Groepsuitjes voor elk soort weer

Groepsuitjes voor elk soort weer

Hier in Drenthe valt er qua groepsactiviteiten van alles te doen. Het is een toplocatie met veel ruimte en natuur en je kan er van alles doen met vrienden of familie. Helaas kan het wel eens zijn dat je zin hebt om iets te doen maar je plannen in het water dreigen te vallen door het slechte weer buiten. Daar is uiteraard een oplossing voor. Er zijn genoeg groepsuitjes die je binnen- of buiten overdekt bij ons kan doen.
We delen graag een aantal uitjes die geschikt zijn voor iedere weersituatie. Zit jouw ideale groepsuitje ertussen?
Avontuur in het donker

Beleef een spannend Avontuur in het donker

Ons activiteitenprogramma na zonsondergang zit boordevol leuke activiteiten en opdrachten. Je begint de avond met een heerlijk warm drankje en maakt daarna keuze uit verschillende activiteiten zoals boogschieten, klimmen of gezellig kletsen bij het kampvuur. Maak je vooral niet druk om het weer, de activiteiten kunnen overdekt worden aangeboden.

Test je skills tijdens schietroulette

Ons overdekte schiethok is de perfecte locatie voor een schietroulette. Tijdens deze activiteit test je je mikgevoel uit en doe je mee aan allemaal verschillende schietonderdelen zoals boogschieten, blaaspijpschieten en luchtdrukpistoolschieten. Tussendoor doe je ook mee aan andere leuke dingen zoals een megakatapult bouwen of hoefijzer werpen.
Schietroulette
Pubquiz Drenthe quiz

Dolle pret met de pubquiz

Terwijl het buiten giert en brult kan jij met je groepje knus binnen zitten genieten van de hilarische pubquiz. Er is keuze uit drie verschillende quizzen met ieder een eigen categorie, rondes en vragen heeft wat gegarandeerd lol is voor iedereen! Uiteraard krijgt iedereen er een hapje en een drankje bij.
Toch een fantastische dag beleven bij verschillende weersomstandigheden kan bij 25 Graden Noord. Ons team staat voor je klaar om jouw perfecte groepsuitje te organiseren en begeleiden. We hebben natuurlijk ook andere arrangementen die geschikt zijn voor jouw groepsuitje.
Al iets leuks gezien?
Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen om het ideale groeps uitje samen te stellen.

Meer blogberichten

Drentse Quiz

Drentse quiz met leuke quizvragen over Drenthe. Ideaal voor een pubquiz ronde met kennis over Drenthe.

Met je vrienden op pad in Drenthe

Drenthe is een perfecte plek om met je vrienden op pad te gaan. We geven je wat tips om bij ons te doen om een gezellige dag te beleven!

Vier de herfst in Drenthe

Ook in de herfst is het leuk om naar buiten te gaan. We geven je een aantal tips om de herfst in Drenthe te vieren!