Eten en drinken

Eten en drinken

Een uitje is niet compleet zonder een hapje eten of drinken. Daarom zit bij alle arrangementen iets lekkers van een borrelplank tot barbecue. 

Menukaart

LunchBarbecueBuffet

Lunch in het veen €9,95 p.p. (vanaf 12 personen)

Een simpele lunch waar een vroegere veenarbeider zijn hart voor zou ophalen. Heerlijk je handen om een warme huisgemaakte soep vouwen. Wat voor soepje erin zit is steeds weer afwachten of je geeft van tevoren een stille hint. In de mok kan een echte paddenstoelensoep, mosterdsoep, tomatensoep, groentesoep of een verassend lekkere wildpluksoep zitten. Daarbij serveren we warm stokbrood met een huisgemaakte kruidenboter. Dan is de maag weer vol voor het zwaardere werk.

 

Boerenlunch €15,- p.p. (vanaf 12 personen) 

Een boerenlunch staat gelijk aan bourgondisch genieten. Een boer heeft na een ochtend flinke werken op de boerderij een gezonde trek. Daarom staat de tafel gedekt met een huisgemaakte soep, vers fruit en belegde broodjes. Een wit of bruin bolletje met een kroket mag natuurlijk niet ontbreken. 

Bij de lunch moet natuurlijk ook iets zitten om de dorst te lessen dus staat er appelsap en sinaasappelsap uit de tap en muntwater. Hopelijk is je buik dan weer goed gevuld voor het middagprogramma.

Barbecue 25° Noord €19,50 p.p. (vanaf 12 personen)

Barbecue 25° Noord is echt een bourgondische barbecue. We hebben 8 soorten vlees (4 stukken vlees p.p.) die geleverd wordt door onze lokale slager. Naast het vlees op de barbecue kun je heerlijk gemarineerde champignonspiesjes en verse ananas met kaneel roosteren.  

Bij de barbecue serveren we ambachtelijk brood van de bakker met huisgemaakte kruidenboter. Er is vers fruit of vruchtenbowl afhankelijk van het seizoen en 2 mooie huisgemaakte salades ook weer wisselend in het seizoen.

Winterbarbecue €19,50 p.p. (vanaf 15 personen)

We beginnen met een heerlijke mosterdsoep van het kampvuur en een broodje met kruidenboter. We hebben 8 soorten vlees (4 stukken vlees p.p.) die geleverd wordt door onze lokale slager. Naast het vlees op de barbecue hebben we gepofte aardappel, gemarineerde champignonspiesjes en diverse salades. 

IJsbuffet €6,- p.p. (vanaf 15 personen)

Afsluiten met een heerlijk dessert. Er staan verschillende soorten ijs voor je klaar met slagroom, vruchten en strooisels. slagroomsoesjes en andere lekkernijen.
Dit ijsbuffet is gewoon een feestje!

Zelfgemaakte pizza’s uit de oven €17,50 p.p. (vanaf 15 personen)

Onze pizzabakkers bakken de allerlekkerte pizza’s in een supersnelle oven. Wat kun je allemaal op je pizza doen?
Saus: Onze heerlijke pizzasaus met Italiaanse kruiden en knoflook.
Vlees: Salami, chorizo en ham
Groente: Paprika, champignons, siepel, cherrytomaat, ananas, olijven, basilicum, rucola
Kaas: Mozzarella en geraspte kaas.

Boerenburgerbuffet €15,- p.p. (vanaf 12 personen)

Een heerlijk gekruide verse runderburger op een stevige bol met allerlei lekkere verse toppings zoals bacon, tomaat, komkommer, sla, rode siepel, paprika en diverse sauzen. Natuurlijk mogen de patatjes niet ontbreken. We rekenen 2 p.p.

Oosters buffet €22,50 p.p. (vanaf 15 personen)

Een Oosters buffet is een buffet uit verschillende windstreken. We hebben nasi, bami en witte rijst. Je kunt dit heerlijk aanvullen met kip in satésaus, pittige garnalen in citroen lemongras, beef teriyaki,  perzik in zoetzure saus en groenteloempia’s. 

Een frisse salade en verschillende soorten kroepoek mogen natuurlijk niet ontbreken. We sluiten af met een ouderwets lekker toetje.

Stamppotbuffet €22,50 (vanaf 15 personen)

Zodra het buiten weer lekker koud wordt en binnen behaaglijk warm, krijgen alle Nederlanders er weer zin in: zo’n heerlijke oer-Hollandse stamppot met worst! Een koude Hollandse winter kan niet zonder stamppot en een stamppot kan niet zonder rookworst. Daarom hebben wij voor u een oer-Hollands stamppot buffet samengesteld. Erwtensoep met daarbij roggebrood en spek
Stamppot boerenkool met uitgebakken spekjes, Stamppot zuurkool, Stamppot hutspot, Rookworst, Speklappen, Schouderkarbonade in eigen jus, Stoofpeertjes, Piccalilly, zilveruitjes, augurkjes, mosterd en jus


 

eten en drinken

Offerte aanvragen

Contactgegevens: