Vergaderen

Vergaderen

Vergaderen in de natuur | Bij een vergadering bij 25° Noord ben je echt even weg van je werkplek. 25° Noord heeft een 4 hectare groot natuur buiten terrein dus alle ruimte om tijdens de vergadering even een ontspannen blokje om te lopen. Wij zorgen voor de ideale basis voor een constructie vergadering of creatieve workshop.

Wil jij ook vergaderen in de Drentse natuur?

Waarom vergaderen bij 25° Noord?

  • Keus uit unieke locaties
  • Binnen en buitenfaciliteiten
  • Prijs is inclusief drinken, ook alcohol.
  • Uit te breiden met huisgemaakte lunches, barbecues en of buffetten.
  • Ruimte voor een actieve onderbreking

Vergaderen wordt over het algemeen gedaan in een kantoorpand waar er een lange rij voor het koffiezetapparaat staat en ieder zijn of haar eigen vaste plek heeft. Vergaderen in de natuur kent vele voordelen. Wellicht is wel een van de belangrijkste voordelen dat er meer inspiratie en creativiteit naar boven komt bij de medewerkers. Door een nieuwe omgeving en extra prikkelingen komt er weer nieuwe energie naar boven. En het is natuurlijk superleuk om in de natuur te zijn!

Trek je schoenen uit, plof neer op een comfortabele stoel en laat je creatieve ideeën stromen. Bij ons draait vergaderen om meer dan alleen maar praten. We creëren een informele en ontspannen sfeer waarin jouw team op natuurlijke wijze tot briljante inzichten en innovatieve oplossingen komt. Welkom bij 25° Noord waar vergaderingen transformeren in productieve speeltuinen. Geen stijve tafels en formele kleding, maar een omgeving die uitnodigt tot openheid, samenwerking en plezier. Hier voel je je meteen thuis, want bij ons draait het om ongedwongen samen zijn in een  inspirerende omgeving.

Of je nu met een klein team of een grote groep komt, onze flexibele ruimtes zijn perfect afgestemd op jouw behoeften. Met comfortabele zitplaatsen en een warme ongedwongen sfeer zorgen we ervoor dat jouw vergadering een succes wordt.

Actieve onderbreking tijdens de vergadering

Tussen de presentaties en het vergaderen door is ontspanning ook héél belangrijk. Bij 25 Graden Noord is het mogelijk om tussen het vergaderen door actieve activiteiten in te plannen, denk hierbij aan bijvoorbeeld boogschieten, een pub quiz of een soepexpeditie waardoor de lunch ook al direct gereed is. Het voordeel van tussentijds activiteiten doen is dat iedereen de gehele dag er met volle focus tegenaan kan én het is ook nog eens leuk! Vergaderen bij 25 Graden Noord staat in het teken van actief en efficiënt vergaderen in de natuur. Hierdoor maakt iedereen een frisse en geïnspireerde dag mee.
Wil jij vergaderen in de Drentse natuur bij 25 Graden Noord? Bij ons is het mogelijk om je dag helemaal zelf naar wens samen te stellen. Op deze manier kunnen wij er samen voor zorgen de vergadering zo efficiënt mogelijk verloopt. Meer weten wat bij ons kan? Neem dan contact met ons op.

Meer blogberichten

Groepsuitjes voor elk soort weer

Op zoek naar groepsuitjes die geschikt zijn voor elk soort weer? Bij 25 Graden Noord is dit mogelijk! Zit jouw ideale groepsuitje ertussen?

Met je vrienden op pad in Drenthe

Drenthe is een perfecte plek om met je vrienden op pad te gaan. We geven je wat tips om bij ons te doen om een gezellige dag te beleven!

Vier de herfst in Drenthe

Ook in de herfst is het leuk om naar buiten te gaan. We geven je een aantal tips om de herfst in Drenthe te vieren!