Schietroulette

Schietroulette

Schietroulette | Bij de schietroulette draait alles om het mikgevoel. Deze activiteit bestaat uit een aantal schietonderdelen zoals boogschieten, luchtdrukpistoolschieten, blaaspijpschieten en windbuksschieten. Tussendoor worden de schietonderdelen afgewisseld met ludieke elementen zoals spijkers slaan,  hoefijzer werpen en megakatapult bouwen en schieten.

Opperste concentratie, de pijl met de nok vastklikken op de pees, richten en je voelt de schok als je vingers de pees loslaten. Yes! In het rood en nog 3 pijlen te gaan. De spanning van het schieten en de variëteit aan onderdelen maken van de schietroulette een vermakelijke activiteit.

Hoe gaat de schietroulette in zijn werk?

Aan de hand van de groepsgrootte verdelen we de groep op in teams. Is de groep groter dan 16 personen dan doen we tussendoor onderdelen als cornhole, hoefijzerwerpen en spijkersslaan.  Onder aanmoedigingen en spontane afleidingsmanoeuvres van het andere team is er altijd een gezonde spanning en sensatie. Het is ook mogelijk om de schietroulette in een individuele strijd tegen elkaar te doen. 

Leuke activiteit tijdens slecht weer.

Ons “schiethok” is overdekt dus ongeacht het weer kun je altijd mikken. Ons schiethok is zo aangelegd dat je de vaardigheden van je teamgenoten en tegenstanders kunt volgen onder het genot van een hapje en drankje. In het Schiethok staan banken met kussentjes.

Er kan met z’n tweeën tegelijk geschoten worden. Ook in de avonduren kun je nog kiezen voor deze activiteit want het “schiethok” is verlicht.

Schietroulette combineren met andere activiteiten

Wij organiseren uitsluitend complete bedrijfsuitjes en familiedagen. Het is heel goed mogelijk om deze activiteit als middagprogramma te doen en in de ochtend te vergaderen of te kiezen voor een andere activiteit.

Het winnende team

Uiteindelijk blijft er een winnend team over met het meeste mikgevoel. Iedereen gaat naar huis met een goed gevoel na deze ongedwongen dag. Bovendien leer je elkaar op een andere manier kennen, je ontdekt kwaliteiten van elkaar waar je het bestaan niet eens van af wist.

Details Schietroulette

Tijdsduur: vanaf 5 uur
minimum aantal personen: 12 betalende volwassenen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €50,75 p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

LET OP: vanaf 16 jaar

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

Mik in de roos tijdens de Schietroulette

Wat staat er op het menu?

Alle arrangementen bij 25 graden Noord zijn inclusief onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. 

We voorzien je ook regelmatig van een versnapering, zo is er bij warm weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er om vragen). 

Bij de pagina eten en drinken zie je alle mogelijke opties.

Zin gekregen in de Schietroulette?

Schietroulette

Tijdsduur: vanaf 5 uur
Minimum aantal personen: 12 betalende volwassenen.
Maximum aantal personen: 32 deelnemers
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €62,75 p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

 

Wat ga je doen?

13:30 13:45 – Ontvangst met koffie en thee en versgebakken baksel en een eigen emaillen mok

13:45 16:00 – Schietroulette: In ons ‘schiethok’ en op ons terrein gaan we op verschillende manier proberen in de roos te schieten. In twee teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Welk team heeft het meeste “mikgevoel”? Raak de roos met boogschieten, windbuks schieten, pistool schieten, blaaspijpschieten, hoefijzer werpen en Cornhole

17:00 18:30 Barbecue buffet: Barbecue 25° Noord is echt een bourgondische barbecue. Naast het vlees op de barbecue kun je heerlijk gemarineerde champignonspiesjes en verse ananas met kaneel roosteren. Bij de barbecue serveren we ambachtelijk brood van de bakker met huisgemaakte kruidenboter. Er is vers fruit of vruchtenbowl afhankelijk van het seizoen en 2 mooie salades ook weer wisselend in het seizoen.

 

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Drinken tijdens uitje

Koffie, Thee en water uit de kraan
Sappen: Jus ‘d Orange en Appelsap
Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Rivella, Spa rood, bavaria IPA 0.0%, Amstel Radler 0%
Alcoholisch: bier en wijn (rood, rosé, half droge witte wijn)
In de winter hebben we warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake of taart buffet

Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake en hun eigen mok. Je krijgt bij ons je eigen emaille mok die je kunt bijvullen met koffie/thee. Na afloop mag je deze mok dan ook naar huis meenemen.
Je kunt ook kiezen voor een taartbuffet. Dan staat er een buffet met huisgemaakte taartjes en dan mag je ook rustig meerdere stukjes proeven, het is tenslotte maar 1 keer feest


Wat als het regent?

We hebben heel veel overdekte zitplaatsen en warme fleecedekens dus het weer is nooit een spelbreker. We hebben een overdekte barbecue en vele activiteiten zijn overdekt zoals onze schietbaan voor het boogschieten, klimwand en speleobox. Ook heel veel Meerkamp en Expeditie Robinson spellen kunnen we overdekt aanbieden. Wij denken in mogelijkheden en tussen de buien door is er altijd ruimte voor de zon.


Overnachten

Wil je na een dagje uit hier komen overnachten? Dat kan! We hebben verschillende groepsaccommodaties en natuurhuisjes om even heerlijk weg te kunnen dromen. Bekijk hier de mogelijkheden en beschikbaarheid van de huisjes.