Bedrijfstraining

Bedrijfstraining

Wil jij jouw bedrijfsuitje meer inhoud geven naast de ongedwongen en speelse sfeer? Dat kan! Je kunt nu bij ons een bedrijfstraining volgen tijdens je uitje. Zo hebben wij een trainer die maatwerk trainingen biedt met iedere keer een ander doel, aansluitend op jullie wensen en ambities.

Een sterker team = betere resultaten

Wij geloven dat een goed en sterk team de basis is voor fantastische opbrengsten. Waar je zowel als organisatie, team en individu enorm veel aan hebt! Zo heb je teambuilding nog nooit ervaren.

Je kunt zelf bepalen welk teamuitje je wil gaan doen en onze trainer zorgt ervoor dat ze tijdens het uitje observeert en direct inspelen op de situatie.  Er is dus veel interactie met de trainer en deelnemers, maar ook met collega’s onderling. Je leert elkaar op een nieuwe manier nog beter kennen en onze trainer geeft je tips en handvaten om in de praktijk te kunnen uitvoeren.

Heb jij in jouw bedrijf zelf trainers of ken je iemand die dit graag doet?

Dan lijkt het ons superleuk om contact op te nemen voor een eventuele samenwerking. Je kunt ons mailen naar info@25gradennoord.nl of bellen naar 06 30 57 47 14.

Een bedrijfsuitje met inhoud

Ontdek onze trainers

Evelien Korf

Evelien

Heeft jouw team behoefte aan meer positieve energie, een betere samenwerking en nieuwe, creatieve strategieën om het werk anders aan te pakken, voor een ander resultaat? Dan daag ik jou en je team graag uit om kracht van Serious Play te ervaren.

IsabellevanBrederodevanKatwijk

Isabelle

Ervaar je hoe de helende werking van de natuur kunt inzetten voor jezelf en als groep. Leer de symbolen uit de natuur te herkennen en krijg samen oog voor de spiegelende werking van de natuur en dat je de taal van de natuur weer leert verstaan.