kano huren

Gasselternijveen

Kano huren Gasselternijveen

kano huren Gasselternijveen | 25° Noord staat in de zomervakantie en ook bij mooi weer in meivakantie, herfstvakantie en feestdagen bij korenmolen de Juffer klaar voor kanoverhuur. Maak een mooie tocht per kano of sup over rivier de Hunze.

Tijd voor de allerleukste zomeractiviteiten bij 25° Noord. Dit jaar kun je genieten van allerlei activiteiten op de Hunze. We starten bijna dagelijks bij korenmolen de juffer in Gasselternijveen. Wil je alvast een impressie? Kijk dit filmpje. 

We hebben verschillende kano’s en ook sups beschikbaar. Er zijn 1 persoons kano’s en 2 persoons sit on top kano’s waarop een hond of kind ook gewoon extra meekan. Wil je een stabiele Canadese kano waar je met het hele gezin in kan.

We hebben een lange en een korte kanotocht. De korte route duurt 2 uur en begint en eindigt op hetzelfde punt. De lange route duurt 4 uur en gaat van korenmolen de Juffer naar uitkijkpunt de Elzemaat in Eexterveen. De terugweg gaat met een pendel en het werkt zo: De chauffeurs worden weer teruggebracht naar het startpunt en kunnen de andere mensen ophalen bij het eindpunt.

De Hunze meandert weer net als vroeger. Kom in aanraking met bevers en otters en er vliegen prachtige libellen voor je neus langs. De geluiden en overweldigende natuur; Je waant je in een compleet andere wereld. Je vindt veel om geknaagde boomstammen en glijbanen en je vaart langs de beverburcht. Heb je wel eens watermunt geroken, je ruikt het direct als je er langs vaart. Er zijn zowel lange als korte kanotochten en ze zijn geschikt voor de hele familie. We hebben een aantal stabiele Canadese kano’s en zwemvesten in echt alle maten, waardoor zelfs de jongste kinderen prima mee kunnen.

Vind je kanoën niet genoeg uitdaging? Geen probleem! Je kunt ook suppen over de Hunze. Na een korte uitleg sta jij stabiel op de SUP en heb je een heel andere beleving op het water.

Kano huren Gasselternijveen

De leukste uitjes in de zomer

Maatwerk offerte aanvragen

(We hanteren andere tarieven voor groepen vanaf 25 personen)