Teambuilding

Teambuilding door te doen

Het programma voor een teambuilding stellen we in overleg samen. Zijn er thema’s die aan bod moeten komen? Bijvoorbeeld kennismaken, communicatie of samenwerking. Hoe uitdagend kan het programma worden? Hoe worden de teams samengesteld?  Op basis van deze vragen doen wij een programmavoorstel.

teambuilding voor groepen

Onze instructeurs zijn heel ervaren in het begeleiden van spellen die gericht zijn op communicatie en samenwerking. Wil je outdoor activiteiten als middel gebruiken om nog dieper op teambuilding en communicatie in te gaan dan kunnen we een trainer aanraden. We hebben verschillende trainers die de kracht in een team naar boven kunnen halen. Kijk hier voor alle trainers.

Een greep uit de activiteiten en opdrachten voor een teambuilding;

  • peddelkring
  • brug bouwen
  • verknoei het niet
  • communicatiespellen
  • Brancardrace
  • survivalopdrachten

 

Er zijn genoeg mogelijkheden en we zijn het hele jaar open. Met het hele team gaan jullie de uitdaging aan om binnen de gestelde tijd de opdrachten uit te voeren onder begeleiding van een ervaren instructeur. Wie neemt de leiding en wie grijpt in als het anders kan? Kortom probleemoplossend samenwerken.

We geven geen adviezen of uitgebreide analyses. Door samen in een andere omgeving bezig te zijn leer je elkaar op een andere manier kennen en waarderen.

Details Teambuilding

Tijdsduur: 2,5 tot 5 uur
Vanaf 15 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €50,-
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

Leer elkaar goed kennen

Wat staat er op het menu?

Dit uitje is alleen te boeken in een arrangement met onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij 25 graden noord ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’.

We voorzien je ook regelmatig van een versnapering, zo is er bij warm weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er om vragen) en bij heel koud weer kan je een warm tussendoortje verwachten.

Bij de pagina eten en drinken zie je alle mogelijke opties.

Zin gekregen in een dagje Teambuilding?

Teambuilding

Tijdsduur: 2,5 tot 5 uur
Vanaf 15 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €52,- p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

 

Wat ga je doen?

10:00 10:30 – Ontvangst met koffie en thee

10:30 12:00 – Teambuilding: De groep wordt opgedeeld in teams die steeds tegen elkaar opdrachten gaan uitvoeren. Alle onderdelen staan in het teken van een goede samenwerking.

12:00 13:00 – Boerenlunch: Een boerenlunch staat gelijk aan bourgondisch genieten. Daarom staat de tafel gedekt met een huisgemaakte soep, een frisse maaltijdsalade en belegde ronde wagenwiel broden. Een wit of bruin bolletje met een kroket mag natuurlijk niet ontbreken. Bij de lunch moet natuurlijk ook iets zitten om de dorst te lessen dus staat er frisse melk en karnemelk, jus d’orange en muntwater.

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Drinken tijdens uitje

Koffie, Thee en water uit de kraan
Sappen: Jus ‘d Orange en Appelsap
Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Rivella, Spa rood, bavaria IPA 0.0%, Amstel Radler 0%
Alcoholisch: bier en wijn (rood, rosé, half droge witte wijn)
In de winter hebben we warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake of taart buffet

Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake en hun eigen mok. Je krijgt bij ons je eigen emaille mok die je kunt bijvullen met koffie/thee. Na afloop mag je deze mok dan ook naar huis meenemen.
Je kunt ook kiezen voor een taartbuffet. Dan staat er een buffet met huisgemaakte taartjes en dan mag je ook rustig meerdere stukjes proeven, het is tenslotte maar 1 keer feest


Wat als het regent?

We hebben heel veel overdekte zitplaatsen en warme fleecedekens dus het weer is nooit een spelbreker. We hebben een overdekte barbecue en vele activiteiten zijn overdekt zoals onze schietbaan voor het boogschieten, klimwand en speleobox. Ook heel veel Meerkamp en Expeditie Robinson spellen kunnen we overdekt aanbieden. Wij denken in mogelijkheden en tussen de buien door is er altijd ruimte voor de zon.


Overnachten

Wil je na een dagje uit hier komen overnachten? Dat kan! We hebben verschillende groepsaccommodaties en natuurhuisjes om even heerlijk weg te kunnen dromen. Bekijk hier de mogelijkheden en beschikbaarheid van de huisjes.