Vergaderen en teambuilding

Vergaderen en teambuilding

Vergaderen en teambuilding Drenthe | Met je eigen groep ongestoord kunnen vergaderen. Je beleeft bij 25° Noord volop de seizoenen. In de zomer zit je heerlijk buiten en in de winter bij een knapperend vuurtje in de houtkachel.

De vergaderlocatie

Wij hopen met onze locatie bij te dragen aan goed en zinvol vergaderen op een leuke manier. Je vind bij ons geen standaard vergadertafel in een muf gebouw maar het is meer een huiskamersetting en buiten kun je heerlijk met blote voeten in het gras vergaderen. Op het 4 hectare groot terrein zijn genoeg mogelijkheden om in kleine groepjes uit elkaar te gaan.

Eten en drinken tijdens vergaderen en teambuilding

Tijdens de vergadering, workshop, bijeenkomst of presentatie zorgen wij voor voldoende koffie en thee. Daarnaast staat er altijd wat lekkers op tafel zoals nootjes, chocolade en vers fruit. Er is altijd een open koelkast dus je kunt pakken qua drinken waar je maar zin in hebt. Voor een luchtige onderbreking hebben we genoeg mogelijkheden van een kanotocht, tot handel en wandel of een teambuildingsactiviteit. Bespreek je wensen en dan maken wij een passend programma.

Wat zit er bij de prijs in?

  • Onbeperkt drinken de hele dag (ook wijn, bier en fris)
  • Lunch. buffet, barbecue of borrelplank
  • Hapjes en snacks tussendoor
  • Goede beamer met hdmi aansluiting
  • Flipover
  • Wifi
  • 4 laadpalen voor elektrische auto’s met eigen opgewekt stroom

Vergaderen in een duurzaam gebouw

In de loods kun je sfeervol vergaderen. De loods is geheel opgetrokken uit hergebruikte materialen en door de creatieve bouwstijl en inrichting krijg je zelf al goede vibes voor een out of the box brainstorm. De houtkachel zorgt ook in de winter voor voldoende warmte, terwijl in de zomer de loods heerlijk koel blijft door de isolatie en de raampjes die je tegen elkaar kunt open zetten. Alles is aanwezig zoals een waterkoker, koffiezetapparaat en een gevulde koelkast. Wij hoeven jullie niet te storen bij je workshop, vergadering of brainstormsessie.

Zakelijk vergaderen

De groepsaccommodatie is doordeweeks regelmatig beschikbaar voor grotere vergadergroepen. In theateropstelling is er plaats voor 50 personen maar in een u vorm is er plaats voor 25 personen. Er is een beamer met scherm aanwezig net als een whiteboard en flipover. Het is zeker mogelijk om de zakelijke bijeenkomst uit te breiden met een teambuilding activiteit, lunch of diner.

Kleinschalig vergaderen en teambuilding

Voor een kleine groep is onze recreatieruimte beschikbaar en deze ruimte is ook heel geschikt voor een workshop. Er is een vast scherm en beamer en voor een workshop is 14 personen het maximale en voor een vergadering 20 personen.

Middag vergaderen met lunch

Aantal personen 10 – 30

Prijs per persoon €52,- incl. BTW

Tijdsduur: 3 – 5 uur

Inclusief: Lunch, drinken, koffie/thee met een versgebakken lekkernij

Aanbevolen voor: Presentaties, heisessie, teambuilding, brainstormsessie, vergadering, workshops

vergaderen, bijeenkomst, overleg, vergader locatie Drenthe, borrelplank, teambuilding, vriendenuitje

Vergaderen en teambuilding

Offerte aanvragen

Contactgegevens: