Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Groepsuitjes in Drenthe

Het allerleukste groepsuitje beleef je bij 25° Noord.

Op zoek naar iets leuks om samen te ondernemen? Bij 25° Noord hebben we heel veel mogelijkheden voor groepen van 8 tot 250 personen. Een familiedag, schooluitje, vrijgezellenfeest of teambuilding? Wij maken er een onvergetelijke dag van!

Je kunt bij 25° Noord compleet genieten met een heerlijke borrelplank, barbecue of buffet na afloop.  Overnachten behoort ook tot de mogelijkheden. We hebben voor iedereen geschikte arrangementen, maar neem gerust vrijblijvend contact op voor een arrangement op maat.

Waar komt de naam 25° Noord vandaan?

Deze vraag wordt ons heel vaak gesteld. Toen we een bedrijfsnaam moesten verzinnen moest het niet iets zien met hoeve of heerd want we zijn veel meer dan dat. In de winter van 2010/2011 keek ik naar een heel stoer programma 71 graden noord. Nederland ligt op 51 graden noord en dat is al een geclaimde bedrijfsnaam net als 52 graden noord en 53 graden noord. Toen we ons plekje kochten aan de Zuideind 25 bleef het nummer 25 hangen. Het voelt namelijk altijd als 25 graden, een heerlijke temperatuur. Gezina was 25 jaar toen ze 25 graden Noord kocht en we zitten op nummer 25 en zo is de naam geboren en we zijn er nog steeds trots op.

Ongedwongen samen zijn

Ontdek ons team

Gezina

Gezina

Grote droom van het kleine meisje Gezina: als ik later groot ben wil ik een groepsaccommodatie! Toen Ruurd Gezina ontmoette koos hij voor haar en dus óók voor die groepsaccommodatie. Sinds 2011 hebben ze samen 25° Noord.

Gezina is na 10 jaar gestopt met haar werk als docent biologie, natuur- en scheikunde op een middelbare school en werkt nu fulltime in het bedrijf.

Gezina heeft meerdere opleidingen gevolgd en is gediplomeerd buitensportinstructeur, MFA (medical first aid) instructeur en heeft meerdere cursussen gevolgd in onder ander coaching en bushcraft.

Gezina wordt ondersteund door een groep hele enthousiaste activiteitenbegeleiders!

Mees

Mees

Mees is de zomerkamp coördinator. Hij heeft altijd tijd voor een praatje en vindt een dag pas geslaagd als iedereen het naar zijn zin heeft. Ook is hij niet vies van woordgrapjes.

Rene

René

René houdt wel van een beetje vies en nat worden.  En hij houdt er ook van om de deelnemers uit te dagen om net een beetje verder, harder, hoger te gaan, dan ze zelf dachten dat ze konden.

Schietroulette

Rik

Als je Rik voor je groep hebt staan weet je zeker dat het een actief dagje wordt. Tijdens de zomerkampen weet hij op elk moment van de dag, de hele vakantie lang, de groep wel weer mee te krijgen voor een spelletje.

Ruurd

Ruurd

Ruurd heeft een passie voor sport en buiten zijn. Ruurd was vroeger sportdocent maar is al jaren werkzaam als fysiotherapeut in zijn eigen praktijk in Noordbroek.

Raymond

Raymond

Raymond heeft veel met bushcraft en hij kan als geen ander brood bakken in een Dutch oven. Bij ons klust en bouwt hij heel wat mooie dingen in elkaar!

Ruth, Tineke en Ellen

Ruth & Oksana

Onmisbaar en onzichtbaar zijn deze twee gezellige dames. Zij zijn de drijvende kracht achter de schone ruimtes van 25 graden Noord. Je komt ze ook wel tegen in de keuken als ze ontzettend lekkere dingen maken.

(De foto is verouderd. Oksana staat niet op deze foto.)

rosalie

Rosalie

Rosalie heeft een passie voor natuur en mensen en dan vooral de combinatie. Ze heeft een eigen bedrijf in natuureducatie en bij ons begeleid ze vele uitjes en beantwoord mail en telefoon.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.