Actief Vergaderen

Actief Vergaderen

Actief vergaderen | Samenkomen in een omgeving vol vogelgekwetter in een gebouw wat geheel gebouwd is uit hergebruikt materiaal. Bij een bijeenkomst op de locatie van 25° Noord kun je echt een adempauze nemen van je normale werkplek. Te midden van het uitgestrekte 4 hectare natuurterrein van 25° Noord heb je volop ruimte om tijdens de vergadering even een ontspannen wandeling te maken. Wij bieden de perfecte setting voor een productieve vergadering of een creatieve workshop.

Actief vergaderen midden van de Drentse natuur?

Waarom kiezen voor 25° Noord als vergader locatie? Je hebt de locatie volledig voor jezelf. Hier kun je jezelf volledig loskoppelen van anderen en alles om je heen, en kun je je uitsluitend richten op je eigen groep. Bij mooi weer kun je buiten zitten en genieten van het gezang van vogels, terwijl je je bij koud weer kunt opwarmen bij de knisperende houtkachel. De loods en de inrichting ervan zijn buitengewoon uniek. Alles is hergebruikt en tweedehands, wat een sfeer creëert waarin productief vergaderen vanzelfsprekend wordt en out-of-the-box denken gemakkelijker gaat dan in een doorsnee kantoorruimte.

Faciliteiten binnen en buiten

  • De prijs is inclusief drankjes, inclusief alcoholische versnaperingen.
  • Optioneel uit te breiden met zelfbereide lunches, barbecue-opties en buffetten.
  • Gelegenheid voor een actieve onderbreking

Traditioneel worden vergaderingen gehouden in kantoorpanden, waarbij er een wachtrij staat bij het koffiezetapparaat en iedereen zijn of haar vaste plek heeft. Vergaderen in de natuur biedt talloze voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is wellicht de extra inspiratie en creativiteit die wordt gestimuleerd bij de deelnemers. Een nieuwe omgeving en nieuwe prikkels zorgen voor hernieuwde energie. En laten we eerlijk zijn, wie vindt het niet geweldig om te vergaderen in de natuur?

Laat je schoenen achterwege, zak neer in een comfortabele stoel en laat je creatieve ideeën stromen. Onze benadering van vergaderen gaat verder dan alleen praten. We scheppen een informele en ontspannen atmosfeer waarin jouw team spontaan briljante inzichten en innovatieve oplossingen bedenkt. Welkom bij 25° Noord, waar vergaderingen transformeren tot productieve speelvelden. Geen formele tafels en stijve kleding, maar een omgeving die uitnodigt tot openheid, samenwerking en plezier. Je voelt je meteen thuis, want onze focus ligt op ongedwongen samenzijn in een inspirerende omgeving.

Of je nu met een bescheiden team of een grote groep komt, onze flexibele ruimte is volledig op maat gemaakt voor jouw behoeften. Met comfortabele zitplaatsen en een warme, ontspannen sfeer zorgen we ervoor dat jouw bijeenkomst een succes wordt.

Actieve afwisseling tijdens de bijeenkomst

Tussen presentaties en vergaderingen door is ontspanning net zo belangrijk. Bij 25 Graden Noord kun je tijdens de bijeenkomst actieve activiteiten inlassen, zoals boogschieten, een pubquiz of een soepexpeditie, waardoor de lunch direct klaarstaat. Het voordeel van tussentijdse activiteiten is dat iedereen de hele dag met volledige focus kan werken én het is nog leuk ook! Bijeenkomen bij 25 Graden Noord zorgt voor een dag vol frisse inspiratie en motivatie.

Heb je interesse om te vergaderen te midden van de Drentse natuur bij 25 Graden Noord? Bij ons kun je je dag volledig op maat samenstellen. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

En als je na de vergadering wilt overnachten, hebben we diverse opties beschikbaar, zoals onze natuurhuisjes Jachthut en Moera, of de Noordhuisjes.

 

Gezellig met collega’s genieten

We hebben heel veel verschillende activiteiten en met al die activiteiten kunnen we maatwerk bieden.
Voor grotere groepen maken we altijd een programma op maat. Dit kan zijn een keuzeprogramma van een aantal activiteiten of een activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Van 10 tot 150 personen…..we maken altijd een programma dat bij het bedrijf/organisatie past!

Details Actief Vergaderen

Tijdsduur: 5 uur
Vanaf 10 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €50,- p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje

Actief vergaderen op een bijzondere plek

Wat staat er op het menu?

Alle arrangementen bij 25 graden Noord zijn inclusief onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. 

We voorzien je ook regelmatig van een versnapering, zo is er bij warm weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er om vragen). Bij de pagina eten en drinken zie je alle mogelijke opties.

Zin gekregen in Actief Vergaderen?

Actief Vergaderen

Tijdsduur: 5 uur
Vanaf 10 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €50,- p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje

 

Wat ga je doen?

  • Ontvangst met koffie, thee in je eigen mok en cake
  • Vergaderen
  • Borrelplank en een drankje
  • groeps- of teambuildingsactiviteit

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Drinken tijdens uitje

Koffie, Thee en water uit de kraan
Sappen: Jus ‘d Orange en Appelsap
Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Rivella, Spa rood, bavaria IPA 0.0%, Amstel Radler 0%
Alcoholisch: bier en wijn (rood, rosé, half droge witte wijn)
In de winter hebben we warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake of taart buffet

Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake en hun eigen mok. Je krijgt bij ons je eigen emaille mok die je kunt bijvullen met koffie/thee. Na afloop mag je deze mok dan ook naar huis meenemen.
Je kunt ook kiezen voor een taartbuffet. Dan staat er een buffet met huisgemaakte taartjes en dan mag je ook rustig meerdere stukjes proeven, het is tenslotte maar 1 keer feest


Wat als het regent?

We hebben heel veel overdekte zitplaatsen en warme fleecedekens dus het weer is nooit een spelbreker. We hebben een overdekte barbecue en vele activiteiten zijn overdekt zoals onze schietbaan voor het boogschieten, klimwand en speleobox. Ook heel veel Meerkamp en Expeditie Robinson spellen kunnen we overdekt aanbieden. Wij denken in mogelijkheden en tussen de buien door is er altijd ruimte voor de zon.


Overnachten

Wil je na een dagje uit hier komen overnachten? Dat kan! We hebben verschillende groepsaccommodaties en natuurhuisjes om even heerlijk weg te kunnen dromen. Bekijk hier de mogelijkheden en beschikbaarheid van de huisjes.