Bedrijfstraining

Bedrijfstraining

Bedrijfstraining | Wil jij jouw bedrijfsuitje meer inhoud geven naast de ongedwongen en speelse sfeer? Dat kan! Je kunt nu bij ons een bedrijfstraining volgen tijdens je uitje. Zo hebben wij een trainer die maatwerk trainingen biedt met iedere keer een ander doel, aansluitend op jullie wensen en ambities.

Bedrijfstraining = Een sterker team + betere resultaten

Wij geloven dat een goed en sterk team de basis is voor fantastische opbrengsten. Waar je zowel als organisatie, team en individu enorm veel aan hebt! Zo heb je teambuilding nog nooit ervaren.

Je kunt zelf bepalen welk teamuitje je wil gaan doen en onze trainer zorgt ervoor dat ze tijdens het uitje observeert en direct inspelen op de situatie.  Er is dus veel interactie met de trainer en deelnemers, maar ook met collega’s onderling. Je leert elkaar op een nieuwe manier nog beter kennen en onze trainer geeft je tips en handvaten om in de praktijk te kunnen uitvoeren.

Vooraf is er contact tussen de trainer en jou om het optimale resultaat uit jouw bedrijfstraining te halen.

Natuurlijk werken we volgens ons all-in concept met onbeperkt drinken en een heerlijke gezamenlijke maaltijd na afloop. Het zal jullie team aan niets ontbreken zodat jullie je kunnen focussen op de opdracht en wat er in jullie team ontstaat.

Overnachten na een bedrijfstraining

We hebben verschillende mogelijkheden tot overnachten. We hebben camperplaatsen en natuurhuisjes voor 4 personen. Voor groepen tot 14 personen kun je overnachten in “De Noordhuisjes”. We hebben zelfs plek voor jouw grote groep tot 45 personen in “Het Noordhuis” 

Heb jij in jouw bedrijf zelf trainers of ken je iemand die dit graag doet?

Dan lijkt het ons superleuk om contact op te nemen voor een eventuele samenwerking. Je kunt ons mailen naar info@25gradennoord.nl of bellen naar 06 30 57 47 14.

Een bedrijfstraining met inhoud

Ontdek onze trainers

Evelien Korf bedrijfstraining

Evelien

Heeft jouw team behoefte aan meer positieve energie, een betere samenwerking en nieuwe, creatieve strategieën om het werk anders aan te pakken, voor een ander resultaat? Dan daag ik jou en je team graag uit om kracht van Serious Play te ervaren.

Isabelle van Brederode

Isabelle

Ervaar je hoe de helende werking van de natuur kunt inzetten voor jezelf en als groep. Leer de symbolen uit de natuur te herkennen en krijg samen oog voor de spiegelende werking van de natuur en dat je de taal van de natuur weer leert verstaan.

bedrijfstraining teken worskhop zakelijk tekenen uniek teamuitje, cursussen

Esther

Zorg voor een effectievere communicatie. 80% van de mensen denkt in beelden en tekeningen zorgen ervoor dat mensen elkaar sneller en beter begrijpen. Dat is de kracht van beeldtaal. Voeg woord en beeld samen dan komt iedereen vlot tot de kern.

bedrijfstraining moniek,

Moniek

Wat vindt jouw klant belangrijk? Dat is essentieel om te weten, zodat je je proces goed kan inrichten en optimaliseren. Met een creatieve en actieve sessie help ik om meer vanuit de klantvraag te denken en jullie processen te verbeteren. Wat levert het op? Betere resultaten, tevreden klanten én meer werkplezier!