Schoolkamp

Schoolkamp

Op zoek naar een accommodatie voor een schoolkamp? Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak zodat je het terrein helemaal niet af hoeft!

Onze accommodaties: Het Noordhuis, met 44 bedden, en de Noordhuisjes voor groepen tot en met 14 personen.

Je kunt zelf een arrangement samenstellen in Het Noordhuis of de Noordhuisjes. Het is ook mogelijk om in een bivak te overnachten bij ons! Het bij kopen van maaltijden en activiteiten kan altijd.

Schoolkamparrangement (vanaf 25 personen voor het Noordhuis, vanaf 8 personen voor de Noordhuisjes)

(excl. toeristenbelasting €1,25 p.p.p.n voor 2021.

Dit is €0,50 p.p.p.n in 2022)

Het schoolkamp, dé manier om de onderlinge band van leerlingen te vergroten! Wij zijn er van overtuigd dat het schoolkamp sterk bijdraagt aan de groepsvorming en de sociale ontwikkeling van de deelnemers. Zo zorgt het schoolkamp er niet alleen voor dat het gezelliger wordt in de klas, maar doen de kinderen ook nog een hoop sociale ervaring op waar ze hun hele leven van profiteren.

Op wat voor schoolkamp wil je gaan?

Schoolkamp ‘De Noordhuisjes’

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Schoolkamp ‘Het Noordhuis’

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Wat kun je doen tijdens het schoolkamp?

Survival

Ga jij voor een survival door de modder, over het water of lekker droog? Daag jezelf uit om lekker buiten te komen spelen.

Klimmen

Heerlijk klimmen en klauteren! Zowel op onze klimwand met een hele hoop routes voor beginners en gevorderden, als op onze Boulder wand.

Boogschieten

In ons “Schiethok” kun je, net als Robin Hood, veilig je pijl en boog op het doel richten.

Speleobox

Er is 160 meter aan gangen om te ontdekken. Met een blacklight door de gangen begint weer een heel nieuw avontuur in de speleobox.

Suppen

Suppen in Drenthe kan heel goed op de Hunze. Het is leuk en de ideale workout.

Kanoën

Kanoën op de Hunze. Een prachtige rivier met natuurlijke meanders waar je genoeg sporen ziet van zowel de bever als de otter.

Een schoolkamp is supergezellig!

Offerte aanvragen

Liever op schoolreis?

Een schooluitje in Drenthe draait om samen een heerlijke dag beleven. In onze ogen is dat actief, buiten en samen. Wij bieden heel veel activiteiten aan op ons terrein waaruit je kunt kiezen. O.a. survivallen, klimmen, boogschieten, kanoën, speleologie in de speleobox, slacklinen, suppen en nog veel meer.