Soepexpeditie

Soepexpeditie

De soepexpeditie | Raadsels, uitdagingen en dan soep bereiden op het kampvuur tijdens de soepexpeditie.

Tijdens de soepexpeditie ga je op pad om raadsels op te lossen en uitdagingen aan te gaan. De bedoeling is om alle cijfercodes te verzamelen. Met deze cijfercodes kun je kisten openmaken, waarin ingrediënten voor de soep zitten. Vervolgens ga je met deze ingrediënten soep koken boven het kampvuur. Het team met de lekkerste soep is de winnaar van de soepexpeditie!

Hoe gaat de soepexpeditie in zijn werk?

De groep wordt opgedeeld in teams van 5 tot 8 personen. Met je team krijg je een kaart en aanwijzingen om de raadsels te vinden. Als je de raadsels hebt opgelost of de uitdaging hebt behaald, dan verdien je een cijfercode.

Nadat je alle cijfercodes hebt verdiend, kun je vervolgens kisten openmaken. In deze kisten zitten verschillende ingrediënten en je mag er één per kist uitkiezen. Met de behaalde ingrediënten ga daarna je soep bereiden op het kampvuur.

Dan begint natuurlijk datgene waar de soepexpeditie om draait. Een heerlijke soep koken! Met een soepketel boven het vuur en de gewonnen ingrediënten maak jij met je team de lekkerste soep. Een deskundige jury zal tot slot beoordelen welk team de lekkerste soep heeft gemaakt tijdens dit uitje. 

Wat wordt er bij de soep geserveerd tijdens de soepexpeditie?

Bij de soep wordt rustiek brood geserveerd met huisgemaakte kruidenboter. De kruiden voor de kruidenboter komen uit eigen tuin. Natuurlijk is het ook mogelijk om het nog wat uit te breiden met bijvoorbeeld een puntzak patat of als voorafje voor een boerenburgerbuffet. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

 

Een heerlijke ongedwongen dag.

Wat is het hier gezellig en ongedwongen horen we vaak na afloop. Dat kunnen wij volledig beamen. Er moet namelijk niets, je staat niet op tijd en alles mag. Wij zorgen dat je leuke activiteiten kunt doen. Je komt niets tekort want wij zorgen voor een hapje en een drankje en bij warm weer mag het ijsje natuurlijk niet te ontbreken.

Details Soepexpeditie

Tijdsduur: 3,5 uur
Vanaf 12 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €49,95 p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

Samen soep koken boven het kampvuur

Wat staat er op het menu?

Alle arrangementen bij 25 graden Noord zijn inclusief onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. 

We voorzien je ook regelmatig van een versnapering, zo is er bij warm weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er om vragen). 

Bij de pagina eten en drinken zie je alle mogelijke opties.

Zin gekregen in de Soepexpeditie?

Soepexpeditie

Tijdsduur: 3,5 uur
Vanaf 12 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €46,95 p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

 

Wat ga je doen?

10:00 10:15 – Ontvangst met koffie en thee in je eigen emaille mok met een versgebakken baksel

10:15 12:45 – Soepexpeditie: Je krijgt een kaart met plekken die je moet zien te vinden. Op deze plekken vind je puzzels en opdrachten. Met deze opdrachten kun je ingrediënten verdienen voor de soep.

12:45 13:30 – Vervolg Soepexpeditie: Met de ingrediënten die je haalt uit de kisten maak je met je team zelf boven het kampvuur jullie eigen soep. Je zelfgemaakte soep wordt aangevuld met ambachtelijk brood en huisgemaakte kruidenboter.

 

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Drinken tijdens uitje

Koffie, Thee en water uit de kraan
Sappen: Jus ‘d Orange en Appelsap
Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Rivella, Spa rood, bavaria IPA 0.0%, Amstel Radler 0%
Alcoholisch: bier en wijn (rood, rosé, half droge witte wijn)
In de winter hebben we warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake of taart buffet

Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake en hun eigen mok. Je krijgt bij ons je eigen emaille mok die je kunt bijvullen met koffie/thee. Na afloop mag je deze mok dan ook naar huis meenemen.
Je kunt ook kiezen voor een taartbuffet. Dan staat er een buffet met huisgemaakte taartjes en dan mag je ook rustig meerdere stukjes proeven, het is tenslotte maar 1 keer feest


Wat als het regent?

We hebben heel veel overdekte zitplaatsen en warme fleecedekens dus het weer is nooit een spelbreker. We hebben een overdekte barbecue en vele activiteiten zijn overdekt zoals onze schietbaan voor het boogschieten, klimwand en speleobox. Ook heel veel Meerkamp en Expeditie Robinson spellen kunnen we overdekt aanbieden. Wij denken in mogelijkheden en tussen de buien door is er altijd ruimte voor de zon.


Overnachten

Wil je na een dagje uit hier komen overnachten? Dat kan! We hebben verschillende groepsaccommodaties en natuurhuisjes om even heerlijk weg te kunnen dromen. Bekijk hier de mogelijkheden en beschikbaarheid van de huisjes.