Schoolkamp

Schoolkamp

Onze accommodatie staat op een 4 hectare groot afgebakend buiten-speel natuurterrein. Als je bij ons komt overnachten kun je gratis gebruik maken van de survivalbanen, zwemvijvers met zandstrandje, sportveld, bos, beachvolleybalveld en nog veel meer.

We hebben 2 accommodaties met ieder hun eigen kampvuurplaats: Het Noordhuis voor 44 personen en de Noordhuisjes voor 14 personen. Is je groep net groter dan kunnen we altijd een tent bijplaatsen.
Daarnaast kunnen we je schoolkamp geheel verzorgen in zowel avondmaaltijden als leuke activiteiten zoals kanoën, vlotbouwen en varen, klimmen, boogschieten, speleologie in de speleobox.

Denk je zelf ook nog steeds met zoveel plezier terug aan je eigen schoolkamp. Wij in ieder geval wel en we doen er alles aan dat leerlingen dat gevoel ook meenemen in hun verdere leven. Want zij zijn er van overtuigd dat een schoolkamp sterk bijdraagt aan groepsvorming en sociale ontwikkeling en een leukere klas.

Waar wil je overnachten?

Schoolkamp ‘De Noordhuisjes’

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Schoolkamp ‘Het Noordhuis’

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Wat kun je doen tijdens het schoolkamp?

Survival

Ga jij voor een survival door de modder, over het water of lekker droog? Daag jezelf uit om lekker buiten te komen spelen.

Klimmen

Heerlijk klimmen en klauteren! Zowel op onze klimwand met een hele hoop routes voor beginners en gevorderden, als op onze Boulder wand.

Boogschieten

In ons “Schiethok” kun je, net als Robin Hood, veilig je pijl en boog op het doel richten.

Speleobox

Er is 160 meter aan gangen om te ontdekken. Met een blacklight door de gangen begint weer een heel nieuw avontuur in de speleobox.

Suppen

Suppen in Drenthe kan heel goed op de Hunze. Het is leuk en de ideale workout.

Kanoën

Kanoën op de Hunze. Een prachtige rivier met natuurlijke meanders waar je genoeg sporen ziet van zowel de bever als de otter.

Een schoolkamp is supergezellig!

Offerte aanvragen

Liever op schoolreis?

Een schooluitje in Drenthe draait om samen een heerlijke dag beleven. In onze ogen is dat actief, buiten en samen. Wij bieden heel veel activiteiten aan op ons terrein waaruit je kunt kiezen. O.a. survivallen, klimmen, boogschieten, kanoën, speleologie in de speleobox, slacklinen, suppen en nog veel meer.