Verjaardagsfeest

Verjaardagsfeest in Drenthe

Verjaardagsfeest | Geen saaie kringvisite met mensen die je nauwelijks kent. Waarbij je noodgedwongen een saai gesprek voert over het weer en politiek. Dit keer pak jij het anders aan en viert je verjaardagsfeest gewoon in een tof uitje waar je in teams tegen elkaar strijd tijdens een meerkamp of elkaar uitdaagt in een duel met handel en wandel.

Heerlijk samenkomen voor een verjaardagsfeest

Wij regelen jouw verjaardagsfeest tot in de puntjes. Koffie/thee en taart vooraf en dan aan de gang met een leuke activiteit zoals de soepexpeditie of een Expeditie Robinson. Na afloop sluit je af met een borrelplank, pizzaparty, barbecue of één van de vele andere opties.  We maken er een ongedwongen dag van met een vaste prijs per persoon en jij als jarige kan genieten en hoeft thuis de afwas niet meer te doen.

Hoe ziet een verjaardagsfeest eruit?

Je wordt in de middag ontvangen met een eigen emaille mok die je na afloop mee naar huis mag nemen met daarin koffie of thee en taart. Daarna neemt een van onze instructeurs de dag met jullie door. Wat wil de jarige allemaal gaan doen?

Welke activiteiten zijn er te doen?

Je kunt kiezen uit tal van activiteiten. Een kleine greep:

Drents genieten tijdens een verjaardagsfeest

In de avond sluiten we af met pizza, borrelplank een heerlijke barbecue of een buffet. Gezellig napraten over het verjaardagsfeest. Ook na het avondeten nog iets ondernemen of lekker borrelen rond een kampvuur behoort ook tot de mogelijkheden.

Buiten gewoon genieten

Wat is het hier gezellig en ongedwongen horen we vaak na afloop. Dat kunnen wij volledig beamen. Er moet namelijk niets, je staat niet op tijd en alles mag. Wij zorgen dat je leuke activiteiten kunt doen. Je komt niets tekort want wij zorgen voor een hapje en een drankje en bij warm weer mag het ijsje natuurlijk niet te ontbreken. Nu hoeven jullie alleen nog maar een datum vast te leggen en jullie beleven het leukste verjaardagsfeest in Drenthe.

Details Verjaardagsfeest

Tijdsduur: 5 uur
Vanaf 12 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €50,-
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

Vier je feestje in Drenthe

Wat staat er op het menu?

Alle arrangementen bij 25 graden Noord zijn inclusief onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. 

We voorzien je ook regelmatig van een versnapering, zo is er bij warm weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er om vragen).

Bij de pagina eten en drinken zie je alle mogelijke opties.

Zin gekregen in het Verjaardagsfeest?

Verjaardagsfeest

Tijdsduur: 5 uur
Vanaf 15 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €54,- p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendenuitje

 

Wat ga je doen?

13:30 14:00 – Ontvangst met koffie en thee en taart

14:00 17:00 – Activiteiten: keuze uit verschillende activiteiten: Boogschieten, Survivalroute, kajakken op de plas, Mölkky, Droedelbord oplossen, Kubbs, Jeu de boules, Klootschieten, Cornhole, raadsels oplossen, Bretons jeu de Palet, Beachvolleybal, Blokjes voetbal, Beach tennis of gewoon een rondje wandelen.

17:00 18:30 – Pizza party

 

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Drinken tijdens uitje

Koffie, Thee en water uit de kraan
Sappen: Jus ‘d Orange en Appelsap
Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Rivella, Spa rood, bavaria IPA 0.0%, Amstel Radler 0%
Alcoholisch: bier en wijn (rood, rosé, half droge witte wijn)
In de winter hebben we warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake of taart buffet

Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake en hun eigen mok. Je krijgt bij ons je eigen emaille mok die je kunt bijvullen met koffie/thee. Na afloop mag je deze mok dan ook naar huis meenemen.
Je kunt ook kiezen voor een taartbuffet. Dan staat er een buffet met huisgemaakte taartjes en dan mag je ook rustig meerdere stukjes proeven, het is tenslotte maar 1 keer feest


Wat als het regent?

We hebben heel veel overdekte zitplaatsen en warme fleecedekens dus het weer is nooit een spelbreker. We hebben een overdekte barbecue en vele activiteiten zijn overdekt zoals onze schietbaan voor het boogschieten, klimwand en speleobox. Ook heel veel Meerkamp en Expeditie Robinson spellen kunnen we overdekt aanbieden. Wij denken in mogelijkheden en tussen de buien door is er altijd ruimte voor de zon.


Overnachten

Wil je na een dagje uit hier komen overnachten? Dat kan! We hebben verschillende groepsaccommodaties en natuurhuisjes om even heerlijk weg te kunnen dromen. Bekijk hier de mogelijkheden en beschikbaarheid van de huisjes.