Schoolkamp

Schoolkamp

Onze accommodatie staat op een 4 hectare groot afgebakend buiten-speel natuurterrein. Als je bij ons komt overnachten kun je gratis gebruik maken van de survivalbanen, zwemvijvers met zandstrandje, sportveld, bos, beachvolleybalveld en nog veel meer.

We hebben 2 accommodaties met ieder hun eigen kampvuurplaats: Het Noordhuis voor 44 personen en de Noordhuisjes voor 14 personen. Is je groep net wat groter, dan kunnen we altijd een tent bijplaatsen.
Daarnaast kunnen we je schoolkamp geheel verzorgen met leuke activiteiten zoals kanoën, vlotbouwen en varen, klimmen, boogschieten, speleologie in de speleobox. Ook een Meerkamp ochtend of spannende Bushcraft behoort tot de mogelijkheden.
En geen zin om te koken? Geen probleem! Wij verzorgen verschillende groepsmaaltijden. Van ontbijt tot aan diner kunnen wij allerlei lekkere maaltijden voor jullie op tafel zetten.

Denk je zelf ook nog steeds met zoveel plezier terug aan je eigen schoolkamp. Wij in ieder geval wel en we doen er alles aan dat leerlingen dat gevoel ook meenemen in hun verdere leven. Want zij zijn er van overtuigd dat een schoolkamp sterk bijdraagt aan groepsvorming en sociale ontwikkeling en een leukere klas.

Welk schoolkamp wil je doen?

Survival schoolkamp

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.

Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Zwemmen, survivallen of klimmen. Op vier hectare terrein kan alles!

Wat kun je doen tijdens het kamp?

Kanotocht 4-uurs route

Een prachtige kanotocht over het mooiste stukje van de Hunze

Bushcraft scholen

Ontdek een avontuurlijke bushcraft-ervaring voor scholen waar leerlingen essentiële survivalvaardigheden leren.

Meerkamp voor scholen

Meerkamp voor scholen | een leuke teambuilding!

Survival

Ga jij voor een survival door de modder, over het water of lekker droog? Daag jezelf uit om lekker buiten te komen spelen.

Klimmen

Heerlijk klimmen en klauteren! Zowel op onze klimwand met een hele hoop routes voor beginners en gevorderden, als op onze Boulder wand.

Boogschieten

In ons “Schiethok” kun je, net als Robin Hood, veilig je pijl en boog op het doel richten.

Vlotbouwen

Bouw een stevig vlot en vaar naar de overkant, lukt het jullie om droog de overkant te halen?

Speleobox

Er is 160 meter aan gangen om te ontdekken. Met een blacklight door de gangen begint weer een heel nieuw avontuur in de speleobox.

Kubb

Kubb een zweeds werpspel waarbij je onderhands met een werpstok de kubbs omgooit.

Kajakken

Wil je eens ervaren hoe het is om te varen in een wildwaterkajak? Op onze plas kun je het kajakken ervaren.

Suppen

Suppen in Drenthe kan heel goed op de Hunze. Het is leuk en de ideale workout.

Kanoën 2-uurs route

Kanoën op de Hunze. Een prachtige rivier met natuurlijke meanders waar je genoeg sporen ziet van zowel de bever als de otter.

Kies een passende accommodatie!

Schoolkamp ‘De Noordhuisjes’

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Schoolkamp ‘Het Noordhuis’

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Een schoolkamp is supergezellig!

Offerte aanvragen

Liever op schoolreis?

Een schooluitje in Drenthe draait om samen een heerlijke dag beleven. In onze ogen is dat actief, buiten en samen. Wij bieden heel veel activiteiten aan op ons terrein waaruit je kunt kiezen. O.a. survivallen, klimmen, boogschieten, kanoën, speleologie in de speleobox, slacklinen, suppen en nog veel meer.