Met je vrienden op pad in Drenthe

Met je vrienden op pad in Drenthe

Drenthe is een perfecte locatie voor je vriendenuitje. De provincie staat bekend om zijn mooie cultuur, natuur en alle leuke activiteiten die je er kan doen. Het is dan ook geen verrassing dat het een populaire plek is voor vriendenuitjes en overnachtingen, maar wat kan je er eigenlijk allemaal doen?

Wij hebben hier een paar ideeën voor je op een rijtje gezet:

Train je bushcraft skills

Met bushcraft leer je te leven in de natuur. Je leert verschillende technieken zoals knopen maken, kampvuren maken en opbouwen en je eten koken boven het vuur. Ook leer je andere knife skills waardoor jij precies weet welke technieken je kunt gebruiken en hoe je je mes goed kunt onderhouden.

Gezellig meedoen aan onze pubquiz

Onder het genot van een lekker hapje en een drankje doe je mee aan onze pubquiz. Wij bieden drie verschillende quizzen aan met allemaal een uniek thema. Ze bevatten allemaal onverwachte vragen, spannende rondes en hilarische opdrachten waardoor je gegarandeerd een topavond beleeft met je vrienden!

Doe grappige opdrachten tijdens onze High Tea

Heb je zin om gezellig samen te genieten van verschillende soorten thee, taartjes en andere lekkere hapjes? Met onze High Tea Challenge kan je tussendoor het ontspannen meedoen aan allemaal geinige opdrachten zoals geblinddoekt kleien of druiven vangen. Liever zin in een high beer of high wine? Laat het ons weten en we zullen een passende avond voor jullie regelen!
Er is kortom van alles te doen met je vrienden in Drenthe. Als je nog meer wilt weten over wat Drenthe te bieden heeft kun je andere arrangementen van ons bekijken of hier ontdekken wat er verder allemaal in de buurt te doen is. Uiteraard kan je samen met ons je vriendenuitje zelf samenstellen of uitbreiden met een overnachting.
Al zin in een uitje met vrienden bij 25 Graden Noord?
Bekijk snel alle mogelijkheden.

Meer blogberichten

Drentse Quiz

Drentse quiz met leuke quizvragen over Drenthe. Ideaal voor een pubquiz ronde met kennis over Drenthe.

Groepsuitjes voor elk soort weer

Op zoek naar groepsuitjes die geschikt zijn voor elk soort weer? Bij 25 Graden Noord is dit mogelijk! Zit jouw ideale groepsuitje ertussen?

Vier de herfst in Drenthe

Ook in de herfst is het leuk om naar buiten te gaan. We geven je een aantal tips om de herfst in Drenthe te vieren!