Bedrijfsborrel
Drenthe

Bedrijfsborrel Drenthe

Je zoekt een unieke plek voor een bedrijfsborrel Drenthe. Als jij een plek zoekt waar tijd is om elkaar te ontmoeten en begroeten en waar je ongedwongen kunt bijkletsen dan ben je bij 25° Noord aan het juiste adres.

Ongedwongen bedrijfsborrel Drenthe

Het leven is al hectisch genoeg dus als je een plek zoekt voor een ongedwongen bedrijfsborrel in Drenthe dan is dit de plek. Op een vier hectare natuur buitenspeel terrein zijn alle mogelijkheden voor een ontspannen wandeling, bijkletsen rond het kampvuur of vooral plezier maken met de tal van leuke groepsuitjes die we aanbieden.

We hebben op 4 hectare natuurlijk terrein een ruime en gezellig locatie met diverse ruimtes die heel geschikt zijn voor vergaderen, bedrijfsborrels, trainingen en workshops. Als je graag van tevoren zou willen kijken dan ben je van harte welkom om de sfeer te proeven en alle mogelijkheden te overleggen. Wij maken graag een programma op maat voor jullie bijeenkomst.

Eventueel kun je je bedrijfsborrel ook nog combineren met een vergadering. 25° Noord  biedt een ongedwongen vergaderlocatie in Noordoost Drenthe. Centraal gelegen voor zowel provincie Groningen als Drenthe. Alle verschillende vergaderruimtes zijn te gebruiken voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops. Afhankelijk van het doel en de wensen van jullie bijeenkomst.

Unieke bedrijfsborrel Drenthe

Voor een unieke locatie raden we onze loods aan. Je bent dan helemaal op jezelf met je groep. Wij zorgen dat alles klaar staat. Er is de mogelijkheid om drinken uit de koelkast te halen en koffie en thee te zetten. Wij zorgen natuurlijk voor lekkere en gezonde versnaperingen. Wil je meer gezelligheid, muziek dan is ons terras met binnen mogelijkheden ook een hele geschikte optie. We hanteren altijd een all-in prijs inclusief onbeperkt drinken en een borrelplank, lunch of buffet. Je weet dus vooraf altijd waar je aan toe bent, dat is een fijne gedachte.

Blijven overnachten na de bedrijfsborrel

De groepsaccommodatie is doordeweeks regelmatig beschikbaar voor een overnachting. Daarnaast hebben we ook nog de Noordhuisjes voor 14 personen, onze natuurhuisjes of neem een camper, tent of caravan mee. Dan kan iedereen eens blijven hangen na de bedrijfsborrel.

 

Dit uitje is alleen te boeken in een arrangement met onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij 25 graden noord ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’.

We voorzien je ook regelmatig van een versnapering, zo is er bij warm weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er om vragen) en bij heel koud weer kan je een warm tussendoortje verwachten.

Bij de pagina eten en drinken zie je alle mogelijke opties.

Bedrijfsborrel Drenthe

Offerte aanvragen

Contactgegevens: