Vergaderen

Vergaderen

Vergaderen in de natuur | Bij een vergadering bij 25° Noord ben je echt even weg van je werkplek. 25° Noord heeft een 4 hectare groot natuur buiten terrein dus alle ruimte om tijdens de vergadering even een ontspannen blokje om te lopen. Wij zorgen voor de ideale basis voor een constructieve vergadering of creatieve workshop.

Wil jij ook vergaderen in de Drentse natuur?

Waarom vergaderen bij 25° Noord?

Je hebt de vergader locatie helemaal voor jezelf. Hier ben je weg van iedereen en alles en alleen met je eigen groep. Bij mooi weer zit je buiten en kun je genieten van alle vogelgeluiden en bij koud weer kun je bij de houtkachel opwarmen. De loods en de  inrichting van de loods is uniek. Alles is hergebruikt en tweedehands en dat sfeertje maakt dat het productief vergaderen is en dat out of the box denken makkelijker gaat dan in een saai kantoorpand.

  • Binnen en buitenfaciliteiten
  • Prijs is inclusief drinken, ook alcohol.
  • Uit te breiden met huisgemaakte lunches, barbecues en of buffetten.
  • Ruimte voor een actieve onderbreking

Er is wifi, beamer met scherm en een flipover met stiften en daarnaast is er heel veel ruimte voor een wandeling of om uiteen te gaan in werkgroepjes etc. Het is een inspirerende plek en wellicht zorgt dat voor nieuwe energie in jouw team.

Trek je schoenen uit, plof neer op de lange bank met veel kussens en laat je creatieve ideeën stromen. Bij ons draait vergaderen om meer dan alleen maar praten. We creëren een informele en ontspannen sfeer waarin jouw team op natuurlijke wijze tot briljante inzichten en innovatieve oplossingen komt. Welkom bij 25° Noord waar vergaderen echt leuk is. We voorzien van een heerlijke versnapering tijdens de vergadering en er zijn genoeg mogelijkheden om na afloop samen te eten en na te bespreken. Zo kunnen we de pizza oven aanzetten en voor ieder wat wils heerlijke pizza’s bakken of geniet van een uitgebreide borrelplank of kies één van de vele andere mogelijkheden.

Bij 25° Noord vind je in ieder geval geen stijve tafels en formele kleding. Laat de witte schoenen en hoge hakken maar thuis. Wij hebben een omgeving die uitnodigt tot openheid, samenwerking en plezier. Hier voel je je meteen thuis, want bij ons draait het om ongedwongen samen zijn in een  inspirerende omgeving.

Of je nu met een klein team of een grote groep komt, onze ruimte is altijd passend. Met comfortabele zitplaatsen en een warme ongedwongen sfeer zorgen we ervoor dat jouw vergadering een succes wordt.

Actieve onderbreking tijdens het vergaderen

Tussen de presentaties en het vergaderen door is ontspanning ook héél belangrijk. Bij 25 Graden Noord is het mogelijk om tussen het vergaderen door actieve activiteiten in te plannen, denk hierbij aan bijvoorbeeld boogschieten, een pub quiz of een soepexpeditie waardoor de lunch ook al direct gereed is. Het voordeel van tussentijds activiteiten doen is dat iedereen de gehele dag er met volle focus tegenaan kan én het is ook nog eens leuk! Vergaderen bij 25 Graden Noord staat in het teken van actief en efficiënt vergaderen in de natuur. Hierdoor maakt iedereen een frisse en geïnspireerde dag mee.
Wil jij vergaderen in de Drentse natuur bij 25 Graden Noord? Bij ons is het mogelijk om je dag helemaal zelf naar wens samen te stellen. Op deze manier kunnen wij er samen voor zorgen de vergadering zo efficiënt mogelijk verloopt. Meer weten wat bij ons kan? Neem dan contact met ons op.

Wil je graag na de vergadering ook overnachten. Daar hebben we verschillende mogelijkheden voor zoals onze natuurhuisjes Jachthut en Moera of de Noordhuisjes. 

Meer blogberichten

Drentse Quiz

Drentse quiz met leuke quizvragen over Drenthe. Ideaal voor een pubquiz ronde met kennis over Drenthe.

Groepsuitjes voor elk soort weer

Op zoek naar groepsuitjes die geschikt zijn voor elk soort weer? Bij 25 Graden Noord is dit mogelijk! Zit jouw ideale groepsuitje ertussen?

Met je vrienden op pad in Drenthe

Drenthe is een perfecte plek om met je vrienden op pad te gaan. We geven je wat tips om bij ons te doen om een gezellige dag te beleven!