Groepsuitjes

Groepsuitjes in Drenthe

Jouw groepsuitje in Drenthe is tot in de puntjes geregeld.

Samenkomen is nog nooit zo belangrijk geweest. Hoe fijn is het om elkaar weer te ontmoeten op een plek waar je ongedwongen kan samenkomen met familie, collega’s of vrienden. We hebben diverse in- en outdoor groepsuitjes voor iedereen. Activiteiten, eten en vrij drinken gedurende de dag zijn inbegrepen!

Wij organiseren allerlei groepsuitjes in de natuur van Drenthe, zoals familiedagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of vriendenuitjes. In de winter toveren we 25 graden noord om naar een winter in het noorden waar je prima terecht kunt als het buiten kouder en donkerder wordt.

Verschillende arrangementen voor jouw groepsuitje in Drenthe

Bij 25 graden noord hebben wij arrangementen voor verschillende groepen. Ben je nu heel sportief en actief of liever recreatief en alle tijd voor elkaar. We hebben altijd iets passends. Hieronder vind je tal van arrangementen en mogelijkheden maar vind je niet wat je zoekt of je heb een heel tof idee bel of mail ons en wij denken met je mee!

Ruim terrein voor groepsuitjes in Drenthe

We zien buiten als een hele grote speeltuin. Wij delen graag onze passie en plezier voor buiten. Wij zorgen dat iedereen in de groep het naar zijn zin heeft en dan is voor ons de dag geslaagd.

25 graden noord heeft 4 hectare eigen terrein en is de ideale locatie voor groepsuitjes in Drenthe.  Een ongedwongen familiedag, een robuust teamuitje of een stoer vrijgezellenfeest. Bij ons heb je meer dan voldoende mogelijkheden om je uitje een succes te laten zijn. Zowel actieve als recreatieve bedrijfsuitjes. We zorgen er altijd voor dat iedereen mee doet met het uitje.

Samen genieten!

Offerte aanvragen