Vriendenuitje

Vriendenuitje

Vriendenuitje

Wij verzorgen complete all-in vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes in Drenthe. Wij zorgen voor een ongedwongen en hartelijke sfeer en jullie kiezen het programma zoals een Expeditie Robinson, Handel en wandel, schietroulette, kanoën of suppen of een soepexpeditie.

Sportief of lachwekkend vriendenuitje

Je kunt zelf bepalen of je gaat voor een hilarisch thema of een sportieve invulling. Tijdens de pubquiz kom je de meeste rare vragenronden en opdrachtenronden tegen. Wil je een stoer uitje kies dan voor een schietroulette of een meerkamp.

Een sportieve invulling is ook mogelijk door te kiezen voor de survivalroute waarbij je voor tal van uitdagingen wordt gezet. Eén ding is zeker; je blijft zeker niet schoon. Onderlinge strijd en spannende proeven vind je bij Expeditie Robinson.

Humor met actie tijdens je vriendenuitje

Wij hebben de meest uiteenlopende activiteiten voor vriendenuitjes in ons assortiment. Allerlei combinaties zijn mogelijk. Het meest geboekt is onze Expeditie Robinson en de high tea Challenge. Heb je zelf een thema of goede ideeën kom dan eens langs en dan maken we samen het programma op maat.

Alles onder 1 dak voor een vriendenuitje

25° Noord heeft alles voor eten & drinken, overnachten en activiteiten onder 1 dak. Dat is dan ook de reden dat ons terrein zich uitstekend leent voor vrijgezellenfeesten. Vanaf de koffieontvangst en activiteiten tot en met een afsluitende barbecue. We maken van deze dag(en) een onvergetelijke belevenis. Wanneer er een vast budget is kunnen we kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn of kom gewoon langs voor een kop koffie. Na afloop kun je overnachten in de 14 persoons Noordhuisjes of kies voor een aantal natuurhuisjes en camperplaatsen.

Onze vriendenuitjes op een rij

Avontuur in het donker

Een activiteitenprogramma na zonsondergang. Wij zorgen voor warme fleecedekens en een knusse en gezellige sfeer.

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.

Bushcraft

Bushcraft is niet overleven maar leven met de natuur. We hebben tal van leuke onderdelen om voor jouw groep een leuke dag te verzorgen.

Bushcraft voor scholen

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Drenthe quiz

Tijdens de Drenthe Quiz probeer je met je team zoveel mogelijk rondes te winnen. ludieke vragen en onverwachte opdrachten zorgen voor veel hilariteit.

Drentse spelletjes

Drentse spelletjes. Met een scoreformulier gaan jullie langs tal van oud Drentse spelletjes.

Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Zwemmen, survivallen of klimmen. Op vier hectare terrein kan alles!

Expeditie Robinson

Spannende proeven, vuur maken en survival. Wie is de echte Robinson in jullie groep?

Grote Groepen Arrangement

Een speciaal arrangement voor grote groepen. Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina.

Handel en Wandel

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Kanoën en Suppen met groepen

kanoën en suppen met groepen. Bewonder de natuur per kano over rivier de Hunze

Meerkamp

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Heerlijk samenkomen met vrienden

Offerte aanvragen