Groepsaccommodatie schoolkamp

Groepsaccommodatie schoolkamp

Bij 25 Graden Noord hebben we de perfecte onderkomens!

Een schoolkamp is de leukste manier om een schooljaar te beginnen of af te sluiten. Bij 25 Graden Noord kan je leukste, spannende en actieve schoolkampen boeken. Op maat gemaakt of met een standaard arrangement.

Bij een schoolkamp hoort natuurlijk een groepsaccommodatie. Wij hebben meerdere accommodaties om een onvergetelijk schoolkamp te kunnen organiseren!

Het Noordhuis

Het Noordhuis is een groepsaccommodatie voor 44 personen. Je kan er overigens ook prima met een kleinere groep verblijven zonder je verloren te voelen in de ruimte, omdat de accommodatie verschillende slaapzalen heeft. De accommodatie is gevestigd in het achterste gedeelte van een verbouwde boerderij. We hebben de originele sfeer behouden met de oude gebinten en hoge ruimtes, maar uiteraard is de groepsaccommodatie voor schoolkampen van alle moderne gemakken en comfort voorzien.

Aan alles gedacht

De 44 bedden zijn verdeeld over vier zalen.  Eén zaal heeft zes bedden, één zaal veertien bedden, de derde en vierde zaal hebben beide twaalf bedden.

Ook vind je een koelkast, diepvriezer, groot fornuis, oven, koffiezetapparaat inclusief filters, waterkoker, koffie- en theekannen, afwasmiddel, theedoeken, handdoeken en vaatdoeken, en uiteraard ruim voldoende servies.

Verder heeft de accommodatie een eigen zaal met zithoek, eettafels en stoelen, boeken en spelletjes. Je vindt vier toiletten beneden en één toilet boven. Boven zijn ook vier douches. Aan de buitenzijde zijn zes douches en twee toiletten. De accommodatie heeft een eigen terras met grote picknickbanken en een vuurplaats. Verblijf je in de groepsaccommodatie, dan mag je gebruik maken van het hele terrein.

Het noordhuis vergaderlocatie drenthe, groepsaccommodatie schoolkamp
workshopruimte huren Drenthe Bedrijfsuitje met overnachting

De Noordhuisjes

Op zoek naar een accommodatie voor een kleinere klas? De Noordhuisjes heeft 14 bedden verdeeld over twee slaaphutten. Daarnaast hebben we een gezellige zitplek met eettafel en keuken die van alle gemakken is voorzien zoals een koelkast, vriesvak, elektrische kookplaat, koffiezetapparaat inclusief filters, waterkoker, koffie- en theekannen, afwasmiddel, theedoeken, handdoeken en vaatdoeken, en uiteraard ruim voldoende servies.

Verder heb je bij de Noordhuisjes ook een eigen privé terras met overkapping en vuurplaats. Met een driepoot over het kampvuur kun je ook nog een heerlijk barbecuen. Of rooster marsmallows! Aan de buitenzijde zijn zes douches en twee toiletten beschikbaar. Verblijf je in de groepsaccommodatie, dan mag je gebruik maken van het hele terrein.

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor schoolkampen? Bij 25 Graden Noord vind je alles voor een geslaagde schoolkamp! Onze accommodaties zijn overigens ook zeer geschikt voor andere grote groepen zoals familie– en bedrijfsuitjes.

Samen met de klas op stap!

Ontdek de groepsaccommodatie schoolkamp

Survival schoolkamp

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Schoolkamp ‘Het Noordhuis’

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Schoolkamp ‘De Noordhuisjes’

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Zwemmen, survivallen of klimmen. Op vier hectare terrein kan alles!

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.