Activiteiten

Samen buiten bezig zijn. Het is niet alleen goed voor de gezondheid van het individu maar ook heel goed voor het groepsgevoel.

Activiteiten

Ben je op zoek naar een origineel, actief maar vooral heel leuk kinderfeestje, zomerkamp of avontuurlijk buitenspelen? Dan ben je bij 25° Noord aan het juiste adres.
Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Alle arrangementen

Actief Vergaderen

Vergaderen in een ontspannen, klassieke of inspirerende setting. Bij 25 Graden Noord zijn er genoeg mogelijkheden voor een succesvolle dag.

Adventure Race Drenthe

Een adventure race door de schitterende natuur van Drenthe. Dat is de AR Oerrace! Mountainbiken, kanoën, steppen, hardlopen dat is adventure racen.

Avontuur in het donker

Een activiteitenprogramma na zonsondergang. Wij zorgen voor warme fleecedekens en een knusse en gezellige sfeer.

Bedrijfsborrel

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Bushcraft

Bushcraft is niet overleven maar leven met de natuur. We hebben tal van leuke onderdelen om voor jouw groep een leuke dag te verzorgen.

Expeditie Robinson

Spannende proeven, vuur maken en survival. Wie is de echte Robinson in jullie groep?

Grote Groepen Arrangement

Een speciaal arrangement voor grote groepen. Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina.

High Tea Challenge

De High Tea Challenge is genieten van een heerlijke high tea en hilarische opdrachten. Een hele middag gezelligheid gegarandeerd!

Kanoën en Suppen met groepen

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Meerkamp

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

MFFA (EHBO) cursus

Wij organiseren in Drenthe in de buurt van Assen en Groningen in de gemeente Borger-Odoorn een MFFA en EHBO cursus voor de buitensport.

Ongedwongen dag

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Pubquiz

Met je team probeer je zoveel mogelijk rondes te winnen. Onverwachte vragen en opdrachten zorgen voor veel hilariteit.

Schietroulette

Alles draait om mikgevoel. Tijdens deze activiteiten gaan we op allerlei manieren op de roos mikken.

Soepexpeditie

Welk team bereid de lekkerste soep en wordt winnaar van de soepexpeditie?

Survivalrun

De survival is een actief uitje vol plezier. Kies je voor een survival met modder tot achter de oren of ligt de nadruk meer op samenwerken?

Teambuilding

Met het hele team gaan jullie de uitdaging aan om de opdrachten uit te voeren. Wie neemt de leiding en wie grijpt in als het anders kan?

Verjaardagsfeest

Met het verjaardagsfeest maken we er een ongedwongen dag van en zetten de jarige in het zonnetje. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Zelf samenstellen

Natuurlijk kun je ook zelf een arrangement samenstellen met diverse mogelijkheden. Zo kun je rekening houden met je eigen budget!

Alle activiteiten

Blaaspijpschieten

Zet je mond tegen de blaaspijp en blaas één keer hard uit waardoor je pijltje richting de roos schiet. Kan jij hem raken?

Boogschieten

In ons “Schiethok” kun je, net als Robin Hood, veilig je pijl en boog op het doel richten.

Drentse spelletjes

Speel verschillende Drentse spelletjes waarbij zowel je eigen vaardigheden als het team centraal staat.

Kanoën

Kanoën op de Hunze. Een prachtige rivier met natuurlijke meanders waar je genoeg sporen ziet van zowel de bever als de otter.

Klimmen

Heerlijk klimmen en klauteren! Zowel op onze klimwand met een hele hoop routes voor beginners en gevorderden, als op onze Boulder wand.

Speleobox

Er is 160 meter aan gangen om te ontdekken. Met een blacklight door de gangen begint weer een heel nieuw avontuur in de speleobox.

Suppen

Suppen in Drenthe kan heel goed op de Hunze. Het is leuk en de ideale workout.

Survival

Ga jij voor een survival door de modder, over het water of lekker droog? Daag jezelf uit om lekker buiten te komen spelen.

Windbuksschieten

Windbuksschieten is een leuke en uitdagende activiteit die je samen kunt beleven met collega’s, vrienden of tijdens een vrijgezellenfeest.