Evenementen

Evenementen

Regelmatig hebben wij toffe evenementen of organiseren ander iets heel tofs bij ons. Zo is festivalcamping Wildevier bij ons neergestreken in de laatste week van augustus 2023. In oktober 2023 zijn er twee hele toffe evenementen. Voor de sportievelingen organiseren we Adventure Race Drenthe. Dit is een sportieve speurpuzzeltocht per kano, lopen en mountainbiken. In aansluiting op het Drents verhalenweekend hebben we een hele mooie middag en avond met verhalen rond het kampvuur. Met een eigen mok die je bij de verschillende locaties kan bijvullen met warme dranken hoor je de mooiste verhalen.

Mocht je zelf ook bij ons een heel tof evenement willen organiseren neem dan contact op voor alle mogelijkheden en misschien geef jij net als magical triangle een hele gave week.

Onze evenementen

bushcraft voor scholen, kampvuur, zomerkamp

Op zaterdag 21 oktober 2023 nemen we je mee in een eeuwenoude traditie van verhalen vertellen rond het kampvuur.  Doe mee aan de verhalentocht tijdens het Drents Verhalenweekend. Laat je meeslepen in een spannend verhaal over geesten van het veen, mysterieuze figuren en rituelen.

In de middag is het verhalenweekend geschikt voor jongere kinderen. Hoe later de startmomenten, hoe spannender de verhalen zijn en ook meer geschikt voor een ouder publiek.

Ondergedompeld in de duisternis van de nacht, ontmoet je witte wieven die fluisteren met de wind. Hun aanwezigheid omhult je met een mysterieuze energie terwijl ze je verleiden met hun eeuwenoude verhalen. Deze mystieke figuren bewaken de geheimen van het veen en onthullen ze alleen aan hen die dapper genoeg zijn om hun pad te volgen.

Adventure Race Drenthe

Op zondag 15 oktober ARD. AR Drenthe bestaat als organisatie dit jaar 10 jaar en viert dit feestje. In deze 10 jaar hebben we vele verschillende edities mogen organiseren. Uiteenlopend van 4 tot 32u races en van echte wedstrijden tot selfsupporting edities. Maar we dachten het dit jaar nog weer wat anders te gaan doen.

Wat?? … Nou, kies maar…

Uiteraard een ouder-kind editie. Een recreatieve 5 uurs race. Maar ook de mogelijkheid om in 8 uur zelf een invulling aan je eigen race te geven.

De leukste evenementen

Offerte aanvragen