Avontuur in het

donker

Avontuur in het Donker

Avontuur in het donker is ons activiteitenprogramma na zonsondergang. De dagen worden korter, kouder en de wintertijd is weer ingegaan. Een ideaal moment voor een gezellig groepsuitje in de winter!

Programma

Je start rond het kampvuur met naar keuze glühwein, chocomelk met slagroom of koffie/thee in je eigen emaillen mok. Na de ontvangst kun je uit verschillende activiteiten kiezen om  een betoverende avond te beleven.

Avontuur in het donker activiteiten

Je kiest van tevoren uit de diverse activiteiten, dan weten wij wat we voor jullie kunnen klaar zetten.

  • Boogschieten, windbuksschieten, blaaspijpschieten
  • het oplossen van raadsel en het openen van kistjes met cijfersloten
  • Uitdagingsopdrachten die je met je team zo goed mogelijk moet volbrengen zoals gatenlabyrint en letterdraaien.
  • Ons spannende nachtspel in het donker: Dwaallicht.
  • Bushcraft zoals vuur maken, lepel uit hout snijden, knopencursus eetbare planten etc.
  • Een ronde of meerdere rondes pubquiz
  • Drentse spelletjes (binnen in een verwarmde ruimte)

Precies op maat

Tussen de activiteiten door kan iedereen gezellig bij het kampvuur zitten.  Wil je liever een programma met avondmaaltijd? Kies dan bijvoorbeeld voor huisgemaakte pizza’s met voor ieder wat wils erop.

Avontuur in het donker

Verschillende uitdagende activiteiten gecombineerd met een gezellig kampvuur en vuurschalen. Wij zorgen voor warme fleecedekens en een knusse en gezellige sfeer. Warme hapjes en drankjes maken van dit programma een onvergetelijke avond. Wij laten je buiten gewoon genieten, natuurlijk ook in de winter!

Bij slecht weer

Mocht het nu de hele dag regenen, dan is er altijd een binnen locatie beschikbaar. Ook voor alle activiteiten hebben wij een passende oplossing. Bijna alle activiteiten zijn buiten maar wel overdekt dus dan blijf je droog. Ook de vuurplaats(en) zijn overdekt dus dit leuke groepsuitje kan altijd doorgaan. Op koud weer kun je je kleden en door alle leuke activiteiten, enthousiaste begeleiding, warme versnaperingen en het kampvuur blijf je zeker warm. Bij heel slecht weer hebben we ook nog 2 binnen locaties dus het komt altijd goed voor elkaar. 

Details Avontuur in het Donker

Tijdsduur: 3 uur
Vanaf 12 personen
Periode: van 1 november tot 1 april
Prijs vanaf: €38,25
Inclusief vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

Sfeervol genieten

Wat staat er op het menu?

Alle arrangementen bij 25 graden Noord zijn inclusief onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. 

We voorzien je ook regelmatig van een versnapering, zo is er bij warm weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er om vragen). 

Bij de pagina eten en drinken zie je alle mogelijke opties.

Zin gekregen in het Avontuur in het Donker?

Avontuur in het Donker

Tijdsduur: 3 uur
Vanaf 10 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €45,- p.p.
Inclusief vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

 

Wat ga je doen?

18:30 21:30 – Avontuur in het donker: je wordt ontvangen met een lekker baksel en je krijgt je eigen emaille mok waar deze avond nog meer warme drankjes in kunnen. Verschillende uitdagende activiteiten gecombineerd met een gezellig kampvuur en vuurschalen. Wij zorgen voor warme fleecedekens en een knusse en gezellige sfeer. Warme hapjes en drankjes maken van dit programma een onvergetelijke avond. Wij laten je buiten gewoon genieten, natuurlijk ook in de winter!

 

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Drinken tijdens uitje

Koffie, Thee en water uit de kraan
Sappen: Jus ‘d Orange en Appelsap
Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Rivella, Spa rood, bavaria IPA 0.0%, Amstel Radler 0%
Alcoholisch: bier en wijn (rood, rosé, half droge witte wijn)
In de winter hebben we warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake of taart buffet

Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake en hun eigen mok. Je krijgt bij ons je eigen emaille mok die je kunt bijvullen met koffie/thee. Na afloop mag je deze mok dan ook naar huis meenemen.
Je kunt ook kiezen voor een taartbuffet. Dan staat er een buffet met huisgemaakte taartjes en dan mag je ook rustig meerdere stukjes proeven, het is tenslotte maar 1 keer feest


Wat als het regent?

We hebben heel veel overdekte zitplaatsen en warme fleecedekens dus het weer is nooit een spelbreker. We hebben een overdekte barbecue en vele activiteiten zijn overdekt zoals onze schietbaan voor het boogschieten, klimwand en speleobox. Ook heel veel Meerkamp en Expeditie Robinson spellen kunnen we overdekt aanbieden. Wij denken in mogelijkheden en tussen de buien door is er altijd ruimte voor de zon.


Overnachten

Wil je na een dagje uit hier komen overnachten? Dat kan! We hebben verschillende groepsaccommodaties en natuurhuisjes om even heerlijk weg te kunnen dromen. Bekijk hier de mogelijkheden en beschikbaarheid van de huisjes.