Groepsuitjes

Groepsuitjes in Drenthe

Jouw groepsuitje in Drenthe is tot in de puntjes geregeld.

Wij horen na afloop vaak wat hebben we een lol gehad en we kunnen hier heerlijk ongedwongen samenzijn met onze eigen groep. Iedere groep krijgt namelijk bij ons zijn eigen plek. Zo kun je heerlijk vertoeven op “terras de bezige bij”, “Terras het lopend vuurtje”, “terras de vreemde vogel of je zit heerlijk afgezonderd met je groep bij de loods. (we moeten nog wel een betere naam verzinnen, want het is vele malen mooier en bijzonderder dan een loods). In de winter vinden we het belangrijk dat er ook altijd een mogelijkheid is om binnen te zitten dus zit je op het Winterterras of in de loods met een houtkachel.

We hebben diverse in- en outdoor groepsuitjes voor iedereen. Activiteiten, eten en vrij drinken gedurende de dag zijn inbegrepen! Wij organiseren allerlei groepsuitjes op ons 4 hectare groot natuur buitenspeel terrein. De ideale plek voor een  familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vergadering, teambuilding of vriendenuitje. In de winter toveren we 25 graden noord om naar een winter in het noorden waar je prima terecht kunt als het buiten kouder en donkerder wordt. Kijk hier voor alle winteruitjes.

Verschillende arrangementen voor jouw groepsuitje in Drenthe

Bij 25 graden noord hebben wij arrangementen voor verschillende groepen. Ben je nu heel sportief en actief of liever recreatief en alle tijd voor elkaar. We hebben altijd iets passends. Hieronder vind je tal van arrangementen en mogelijkheden maar vind je niet wat je zoekt of je heb een heel tof idee bel of mail ons en wij denken met je mee!

Ruim terrein voor groepsuitjes in Drenthe

We zien buiten als een hele grote speeltuin. Wij delen graag onze passie en plezier voor buiten. Wij zorgen dat iedereen in de groep het naar zijn zin heeft en dan is voor ons de dag geslaagd.

25 graden noord heeft 4 hectare eigen terrein en is de ideale locatie voor groepsuitjes in Drenthe.  Een ongedwongen familiedag, een robuust teamuitje of een stoer vrijgezellenfeest. Bij ons heb je meer dan voldoende mogelijkheden om je uitje een succes te laten zijn. Zowel actieve als recreatieve bedrijfsuitjes. We zorgen er altijd voor dat iedereen mee doet met het uitje.

Overnachten tijdens ene uitje?

We hebben verschillende accommodaties om te blijven overnachten. Voor de grote groepen tot 45 personen hebben we groepsaccommodatie het Noordhuis. Voor kleinere groepen tot 14 personen “De Noordhuisjes” en daarnaast hebben we nog camperplekken en natuurhuisjes voor 4 personen.

Samen genieten!

Offerte aanvragen