onze natuurhuisjes of ga met 14 personen overnachten in de Noordhuisjes

Details Pubquiz

Tijdsduur: 4 uur
Vanaf 15 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €37,50 p.p.
Inclusief vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

Welk team wint de eerste ronde van de pubquiz?

Wat staat er op het menu?

Alle arrangementen bij 25 graden Noord zijn inclusief onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. 

We voorzien je ook regelmatig van een versnapering, zo is er bij warm weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er om vragen). Bekijk de gehele menukaart hieronder.

Bij de pagina eten en drinken zie je alle mogelijke opties.

Zin gekregen in de Pubquiz?

Pubquiz

Tijdsduur: 4 uur
Vanaf 15 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €37,50 p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

 

Wat ga je doen?

13:00 17:00 – Pubquiz: Een gezellige avond waarbij je in teams zoveel mogelijk rondes probeert te winnen. Tijdens deze oergezellige pubquiz komen diverse rondes voorbij zoals: natuur, muziek, mannen/vrouwen, letterdraaien, film, televisie etc.

15:30 16:30 – luxe borrelplank en bittergarnituur met verschillende sausjes

 

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Drinken tijdens uitje

water uit de kraan
Sappen: Jus ‘d Orange en Appelsap
Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Rivella, Spa rood, bavaria IPA 0.0%, Amstel Radler 0%
Alcoholisch: bier en wijn (rood, rosé, half droge witte wijn)
In de winter hebben we warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake of taart buffet

Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake en hun eigen mok. Je krijgt bij ons je eigen emaille mok die je kunt bijvullen met koffie/thee. Na afloop mag je deze mok dan ook naar huis meenemen.
Je kunt ook kiezen voor een taartbuffet. Dan staat er een buffet met huisgemaakte taartjes en dan mag je ook rustig meerdere stukjes proeven, het is tenslotte maar 1 keer feest


Wat als het regent?

We hebben heel veel overdekte zitplaatsen en warme fleecedekens dus het weer is nooit een spelbreker. We hebben een overdekte barbecue en vele activiteiten zijn overdekt zoals onze schietbaan voor het boogschieten, klimwand en speleobox. Ook heel veel Meerkamp en Expeditie Robinson spellen kunnen we overdekt aanbieden. Wij denken in mogelijkheden en tussen de buien door is er altijd ruimte voor de zon.


Overnachten

Wil je na een dagje uit hier komen overnachten? Dat kan! We hebben verschillende groepsaccommodaties en natuurhuisjes om even heerlijk weg te kunnen dromen. Bekijk hier de mogelijkheden en beschikbaarheid van de huisjes.