Contact

Zien we je snel?

Je bent welkom!

Neem contact met ons op!

Wat we nog meer aanbieden

We spreken je wensen graag met je door en zorgen voor een programma op maat.

info@25gradennoord.nl

06 30 57 47 14

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag
9:00 tot 16:00

Naast groepsuitjes hebben wij ook verschillende natuurhuisjes en verzorgen we ieder jaar weer verschillende zomerkampen!

Overnachten

Zomerkampen

Contact formulier en onze gegevens

Interesse in een uitje?

Contactgegevens:

Alle gegevens

Social media

Ontdek ons team

Gezina

Gezina

Grote droom van het kleine meisje Gezina: als ik later groot ben wil ik een groepsaccommodatie! Toen Ruurd Gezina ontmoette koos hij voor haar en dus óók voor die groepsaccommodatie. Sinds 2011 hebben ze samen 25° Noord.

Gezina is na 10 jaar gestopt met haar werk als docent biologie, natuur- en scheikunde op een middelbare school en werkt nu fulltime in het bedrijf.

Gezina heeft meerdere opleidingen gevolgd en is gediplomeerd buitensportinstructeur, MFA (medical first aid) instructeur en heeft meerdere cursussen gevolgd in onder ander coaching en bushcraft.

Gezina wordt ondersteund door een groep hele enthousiaste activiteitenbegeleiders!

Mees

Mees

Mees heeft altijd tijd voor een praatje en vindt een dag pas geslaagd als iedereen het naar zijn zin heeft. Bij een kinderfeestje zorgt hij dat niemand schoon naar huis gaat en dan is een feestje pas echt geslaagd!

Rene

René

René houdt wel van een beetje vies en nat worden.  En hij houdt er ook van om de deelnemers uit te dagen om net een beetje verder, harder, hoger te gaan, dan ze zelf dachten dat ze konden.

Schietroulette

Rik

Als je Rik voor je groep hebt staan weet je zeker dat het een actief dagje wordt. Tijdens de zomerkampen weet hij op elk moment van de dag, de hele vakantie lang, de groep wel weer mee te krijgen voor een spelletje.

Ruth, Tineke en Ellen

Ruth, Oxana en Nena

Onmisbaar en onzichtbaar zijn deze drie gezellige dames. Zij zijn de drijvende kracht achter de schone ruimtes van 25 graden Noord.

Raymond

Raymond

Raymond heeft veel met bushcraft en hij kan als geen ander brood bakken in een Dutch oven. Bij ons klust en bouwt hij heel wat mooie dingen in elkaar!

Ruurd

Ruurd

Ruurd heeft een passie voor sport en buiten zijn. Ruurd was vroeger sportdocent maar is al jaren werkzaam als fysiotherapeut in zijn eigen praktijk in Noordbroek.

Op de kaart

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.