Vergader locatie
Drenthe

Vergaderlocatie Drenthe

Je zoekt een unieke vergader locatie Drenthe. Zoek niet verder je hebt 25° Noord gevonden.

Ruime vergader locatie in Drenthe

Ben je op zoek naar een vergader locatie in Drenthe? Op onze locatie goed bereikbaar via de N33 en N34 kun je uitstekend terecht om te vergaderen. We hebben op 4 hectare natuurlijk terrein een ruime en gezellig locatie met alle faciliteiten. De loods is een hele fijne en inspirerende plek die heel geschikt is voor vergaderen, trainingen en workshops. Als je graag van tevoren zou willen kijken dan ben je van harte welkom om een kopje koffie te drinken en de locatie te bekijken, de sfeer te proeven en alle mogelijkheden te overleggen. Wij maken graag een programma op maat voor jullie bijeenkomst.

25° Noord  biedt een ongedwongen vergaderlocatie in Zuidoost Drenthe. Centraal gelegen voor zowel provincie Groningen als Drenthe. De loods is te gebruiken voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops. Afhankelijk van het doel en de wensen van jullie bijeenkomst.

Unieke vergader locatie Drenthe

Voor een unieke locatie raden we onze loods aan. Je bent dan helemaal op jezelf met je groep. Wij zorgen dat alles klaar staat. Er is de mogelijkheid om drinken uit de koelkast te halen en koffie en thee te zetten. Wij zorgen natuurlijk voor lekkere en gezonde versnaperingen.

Zakelijk vergaderen

Geen hoge hakken of witte sportschoenen maar stevig schoeisel of blote voeten. Heerlijk in de zon buiten overleggen of in de koude wintermaanden bij de houtkachel. Er is een beamer met scherm aanwezig, wifi  en een whiteboard/flipover. Het is zeker mogelijk om de zakelijke bijeenkomst uit te breiden met een teambuilding activiteit, lunch of diner. Ga na het overleg genieten van een pizza party of kies voor een goed gevulde borrelplank met bittergarnituur.

Kleinschalig vergaderen

Een kleine groep kan al goed samenkomen zonder zich te verloren voelen in de ruimte. De loods is ook heel geschikt voor een workshop. Je kunt al bij ons terecht met een groepje van 8 personen tot een grotere groep van 40 personen. In de zomer zou de groep nog groter kunnen zijn maar dan kies je er ook voor om heerlijk buiten te zijn.

Overnachten op de vergader locatie

We hebben meerdere mogelijkheden voor een overnachting. Zo hebben we 4 persoons natuurhuisjes en camperplekken. De Noordhuisjes hebben 14 bedden en het Noordhuis is geschikt voor maar liefst 45 personen.

Vergader locatie Drenthe

Offerte aanvragen

Contactgegevens: