Arrangementen

Arrangementen

Een geheel verzorgd dagje uit inclusief eten en drinken vind je terug in onze arrangementen. We hebben veel verschillende mogelijkheden voor iedere groep.

Passende arrangementen voor jouw groep

We hebben genoeg arrangementen om uit te kiezen en toch is ieder groepsuitje maatwerk. Hoe beter jij beschrijft hoe de groep en samenstelling is, hoe beter wij een passend voorstel kunnen maken. Voor ons is een groepsuitje pas geslaagd als iedereen het naar zijn zin heeft en mee kan doen op zijn of haar manier. Iedere groep heeft bij ons een eigen plek waar je ongedwongen kunt samenkomen. Ieder terras heeft een thema en er zijn altijd wat leuke raadsels verstopt.

Het hele jaar kun je bij ons terecht

We zijn het hele jaar geopend. In de wintermaanden van november t/m maart hebben we een winterterras en de loods met houtkachel dus er is altijd een plek waar je heerlijk kunt vertoeven. Dus of je nu kiest voor een pubquiz, meerkamp, rumoer in het moeras of de soepexpeditie. Er is altijd een uitje passend bij het weer en jouw groep.

 

Overnachten bij 25 ° Noord.

We hebben verschillende mogelijkheden tot overnachten. We hebben camperplaatsen en natuurhuisjes voor 4 personen. Voor groepen tot 14 personen kun je overnachten in “De Noordhuisjes”. We hebben zelfs plek voor jouw grote groep tot 45 personen in “Het Noordhuis” 

Wat staat er op het menu?

Alle arrangementen bij 25 graden Noord zijn inclusief onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’.

We voorzien je ook regelmatig van een versnapering, zo is er bij koud weer een warm tussendoortje en bij warm weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er om vragen).

Bij de pagina eten en drinken zie je alle mogelijke opties.

Benieuwd naar losse activiteiten?